Zeer fijne ervaring

Zeer goede communicatie. Er wordt aangegeven wanneer je bestelling komt, als dat is vertraagd dan krijg je gelijk bericht en is het er ook op de afgesproken dag.

De pakketjes zijn een cadeautje om te ontvangen

Fijne, mooie, hippe kleding. Ontvangst van het pakketje is een feestje. Jammer dat veel kleding tijdelijk erop staat. Als je na een paar dagen een nieuw leuk item ziet dat je wilt combineren met een item van een paar dagen of week geleden kan dat vaak niet (om bv verzendkosten te vermijden)

Super leuke jurk!

Zoveel leuke dingen! Zoveel keus. Keurig verpakt en de jurk zit heerlijk! Als ik dan toch een tip mag geven... jullie collectie wisselt zo snel en er zitten zoveel leuke dingen bij. Het zou fijn zijn als items er wat langer op staan. Zo kun je meer in een keer bestellen zonder elke keer verzendkosten te moeten betalen.

Heerlijk om bij jullie one line te shoppen.

Kijk graag naar juli filmpjes

Mooie kleren!

Mooie kleding voor niet teveel geld

Leuke kleding

Leuke en diverse kleding. Goede omschrijving van de maat.

Heel fijne webshop met continu wisselende collectie. Fijn geprijsd en goede kwaliteit.

Geweldige service

Sweet jewelery heeft een super leuke collectie. De maat omschrijving die bij elk artikel erbij staat is super handig. Verder hebben ze fantastische medewerkers die stuk voor stuk allemaal vriendelijk zijn.

Leuke ervaring!

Spijtig dat een besteld artikel uiteindelijk toch niet beschikbaar bleek maar heel vriendelijk excuses-mail gekregen en zelfs geen verzendkosten moeten betalen. Mooi en lief verpakt. Ik blijf zeker klant!

Bestellen ging soepel. Levering liet even op zich wachten, maar kreeg daar over wel een e-mail. Pakket is netjes ontvangen en was leuk versierd. Erg tevreden met de kleding.

Zeker

Mijn aankopen zijn goed. De service ook.

Goede service maar slechte kwaliteit

Bij sweet kan je super leuke kleding shoppen! Sinds oktober ‘21 heb ik dit nu een aantal keer gedaan maar de kleding blijkt alles behalve duurzaam. Een spijkerbroek zelfs nu al een gat in gesleten, hemdjes worden pillig, en bij een vest laat de naad los. Na contact met de klantenservice wordt het vriendelijk opgelost met een tegoedbonnetje (12,50€ korting op een volgende bestelling) maar ik zou liever kleding zien die wat langer mee gaat! Verder moet je soms lang op de kleding wachten, dit is natuurlijk bekend omdat het pre-order is. Maar ook de aangegeven datum is bij mij al een paar keer niet gehaald. Kortom, leuke collectie, vriendelijk personeel maar teleurstellende kwaliteit.

Zit anders dan wat je ziet.

Kleding wordt geshowd op een ultra slank model. Geeft een heel vertekend beeld als je voller bent. Kleding zit dan heel anders. Terugsturen kost geld. Dit weerhoudt mij ervan om nog een keer te bestellen. Omdat het meestal pre-orders zijn, moet je lang wachten. De teleurstelling is dan toch groot als het heel anders valt bij maat L dan maat S.

What you see is what you ge!

De producten komen overeen met de foto's en filmpjes die van de verschillende items gemaakt worden. Fijn dat ook alles wordt opgemeten. Verder wordt er duidelijk aangegeven wanneer je het kledingstuk kunt verwachten. En mocht dit om wat voor reden niet haalbaar zijn, wordt dit op tijd gecommuniceerd en werken ze hard om het dan z.s.m. te leveren.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Bestelling was er snel en 1 van de items was later maar kreeg hierover netjes een mail en uiteindelijk kwam het toch eerder als gedacht

Leuke kleding!

Hele leuke kleding, soms wel wat aan de dure kant voor de kwaliteit die je krijg. Ook de verzendkosten vind ik jammer, je kan producten niet bundelen omdat ze maar een aantal dagen online staan

Orginele kleding

Mooie kleding, alleen pre order datum wordt steeds vaker uitgesteld. Kunnen jullie ook niks aan doen. Lastig als je iets speciaal voor een gelegenheid hebt gekocht. En jammer dat je voor een retour moet betalen.

Heerlijk online winkelen

Het is fijn om bij sweet te winkelen.. de maten kloppen (bijna altijd) ik zeg bijna omdat een kleding stuk wel is net even wat anders kan vallen. Als je een berichtje stuurt naar de meiden krijg je altijd razend snel bericht terug. En de kleding is van goede kwaliteit! Meiden ga zo door!

Fijne aankoop

Fijn geholpen, snelle verzending

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit Mooie kleding

Met regelmaat bestel ik bij SweetJewellery. In de filmpjes wordt het goed en duidelijk uitgelegd zodat je de juiste maat kan bestellen. Heb nog nooit wat geretourneerd! Enige minpuntje vindt ik dat er soms paar weken over heen gaan voor je het item in huis hebt maar goed das mijn ding als ik iets bestel wil je het zo snel mogelijk aan trekken.

Geweldig!

Top service, leuke kleding, goede promotie gewoon geweldig

Topservice

Bij een klacht/beschadiging wordt er direkt voor en oplossing gezocht. Er wordt vug gereageerd op een mail en alles netjes afgewerkt. Top !

Leuke kleding. Levering meestal op aangegeven datum.

Hele fijne webshop!

Ik heb inmiddels meerdere spullen besteld en ontvangen van Sweet Jewellery. Zoals een mooi vest, spijkerbroek, top. Alle kleding ziet er erg mooi uit en wordt heel gezellig verpakt. De verzending is snel en de klantenservice top. Als je een vraag hebt krijg je al snel een reactie terug. Kortom: ik ben helemaal blij met Sweet Jewellery! Je kunt hier met een gerust hart bestellen.