Leuke items!

Hele leuke winkel, items zijn altijd zoals verwacht en bij issues is de klantenservice goed te bereiken en super vriendelijk!

Super leuke kleding

Duidelijk site, ook over pre-orders en goede kleding informatie over de pasvorm en maten. Enthousiast team! Met erg leuke social media

Geweldig!!

Mijn ervaring is dat het kledingstuk op de foto er in het echt ook zo uitziet. Maten kloppen altijd. En gewoon super leuke kleding.

Super mooie kleding

Mooie kleding, en veel informatie over de maten. Fijn dat erbij wordt welke maat het model aan heeft. Top service!

Elke keer weer leuke setjes! ;-)

Steeds weer een leuke nieuwe creatie...alleen soms wat jammer, door de pre-sale dat je wat lang moet wachten en ondertussen komt er weer wat leuks voorbij!!! ♡

Goed!

Positief!

Heel leuk verpakt! Gewoon een cadeautje als de bezorger komt! Goede kwaliteit

Kleding om blij van te worden!!

Leuk colbert jasje besteld jasje is mooie kwaliteit is gevoerd afgewerkt, draagt super fijn daardoor !! Leuk verpakt netjes opgestuurd .

Wauw! Na eerst een verkeerde mail over een product in mijn lijst tot een uitgestelde levering vanwege een rok die er nog niet was naar een levering die kwijtraakte. Maar die meiden zijn geweldig door gewoon kosteloos alles weer naar je te versturen. En dan het dan ingepakt is als een leuk cadeautje. Dan passen en alles gewoon in een keer goed van maat dankzij de juiste informatie van de meiden. Super bedankt! Ik ga zeker een keer vaker bestellen.

Hele fijne mooie en leuke kleding! Goede kwaliteit! En het zit gewoon lekker! Soms wel jammer dat de levertijd wat langer is.

Mooie kleding, super service!!

Mooie kleding, super service!!

Echt helemaal tip

Heb al veel dingen besteld. En ook al is het een order staat er netjes bij hoelang je moet wachten. En dan komt het binnen. Met een leuk kaartje . Ga zo door .

Leuke kleding, leuk persoonlijke contact!

Goed om te weten dat retourneren minder gemakkelijk gaat en voor eigen rekening is.

Super blij overal mee!

Fijne service, mooie kleding en goede pasvorm.

Geen service

Online reclame maken daar is dit bedrijf druk mee. Echter bestellingen volledig en binnen een redelijke termijn leveren en vragen per mail beantwoorden is uitgebleven. Ik heb een pre order bestelling gedaan en gewone beschikbare kleding op de webshop besteld. De pre order bestelling kwam uiteindelijk veel later dan voorspeld. En de gewone bestelling duurde weken (meer dan een maand) voordat ik uiteindelijk een deel ontving. Niet alles want niet alles was er meer. Blijkbaar meer verkocht dan de voorraad was... Ondertussen na weken wachten heb ik een mail gestuurd met een vraag van de stand van zaken ten aanzien van mijn levering en geen enkel antwoord ontvangen. Helaas... De conclusie die ik getrokken heb is dat ik voortaan bij webshops bestel waar ze hun afspraken wel nakomen en de moeite nemen om de klant hun vragen te beantwoorden.

Leuke kleertjes

Heel blij met mijn maan sjaals. Heb ze in blauw en groen.

Super tevreden!!

pakketje snel geleverd......en wat een verrassing! Het leek wel een cadeautje zo leuk verpakt en een lief kaartje erbij. Echt aandacht aan besteed. Super dankjewel Willemijn!

Alles is tot nu toe keurig netjes afgeleverd

Fijne klantenservice als er iets is. Fijne kleding kortom een mooi bedrijf om kleding te bestellen.

Leuke kleren voor een top prijs

Hele leuke kleren voor een leuke prijs. Leuk ook op socialmedia. Enig pintje misschien is dat het retourneren misschien wat makkelijk kan en producten die retour moeten kunnen samen voegen. Nu is het per bestelling terug sturen en heb je dus meerdere pakketten terwijl het ook wel in een zou passen. Verder helemaal top!

Super leuke kleding

Hele leuke kleding, kwalitatief goed en voor een leuke prijs.

Pakketje uitpakken is een feestje!

Je pakketje krijgen is een groot feest. Het is zo leuk ingepakt! Allleen al 5 sterren daarvoor. De bestelde jurkjes pasten helaas niet, dus ik heb ze terug moeten sturen. Wel jammer dat retourneren niet gratis is.. Daardoor zou ik minder snel bestellen.

Paar weken geleden mijn eerste aankoop gedaan, de levering was snel en netjes verpakt en was ook zeer tevreden over de kwaliteit.

Kei leuke spulletjes! Alles netjes geleverd en van tevoren een berichtje dat het eraan kwam. Helemaal top geregeld en ga zeker vaker bestellen. Helemaal blij met mijn leuke jurk!

Super leuke kleding en accessoires! Top service

Leuke kleding wat op maat valt.

Goede ervaring! Doordat de maten van de modellen worden weergegeven, krijg je een goede indruk hoe het valt. Wel snel uitverkocht.