Super leuke collecties iedere x!

Snelle reactie op vragen, heerlijke kleding, leuke Facebook-pagina! Altijd leuk als er nieuwe items online komen.

Ik wordt letterlijk arm van jullie te leuke kleding!!! Zo leuk Je blijft bestellen!!

Mooi trendy super

Goede mooie kleding, snelle en super leuke persoonlijke verzending. Altijd lief ingepakt.

Heel blij met jullie!!

Top geregeld en alles wordt netjes verzonden!

Ik heb er nu voor de tweede keer besteld en wordt netjes op de hoogte gehouden wanneer de bestelling komt. Alles is netjes verpakt en met een leuk kaartje en iets lekkers erbij. Echt top en de producten zijn ook super!

super

Hele mooie jurk super kwaliteit ect super

Super leuke ervaring

Pakket kwam eerder dan verwacht. Heel leuk ingepakt en een lolly erbij. Ook een leuk kaartje erbij waardoor het echt een feestje is om een pakketje van jullie uit te pakken.

Leuke kleding en het ontvangen van je bestelling is echt een feestje: ingepakt in leuk papier, voorzien van een lolly en een gezellig kaartje!

Supergoed

Super leuke filmpjes, en duidelijke uitleg. En voor alle maten ook, dat is helemaal tof. Lieve meiden die hart voor hun werk hebben.

Top service en leuke kleding

Leuke kleding en goede service

Niks op aan te merken. Netjes op de hoogte gehouden wanneer iets wordt geleverd. Alleen jammer dat alles pre order is. Persoonlijk ben ik iemand die iets koopt het ook meteen wil ontvangen.

Kleding valt tegen

Kwaliteit van de kleding valt tegen. Zitten steekjes los en retour zenden kost geld. Zo jammer.

Geweldige service, leuke originele kleding en constant nieuwe spullen!

Hele leuke shop. Lokale ondernemers steunen in deze tijden is altijd +1. Iedere week nieuwe kleding, dus als het een keer niet helemaal je ding is dan heb je zo snel alweer wat nieuws om uit te kiezen. Ja, sommige kleding gaat hard en soms grijp je mis, maar als je wel raak hebt is het zo leuk als je pakketje er is. Originele kleding, dus om je heen loopt niet iedereen in dezelfde outfit. Veel foto's op verschillende modellen zodat je goed kunt inschatten hoe het bij jezelf zal staan. Suuuper lief ingepakt ook! Ik vind de pre-orders altijd te gek. Dan krijg je een maand later ineens een verrassingspakketje, dat voelt bijna als een cadeautje voor jezelf. Ik shop hier heel graag!

Hele leuke kleding voor een top prijs!

Ik heb alleen maar goede ervaring met Sweet! Niet alleen hele leuke kleding, ook nog eens kleding waar niet iedereen in loopt!

Leuke meiden, super service en denken mee met je! En natuurlijk leuke kleding

Mooie kleding, super service.

Wat een leuke kleding hebben jullie. En als je het thuis krijgt is het net een cadeautje.

Leuke kleding voor een fijne prijs!

Leuke kleding, goede kwaliteit en fijne prijsklasse. Product wordt ook erg uitgebreid omschreven en geshowd door dames met verschillend postuur dus daardoor heb je erg goed beeld van de producten. Ga zo door !

Je bestelling is echt een kadootje om uit te pakken.

Ik kan geen minpuntje bedenken op mijn bestelling. Bestellen gaat super makkelijk. Je wordt op de hoogte gehouden via de mail. Heb je vragen, dan kan je die stellen via Messenger of mail. Wie je ook terugmailt ze zijn allemaal even lief. Je hebt binnen no time antwoord. En dan het pakketje zelf. Super leuk ingepakt met een persoonlijk kaartje. Echt een kadootje.

Leuke kleding maar kosten te duur !

Ik vind het echt jammer dat je onder de €50 verzendkosten moet betalen maar ok ! Alleen dat je dan met terug sturen ook zoveel moet betalen vind ik een reden om niet meer te bestellen. De trui was echt super leuk maar helaas te kort dus ja…..

Toffe kleding, goede service, persoonlijk

Ik bestel erg vaak bij Sweet, elke keer is het weer een feestje om het te mogen uitpakken. Er wordt zorg besteed aan kwaliteit en ook aan aandacht voor de klant. Erg goede uitleg en beschrijvingen van de stof en pasvorm zodat ik eigenlijk nooit iets terug hoef te sturen. Wel jammer dat je door de preorders lang moet wachten op je uitpakfeestje ;-)

Geweldige webshop!

Mooie kleding van prima kwaliteit! Leuke filmpjes op social media. Combineren van bestellingen zou handig zijn om dubbele verzendkosten te vermijden.

Goede communicatie

Leuke manier van collectie presenteren, vlotte communicatie na bestelling en tenslotte leuke items! Aanrader!

Geweldige webshop met geweldige meiden die geweldige service leveren

De webshop is super. Overzichtelijk, duidelijk en netjes. De meiden achter sweet, de sweeties, doen zo veel ,zijn zo duidelijk. Dat si zo fijn. Ze meten alles op, zo heb je duidelijkheid over hoe iets valt. Dat is oprecht zo fijn! Ik shop heel graag bij de sweeties.

Mooie kleding,leuk ingepakt.

Fantastisch!!!!

Helaas was ik net te laat met bestellen van een sjaal, dus uitverkocht. Maar na even contact te hebben gehad met het top team en gevraagd of ze mij wilde informeren mocht er een retour komen of toch nog een over zou zijn, krijg ik nog dezelfde avond een berichtje dat er weer 1 online kwam! Dit is wat je noemt super service. Tevens zijn het altijd leuke filmpjes waar ze de kleding showen, duidelijke maatvoering. Super leuk team!