Ik vind het jammer dat je om de dag kleding aangeboden krijgt. Waarom niet 1 keer per week alle items van die week, scheelt enorm in de bezorgkosten. Maar het zijn wel leuke items! Retourneren vind ik ook erg prijzig. Soms valt een item toch net iets anders als het andere en dan moet het toch terug….. Als je klachten hebt worden die super goed opgelost! Dat is echt een pluspunt

Indien order, verloopt het netjes

Om een bestelling te kunnen plaatsen,kleding te kunnen " bemachtigen" is erg lastig...snel uitverkocht..voot jullie heel mooi, maar voor de klant wat teleurstellend. ( dit is geen negatieve kritiek, maar misschien kun je er iets mee) Groet Bianca

Mooie sortering

Leuke kleding

Leuke kleding, vernieuwend.

Super goed.

Altijd correct geholpen.

Mooie producten, snelle levering en service. Gewoon top geregeld!

Je wordt goed op de hoogte gehouden omtrent je bestelling. Leuke en betaalbare kleding

Goede kwaliteit en snel geleverd!

Blij met mijn gekochte kleding bij Sweet! Levering, kwaliteit, alles is in orde.

Super leuke kleding maar kwaliteit en duurzaamheid laat te wensen over

Het is leuke kleding maar kwaliteit houdt te wensen over… daarnaast wordt er weinig aan duurzaamheid gedaan en dat kan echt niet anno 2022

Goed, maar wordt nu echt soms te duur! Terwijl dit niet zo was en SJ uniek maakte!

Mooie en redelijk goede kwaliteit kleding. Fijne site wbt de maten erbij en wat het model zelf draagt. Pré-orders zijn soms wel lang wachten, dat is jammer als je het hebt besteld en snel aan zou willen trekken.. En vind het echt heel jammer dat SJ zo ontzettend omhoog is gegaan qua prijzen, nu ze in hun grotere pand zitten. Bv Blouses €49,95 maakt dat ik soms afhaak op deze site. Kan het elders voordeliger vinden voor dezelfde kwaliteit.. Vriendelijke groet, K. de Schipper-Ketting

Super leuke webshop!

Super leuke kleding wat een paar keer per week online komt! Ook is het heel persoonlijk, je wordt snel geholpen en krijgt altijd reactie via de e-mail of social media. Ze denken ook met je mee. Aanrader om hier te bestellen!

Uitstekende service

Nog niet zo lang geleden ontdekt, zo blij mee! Leuk hippe kleding, prima info over de pasvorm. Leuke website!! Voldoet aan verwachting! Kortom, super blij mee!

De levering en de kleding is super mooi en snel. Het enige jammere is de website die niet goed werkt: als je iets in je mandje doet en je wilt nog iets uitzoeken, is je mandje weer leeg. Als jullie dat zouden fixen zou het makkelijker zijn aankopen te doen.

Echt super mooie kleding en een top service! Snel antwoord op een mailtje en boven verwachting opgelost.

Leuk en betaalbaar

Leuke betaalbare kleding, snel verzonden en superleuk ingepakt. Echt een cadeautje!

Goede kwaliteit en leuke kleding

Mooie betaalbare kleding en een goede services!

Erg leuke kleding!

Foto’s vd kledingstukken minimaal, taille slecht te beoordelen vanaf de foto. Vaak aantal malen dezelfde foto. Lange levertijd vd kledingstukken en retourneren op eigen kosten, waardoor bij twijfel ik niet ga kopen.

Leuk ingepakt

Jammer zo lang moet wachten op pakket

Goede prijs/kwaliteit

Altijd gemakkelijk om te weten welke maat het model draagt. De maten kloppen altijd. Correct levering.

Persoonlijk

Zo leuk om mijn pakketje mooi ingepakt te ontvangen als een kadertje met een leuk kaartje erbij als bedankje voor de bestelling.

Gewoon fantastisch!

Mijn halve kast, lees hele, hangt vol met Sweet! Leuke kleding, vriendelijke meiden en super service. Gewoon altijd tevreden. Keep up the good work❤️

Super!!

Pre order bestelling op beloofde datum binnen! Zat een gaatje in, super contact gehad en heel netjes opgelost!! Helemaal tevreden

Doen wat ze beloven

Fijne organisatie met mooie spullen en goede uitleg

Snelle levering, mooi ingepakt, top producten

Wat was ik blij toen ik het pakketje binnenkreeg. Er was duidelijk aandacht aan besteed. Het was mooi ingepakt en de kleding die ik besteld had zat fantastisch! Hier ga ik vaker bestellen!