Fijne ervaring

Je word als klant goed op de hoogte gehouden en alles is heel netjes inpakt en verstuurd

De kleding word met veel enthousiastme gepresenteerd, waardoor ik ook sneller een beslissing neem om iets bij jullie te kopen :) Blijf vooral zo enthousiast doorgaan!

Leuke kleding

Heel leuke kleding. Ik zou bijna elke week een outfitje willen bestellen.

Erg leuk ingepakt en een leuke persoonlijke boodschap op de kaart die erbij zat. Ik kon alleen niet zien wanneer mijn pakketje thuis bezorgd zou worden. Ik weet niet of jullie daar invloed op hebben maar dat zou wel prettig zijn.

Heel leuk!

Snelle levering, duidelijke informatie, de kleding ziet er ook uit zoals op de foto's en in de filmpjes.

Mijn favoriete winkeltje

Ontzettend veel leuke kleding, vooral de vrolijke kleuren die ze aanbieden. Net even wat anders als een andere shop. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is prima. Ik shop graag bij sweetjewellery

Super, leuke collectie en snelle levering!

Mijn eerste bestelling online geplaatst, via Facebook zag steeds leuke items voorbij zien komen. Maat komt goed overeen met wat in de omschrijving staat. Levering was pas over 14 dagen verwacht maar was toch binnen 5 dagen bezorgd! Kwaliteit is erg goed! Enige opmerking is dat ik verzendkosten moet betalen terwijl ik een bestelling had van €70,- vaak met online webshops hoeft dat niet boven een bepaald bedrag.

Goed. Netjes verpakt en super leuke kleding

Er stond netjes op de site dat het een pre-order was. En die tijd ook gekregen!

Duidelijke product omschrijving, kleding zit heerlijk

De producten worden goed omschreven, fijn dat ze ook een indicatie qua maat geven.

Echt geweldig

Ze laten alles zo goed zien, de maat hoe het valt. Ze controleren ook zelf of het goede materialen zijn

Mooi kwaliteit trui

Netjes verpakt, lief berichtje en geleverd volgens afspraak. Heel blij met de service! Aanrader

Altijd goede kwaliteit, enige nadeel is het lange wachten.

Mooie kleding

Super mooi jasje!

Prima kleding en goede service

Mijn bestelling zou gedeeltelijk later geleverd worden bleek na bestelling, dat vond ik erg jammer omdat ik dat pas hoorde na betaling. Groot was de verassing dat het alsnog eerder werd geleverd!

Andere kleur ontvangen

Ik heb een andere kleur panter blazer ontvangen dan ik dacht. Ik dacht dat ik een blauwe besteld had ipv grijs??

Superleuk ingepakt cadeautje voor mezelf ontvangen!!

De service is prima en het artikel is superleuk ingepakt met een kaartje eraan! Ik word er heel blij van!! Ga zo door!!

Leuke kleding, goede prijs kwaliteit en net wat anders dan in de winkel.

Duidelijke communicatie, superenthousiaste presentatie van de kleding!

Bij het door mij besteld stond duidelijk dat het later zou komen. Dat was uiteindelijk toch eerder. Leuke kleding, leuke prijs. Deze keer een paar loshangende draadjes, maar met een knipje is dat zo verholpen. Aanstekelijk enthousiaste presentatie op instagram. Heel leuk en informatief.

Prettige, duidelijke service en een leuke collectie

Sweet jewellery heeft bijna dagelijks/ wekelijks een andere collectie. Frisse look, steeds wat anders. Duidelijke communicatie en leuke inpakservice. Ik ben fan!

Geweldig, leuke en fijne kleding en accessoires

Jullie hebben steeds weer een leuke, mooie collectie. In kleding maar ook in accessoires. Wij als klanten krijgen via de ‘socials’ altijd goede info over de kledingstukken of accessoires. Ik hou ervan om bij jullie te shoppen.....

Leuke betaalbare kleding

Goede kwaliteit en leuke filmpjes,de maten zijn duidelijk en altijd snel antwoord op vragen,ook klantenservice top.Ik vind het een top bedrijf,altijd enthousiast leuke meiden.

Het heeft een wauw factor!

Mooi kleding goede kwaliteit en door de goede maat omschrijving en filmpjes/foto's geen miskoop! Super blij mee!!

Stuk prijziger dan andere winkels.

Leuk assortiment, maar een stuk duurder dan andere winkels. Zo is een franjevest bij hun 59,00 en hier in het centrum 35,00. Leuk t-shirt bij hun 29,00 en hier 19,00. Dat vind ik nogal wat schelen! Vaak ook allemaal pre-order waardoor je langer moet wachten. Vind de aankondigingen van wat ze online gaan zetten wat overdreven. Elk artikel is hun favoriet. Aan de andere kant zijn ze dus wel enthousiast. Pakjes worden keurig verpakt en verzonden. Kwaliteit is ook goed.

Super leuke site

Ben super blij met mijn vest, Jammer dat het wat langer duurde voor ik hem binnen had, Ga zo door met het assortiment Lieve groetjes Marianne.

Een feestje om te shoppen!

Wat een leuke kleding hebben jullie! De prijs-/kwaliteitverhouding is goed en de levering vlot. Een pakketje van Sweet Jewellery is een feestje om te krijgen! Het begint al met de leuke tas aan de buitenkant, dan is de kleding nog in mooi vloeipapier verpakt, zit er een hippe kaart bij met een leuke tekst én, tot vreugde van mijn kinderen, een lekkere lolly! Top, ga zo door!