Blij met de artikelen die ik besteld heb! Ook het retour doen van kleding ging goed. Goede en persoonlijke service!
Hoi Jolande, Bedankt voor je beoordeling!🤩 Wat fijn om te lezen dat alles soepel is gegaan😍. Nog veel plezier met je items🛍️. Lieve groetjes💕
Ik heb een broek en blouse gekocht. Over de broek ben ik helemaal tevreden. Over de blouse niet. In eerste instantie werd de verkeerde maat gestuurd, dat kan gebeuren, werd keurig opgelost, weer zo leuk ingepakt, helemaal top. Maar de tweede blouse, er hangen veel draadjes aan her en der en bij het wassen is er al 1 ijzeren druk knopje af gegaan. Gelukkig had ik de reserve nog. Plus ik had al een grotere maat besteld, ik heb 40, heb XL besteld maar nog zit hij vrij strak. Ik dacht wanneer ik hem draag, rekt hij misschien wel, maar dat is niet het geval. Prachtige vlotte blouse maar dus net wat te strak. Maar buiten dat, t is niet zo dat ik niet meer bij jullie bestel, hoor!
Leuk kleding, iedere keer weer nieuw, heel fijn dat je het bij iemand aan kan zien, duidelijke informatie, goed en leuk verpakt. Met een vraag meteen reactie.
Leuke kleding, leuke setjes en duidelijke foto's! Jammer vind ik dat alles er maar heel even opstaat en dat als ik items wil bestellen, ze er nooit tegelijk zijn. Dus blijf je bij één item vaak onder het gratis verzenden. Dan dubbele verzendkosten, helaas......
Helaas zat de broek niet lekker terwijl hij werd aangeprezen als een heerlijk zittende broek , en moest ik hem terug sturen. Tot mijn verbazing moest ik zelf ook nog voor de retourkosten opdraaien,dubbel zoveel pech dus,ik baalde als een stekker. Bij alle andere bedrijven waar ik besteld heb is het altijd gratis,een verbeterpunt voor jullie dus,ik hoop dat jullie er wat mee doen .
Hoi Petra, We vinden het heel vervelend dat de broek niet zo comfortabel zat. We proberen het zo goed mogelijk uit te leggen hoe een item valt en zit, zodat je het (niet) hoeft te retourneren. We zullen nog beter ons best doen, om een retour en kosten te voorkomen in de toekomst! We snappen dat dit niet leuk is! Wij kunnen helaas geen gratis verzenden aanbieden omdat wij niet zo groot zijn! De verzendkosten zijn sinds kort omhoog gegaan. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om €5.25 (NL) verzendkosten te vragen bij een retour. Wij als bedrijf zijnde betalen €6,99 per pakketje. Dit is dus slechts een kleine bijdrage wat wij van jullie vragen. Hopelijk kan je onze keuze hierover beter begrijpen. Liefs Willemijn
als wachten beloond word is dat niet erg
Snelle levering, goede kwaliteit, alleen retour sturen vindt ik nog wat omslachtig, maar ook dat is prima
Zeer tevreden over m'n aankopen!
Super snel antwoord op mail en altijd een goede oplossing
Ik ben zo blij met mijn teddy vest. En fijn op tijd geleverd
Snelle reacties vanuit klantenservice, vriendelijk en leuke collecties
Leuke vrolijke kleding. Fijn dat deze ook online gecombineerd wordt tot setjes zodat je ziet hoe je het kunt dragen. Soms valt de kwaliteit van de kleding me wat tegen. Ook blijft het lastig om online de goede maat te lopen. Ik zou dan graag twee maten bestellen van een artikel, alleen dan betaal ik zelf de retourkosten. Dat vind ik wel een minpunt.
Een super fijn bedrijf om iets te bestellen. Geen standaard producten, goede uitleg van mate. Blijf er zeker gebruik van maken
Hele leuke kleding en een vriendelijk behulpzaam re. Echt top!
Alles was super
Ik heb meerdere malen wat besteld En iedere keer verbaas ik mij weer over de kwaliteit en ook de maten Zo had ik een trui waarvan de cm s echt niet klopte zoals vermeld, 5 euro korting nooit meer gezien die ik ervoor zou krijgen..en na 1 x wassen was hij ook nog eens flink gekropen (en ik was echt zuinig ) en pas weer volgens de cm s zou ik een maat groter moeten kopen toch niet gedaan en wat blijkt deze zit ruim genoeg , zo jammer niet helemaal eerlijk vermeld staat. Ik blijf wel shoppen maar met enige voorzichtigheid want immers betaal je anders 2 x verzendkosten!!
Ik ben goed op de hoogte gehouden toen er iets vertraging was. Spullen zien er goed uit en ik ben er blij mee.
Ik vind het erg fijn dat de kleding in setje worden laten zien! En je ziet gelijk hoe het staat! Wat ik soms wel jammer vind is dat als ik net wat heb geshopt bijv alleen een broek omdat de kleur trui of shirtje niet mijn kleur is de dag erna een andere kleur komt En misschien is het een idee om de basic vast in het assortiment te doen Ik vind het altijd leuk om bij jullie te shoppen en ben heel blij als me pakketje weer binnenn is!
Toppie
Mooie kleding, kijk regelmatig op insta wat voor nieuwe items jullie weer hebben.
- Als je een vraag stelt dan krijg je snel en vriendelijk een reactie. - Communicatie rondom bestelling is duidelijk en helder, ook als items later komen. - hoe broekmaten aangegeven staan komt overeen met werkelijkheid - producten zitten netjes verpakt en wordt op leuke manier ingepakt - leuke kleding - Items zijn maar kort beschikbaar en dan is de vraag of het weer binnenkomt dus je moet er snel bij zijn. Dit kan ook een nadeel zijn bijv. ik heb bij een item gezocht waar ze het elders verkochten en het daar besteld. Later kwam dit item weer op voorraad maar loopt sweet jewellery die inkomsten mis. - op de foto lijken producten vaak smaller dan in werkelijkheid, het verkoopt dan wel maar het model is dan echt anders. Lijkt wel of er gefotoshopt is of misschien zo op foto is gezet dat het smaller lijkt dan dat het in werkelijkheid is bijv. bij bestelde vesten leek er geen vorm in te zitten. Dit is zonde want dan bestel je het voor niets. Zou dus wat mij betreft meer overeen mogen komen met hoe het werkelijk is. - soms is stof wel heel erg dun bijv. van topje waardoor je het niet zonder iets eronder kan dragen. dit staat soms wel aangegeven en soms niet. Op de foto zie je dat ook niet. Een topje wat zo dun is dat je het niet zonder iets kan dragen moet je misschien niet willen verkopen.
Bestelling is met veel zorg en aandacht geleverd. Alles netjes verpakt en ik ben goed opde hoogte gehouden van de status van mijn pre-order bestelling!
Ik ben echt heel blij met sweet jewellery! De kleding is mooi, blijft mooi en de prijs en kwaliteit verhouding is prima. De bestelling wordt altijd al snel verzonden en is netjes ingepakt met een lief kaartje erbij. Kortom: ik ben fan!
Meestal slag ik goed en altijd snelle reactie. Einige min punt is de kosten bij retourneren.. Als dat niet zo zou zijn dan zou ik (en een ander ook )meer bestellen. ☺️
Prima service en mooie kleding