Zeer goed!

Bestelling ontvangen, zoals aangegeven. Een leuk briefje erbij met tekst. Komt heel persoonlijk over.

Super service door enthousiast team!

Geweldig. Nog nooit iets retour gestuurd! Alles zit mooi en is met aandacht verpakt.. ga zo door!!

Leuke kleding

Webshop met regelmatig leuke kleding. Het concept wat gehanteerd wordt geeft echter wel regelmatig ergernis. Elke dag nieuwe items, en vaak snel uitverkocht. Als je een leuk setje ziet is regelmatig een van de items uitverkocht om vervolgens de volgende dag weer opnieuw beschikbaar te zijn. Hierdoor moet je soms twee of drie keer bestellen om je outfit compleet te krijgen met iedere keer verzendkosten + iedere keer een los pakketje. Hierdoor besluit ik regelmatig niet te bestellen. Zou fijner zijn als er langer meerdere items beschikbaar zijn.

Fijn concept!

Kleding met goede pasvorm en kwaliteit. Fijn dat kleding ook doorgepast wordt waardoor je gelijk duidelijkheid hebt of kleding ook past. Zeker handig met online aankopen!

Hele fijne persoonlijke webshop

Leuk assortiment, veel persoonlijk contact, reageert snel. Top meiden!

Leuke kleding! De service is daarnaast erg fijn. Mail werd snel beantwoord en het probleem werd gelijk opgelost.

Mooie kleding en goede service

Inmiddels al een aantal keren wat besteld bij Sweet. Producten komen als een cadeautje binnen en dan is het elke keer een feestje om het uit te pakken. Een retour wordt snel verwerkt en keurig afgehandeld. Jullie doen het erg leuk qua presentatie en aanbevelingen. Ik ben fan!

Super shop

Heel duidelijk of wat je koopt een preorder betreft. Leuk verpakt. Prima prijs kwaliteit verhouding. Leuke artikelen.

Geweldig en snel

Super goede services

Goed en netjes ingepakt

Er valt hier niks verkeerd over de zeggen als je wat besteld komt het netjes ingepakt bij je thuis Heb alleen soms moeite met de pre-orde als je wat zie wil je het ook gauw hebben dat hou me soms tegen om wat te bestellen vandaar 1 sterretje minder

Topteam

Lieve allemaal, Jullie hebben mooie kwalitatieve kledij. Hele leuke filmpjes! Maar bovenal zijn jullie stuk voor stuk super vriendelijke dames! Dank jullie wel Lieve Grtjs Jessika

Mooie kleding

Leuke kleding en een fijne manier van verkopen. Ik vind het erg fijn dat er meerdere modellen op de foto’s staan met in de beschrijving welke maat ze dragen. Hierdoor kan ik beter inschatten welke maat ik nodig heb. Tip: in de mail noteren wat de pre-order datum is. Na bestellen kan ik dat nergens terugvinden.

Leuke kleding en sneller levering

Erg blij mee

Leuke spulletjes voor een leuke prijs!

Goede prijs/kwaliteit! Veel wisselende collecties.

Mijn kleding komt altijd leuk verpakt en op tijd thuis. Als iets niet past of naar wens is kan het, zelfs met saleproducten, gewoon teruggestuurd worden. Enige nadeel is dat je dan de verzendkosten zelf moet betalen, maar dit kan wel voor 5,25 dus dat is al fijn. Al met al een goede service!

Snelle levering en leuk ingepakt dmv een persoonlijk kaartje.

Goede communicatie, leuke kleding en komen afspraken na!

Mooi ingepakt Goede kwaliteit Geweldige Service

Toffe kledij en topservice

Heb al veel gekocht via Sweet Jewellery en altijd super tevreden. Zelfs wanneer er iets niet vlot verloopt of bij vragen reageert de klantenservice super snel. Altijd zeer professioneel met dat tikje vriendelijkheid alsof ze je persoonlijk kennen wat volgens mij niet altijd gemakkelijk is. Heb al veel vriendinnen aangespoord om Sweet te volgen en ook zij zijn verkocht, zelfs mijn moeder van 68 jaar met een maatje meer vind hier haar ding. Enig puntje van feedback: de handtassen zijn prachtig maar voor mij, als je graag afwisselt, wat duur.

Goed communicerend bedrijf

Leuke manier van presenteren van super leuke kleding.

Fijne webshop

Mooi gepresenteerd, persoonlijk en lieve sweeties.

Super tevreden met mijn bestelling!

Wat leuk dat de bestellingen op deze manier ingepakt worden, echt een cadeautje voor jezelf. Het is net dat beetje extra aandacht wat echt gewaardeerd wordt! Fijn ook dat de producten zo goed qua maten omschreven worden, dat voorkomt echt miskopen, heel fijn! En dan ben ik ook nog eens heel tevreden over de items die ik aangeschaft heb!

Heel goed er zijn altijd verbeterpunten maar erg tevreden.

Kadobon vind ik jammer dat je hier niet gewoon een item voor kunt kopen aangezien dit gewoon geld is. Niet leuk om te geven aan iemand wanneer het in stukjes wordt gedeeld en bij retour je restant moet opmaken ondanks je meer dan genoeg behoud om de bon te verzilveren. Zou mooi zijn als de retour kosten ook minder of gratis zijn wanneer je voor een bepaald bedrag behoud. Mooie verpakking en persoonlijk kaartje. Klanten service reageert snel. Altijd vriendelijk en goede energie dus top.

Mooie kwaliteit kleding

Prijs soms wat hoog

Heel blij met alles.

Mijn ervaring met sweet jewellery is echt helemaal top. Ik vind de kleding geweldig, vooral de setjes die ze laten zien. En ik vind het wel fijn dat ze verschillende postuur laten zien. Daarmee krijg je beetje een idee hoe het zou staan als je iets voller bent. Ik ben echt blij dat ik dit gevonden heb. Altijd weer een feestje als er een pakketje komt.