Wauw!

Vandaag mn Bobbi broek binnen gehad, gelijk even gepast en jeetje wat zit deze broek lekker. Snel weer een ander kleurtje hiervan bestellen. En wat fijn van jullie dat er geadviseerd werd om de Bobbi broek een maatje kleiner te bestellen, ik twijfelde heel erg, maar ben super blij dat ik jullie advies heb opgevolgd. Love it!!!!

Bij het ontvangen van de mail dat de artikelen onderweg zijn mogen jullie wel aangeven welke artikelen onderweg zijn. Vooral handig bij de groot-bestellers onder ons…

Zeer fijne shop en goede service

Leuke kleding Goede kwaliteit

Als wat ik gekocht heb tot nu toe zit zo mooi en fijn.

Fijne kleding wil niet meer anders aan.

Super vriendelijke service en leuke artikelen!

Ik zou vaker bestellen als de verzend- en/of retourkosten gratis zouden zijn.

Duidelijke info, goed zichtbaar op social media

Betrouwbare service, goede info over pasvorm, stof en stylingtips. Hele duidelijke foto's om een goede keus te kunnen maken. Het is wel opvallend dat de prijzen steeds duurder worden per kledingstuk. Daardoor laat ik nu steeds vaker items aan mij voorbij gaan. Ik dacht dat dit aan mij lag, maar ik hoorde het van mijn vriendinnen en (vrouwlijke) familieleden ook al.

Goede communicatie en mooie producten

Producten die je niet overal vindt en fijne stofjes. Communicatie is goed en op alle vragen wordt een antwoord gegeven.

Niet gekregen wat ik had besteld

Ik vind het hele leuke kleding en sjaals. Maar ik heb nu 2 keer een sjaal besteld met pre- order en allebei gelijk om 19.00 en allebei die keren kreeg ik op de pre-order datum een mail dat ze hem helaas niet kunnen leveren. Dat vind ik erg jammer. Is wel opgelost door een andere sjaal te kiezen. Maar wel vreemd. Je zit er dan al lang op te wachten.

Leuke kleding, retouren erg omslachtig

Erg leuke kleding. Duidelijke foto's, filmpjes en info over de kleding. Enige nadeel vind ik het retour sturen. Het is erg lastig om een retour formulier gedownload te krijgen. Dit lukte bij mij niet. Helaas waren ze toen, ondanks dat het wel op de site vermeld staat, op zaterdag niet telefonisch bereikbaar. Je krijgt ook geen bandje te horen of iets dergelijks. Ook moet je de verzendkosten zelf betalen. Deze krijg je wel retour als je ook verzendkosten bij het bestellen betaald heb.

Verslavend leuk

Leuke unieke kleding in een sportieve stijl. Door de manier van presenteren met filmpjes weet je van te voren vrij goed wat je kan verwachten, ook met de pasvorm.

Super mooie kledij

Pre order is soms lang wachten

Super snelle vriendelijk en goede service!

Doordat mijn maat soms wel eens veranderd omdat ik in een afval periode zit, koop ik altijd met een gerust hart bij Sweet Jewellery omdat ik weet mocht het niet goed zijn ik het terug kan sturen zonder enige problemen. Ik wordt altijd erg vriendelijk benaderd via de mail mijn grootste complimenten! Verder vind ik het echt een super bedrijf dat veel leuke setjes kleding verkoopt.

Leuke kleding

Ik vind het hele leuke kleding maar wel aan de prijzige kant. Vind het terug sturen wat omslachtig en dat je ervoor moet betalen ook wat apart. Wel zijn ze heel vriendelijk

Goed geregeld

Ik vond het heel mooi

Snelle levering en heerlijk trui die voldoet aan de beschrijving

Leuke kleding en spontaan team

Al meerdere keren bestellingen geplaatst, worden meestal eerder geleverd dan de te verwachten pre-order datum. Helaas nu wel lang wachten op een bestelling. Tip: Bobbi jeans (of andere broeken) in lengtemaat 34. Dus ongeveer 4:5 cm langer zou fijn zijn. Voor mij zijn de broeken eigenlijk te kort maar met een laarsje kan het wel. Zou zo graag ook een keer een broek omslaan.

Zeer tevreden!!

Ik ben zeer tevreden over de items die ik reeds bestelde! Leuke mooie items! Correct van prijs, super goede en vriendelijke service en vooral vlotte betaling en verzending! Ik heb men pakje zondagavond besteld vanuit België en dinsdag zat dit al in de bus. Top service! Dikke pluim, doe zo verder ♡ Liefs Joke Van Dyck

Goede service, te korte broeken

Jullie zijn ontzettend vriendelijk en goed bereikbaar. Hierdoor (en door jullie leuke aanbod) heb ik automatisch dat ik graag bij jullie bestel ipv bijv bij een h&m. Lastige vind ik alleen dat jullie broeken écht te kort zijn voor de wat langere dames (ik ben zelf 1.80m). Als jullie de mogelijkheid bieden om broeken in een lengtemaat te bestellen, dan was ik helemaal om.

Prima levering en service..

Alles volgens verwachting

Zouden jullie modellen de produkten ook van de achterkant kunnen laten zien, vooral de broeken?

Op de foto’s ziet het er mooi uit, maar kwaliteit kleding valt tegen

Zeer goede service en super leuk concept. Alleen de vesten en truien vond ik echt tegen vallen. Dun en in het echt veel minder mooi als voorgesteld

Super leuke kleding

Super leuke kleding alleen jammer dat je niet achteraf kan betalen

Mooie kleding en supersnelle levering!

Op vrijdag besteld en de volgende dag al in huis, supersnel! Erg leuke kleding

Door sweet voel ik mij goed in mijn vel

Fijne social media en concept erg goede en vriendelijke klantendienst Altijd een top service Die zeker zo verder!

Je ontvangt je bestelling als een kadootje

Sweet Jewellery komt afspraken na, verzend op de beloofde datum. Goede pasvorm en leuk divers aanbod. Leuk verpakt!