Zeer mooie kleding!

Erg leuke kleding, deze kleding laten ze ook altijd erg leuk zien op sociale media. Daardoor nam ik nog sneller de beslissing om bij jullie te bestellen.

Super leuke kleding, goede prijs kwaliteit verhouding! Ook leuk dat er wekelijks nieuwe collectie online komt. Enthousiast team, leuk om de volgen op social media en het is altijd een feest om de bestelling te ontvangen!

In een woord super!

Ik heb Sweet Jewelery pas net ontdekt en het is nu al verslavend! Ik kijk dagelijks naar de stories. De kleding wordt enthousiast en eerlijk (!) gepresenteerd. Mede door dat enthousiasme bestel je gewoon eigenlijk te veel en te vaak :). De kwaliteit is prima! En wat ik ook heel belangrijk vind is een snel antwoord wanneer je een vraag stelt. Kortom een aanrader om je kleding te bestellen!

Geweldig en top service.

De service en klantenservice is altijd top en vriendelijk. Op de site en filmpjes word heel goed uitgelegd wat de maten zijn en of het normaal/groot/klein valt, met veel humor. Het is leuk om de filmpjes te kijken. Ik word er altijd vrolijk van. De kwaliteit van kleding is goed. En zelf met een maatje meer is er goed kleding te bestellen en daar word ik happy van. Mijn portemonnee iets minder, hahaha.

Redelijk tevreden

Ik ben redelijk tevreden over mijn jas. Qua maat vind ik hem aan de kleine kant vallen, en qua stof en de prijs zou ik hem in de winkel hebben laten hangen. Maar vond hem erg leuk en had me er op verheugd.

W A U W ♡

Een feestje om hier te bestellen. Het wordt zo liefdevol aangeboden thx. Blij met mijn bestelling, en de lolly...

Toppers!

Regelmatig ( veel te veel) bestel ik bij jullie. De broeken zitten geweldig! Altijd weer leuke hippe nieuwe items! En als er iets wat later geleverd wordt, laten jullie dit altijd even weten. Heel fijn! Jullie zijn een hardwerkend top team! Ga zo door! Liefs sandra

Erg leuke betaalbare kleding!

Goede service! Ook de maat wordt goed omschreven. De kwaliteit is goed en het wordt ook nog erg leuk verpakt!!

Altijd een leuke collectie, telkens weer iets unieks

Leuk assortiment, keer op keer. En dankzij de pre-order, vis je niet snel langs het net. Op insta wordt alles op een leuke manier aangekondigd én zie je meteen hoe je iets kunt combineren. Super fijn!

Leuke en mooie kleding! Altijd goed advies en de kleding is van super kwaliteit.. Zo geregeld bestel ik was en altijd een feestje als de kleding binnen komt.... Super super super gaaf....

Geweldig! Altijd een feestje als het pakketje binnenkomt.

Weer super blij met mn maan sjaal in het blauw. Al jaren bestel ik bij jullie. En altijd is het een feestje als het pakketje er is. Een jaar geleden miste ik een lint van een jurk waar je de strik van kon maken. Met jullie gemaild en telefonisch contact gehad. Het lint lag inderdaad nog in het magazijn. Deze werd netjes naar me opgestuurd. Ik moet me af en toe echt inhouden niet iedere week te bestellen haha.

Super leuke collectie geweldig ingepakt!

Fijne service

Snelle en fijne service!

Te leuke kleding

Daar gaat mijn budget weer. Erg leuke kleding. Wel is het lastig om goed te filteren op maat op de website.

Super, levertijd komt overeen zoals aangegeven bij het artikel

Fijne website. Overzichtelijk, duidelijke omschrijving van kledingstuk, leuke afwisselende collectie, kortom: een plundering van mijn portemonnee :-)

Lange levertijd, maten niet altijd op maat.

Leuke hippe kleding. Helaas niet altijd goed op maat. Nu al 2x gehad dat de mouwen van een vest niet goed zijn. Maat XL. 1x een mouw langer dan de ander, andere x beide mouwen te kort. Ook voor zakjes v spijkerjas te hoog bij maat XL. Zakken van een jas/ vest in de naad aan zijkant, waardoor de jas of vest minder mooi draagt. En soms geen binnenvoering in de jas, dus niet altijd een goede afwerking. Even goed op letten.

De bestelling voelde als een cadeautje zoals het werd verzorgd.

Zeer tevreden! Het enige dat ik niet wist, was dat het een pre-order was. Op zich geen probleem want met dit weer draag ik nog geen zomerjurkje.

Mooi lief verpakt echt een cadeautje je pakketje

Goed geholpen met de maat en zo mooi verpakt altijd met een lief kaartje en lollie

Alleen maar plussen!!

Ontzettend leuke fimpjes via Insta. Waanzinnig leuke kleren en ontzettend leuk ingepakt. Kortom ga zo door!! Liefs Juut xx

Duidelijke communicatie en goede service

Fijne webshop die echt zelf eerst de kleding beoordeelt voordat het online komt.

Hele goede webshop en goede kwaliteit kleding

Leuke persoonlijke mailtjes als bevestiging en als de order onderweg is. Kleding in zeer goede staat mooi verpakt met een persoonlijke boodschap en een klein cadeautje. Ook de verwerking van retouren gaat altijd binnen een goed termijn. Kortom aanrader!

Ik vind het leuke kleding, leuke filmpjes, alleen snap ik niet dat alle kleding Pre order zijn, dat betekent dat je (te) lang moet wachten totdat je item thuis binnen is en dat vind ik jammer.

Erg leuke kleren voor een betaalbare prijs.

Mijn mening is dat ze altijd erg leuke kleren hebben. Wel is het snel weer uitverkocht wat natuurlijk een goed teken is voor Sweet Jewellery! Maar voor de klant een langere wachttijd als het op een pre-order aankomt. Voor de rest ga zo door!!

Pre order bestelling gedaan nog niet eerder bij jullie besteld. Maar alles goed geregeld goede communicatie.En mijn jas al ontvangen na twee dagen dat ze binnen gekomen waren.

Pakketjes komen leuk verpakt aan!! En de Servië is heel netjes en vriendelijk als je vragen hebt over een nesteling of item. Ook is de kleding kwalitatief goed en van mooi materiaal.