Leuke vrolijke meiden met leuk concept!

Hele leuke webshop! Leuk concept. Enige punt van kritiek is de prijs kwaliteit verhouding. Ik vind het soms wat ‘duur’ voor wat er voor terug krijgt. Kwaliteit stofjes, na het wassen.

Leuk en redelijk betaalbaar.

Shop er echt met veel plezier. Soms vind ik bepaalde kledingstukken wat aan de dure kant, maar sweet jewellery is wel origineel en over het algemeen kwalitatief goed.

In 1 woord top!

Het was een pre order, maar ben netjes op de hoogte gehouden. Tis helemaal naar mijn zin precies zoals op de foto. Was eerste keer, maar ga het zeker vaker doen.

Fijn nieuw setje!

Blij met mijn aankoop die ook volgens planning werd geleverd!

Super leuke webwinkel

Wat een super leuke webwinkel is sweet jewellery. Elke dag zoveel leuk. Een feestje om te bestellen. Je wordt er echt hebberig van. En top service. En ik kijk graag naar de insta stories en de Facebook berichten. Ga zo door.

Geweldig!!

Wauw wat een kadotje mijn bestelling. Mooi ingepakt, leuk kaartje erbij echt geweldig!

Leuke kleding

Leuke kleding en goede service bij retourneren. Wel jammer dat het pre order is, dan moet je er nog lang op wachten

Fijne webshop

Leuk dat de collectie zo snel wisselt. Hierdoor heb je een uniek item in handen. Duidelijke foto’s, afmetingen per maat staan erbij. Levertijd staat erbij en klopt ook altijd.

Snelle en persoonlijke levering. Goede prijs/kwaliteit.

Snelle en persoonlijke levering. Goede prijs/kwaliteit.

Klacht niet opgelost

Product voldoet na 1 keer dragen niet meer. Mail over gestuurd en reactie was dat ik de enige was die dit had en dat ik daardoor niet geholpen kon worden met mijn klacht. Ik vind dit een rare gang van zaken, een klacht is een klacht.

Snel geleverd, heldere communicatie en mooie producten!

Snelle levering en veel heldere communicatie, wist precies waar ik aan toe was! De verpakking maakte er helemaal een feestje van!

Uitstekend!

Goede service, snel bezorgd, echt een cadeautje om uit te pakken!

Fantastisch leuke webwinkel!

De kleding bij Sweet Jewellery is altijd zo leuk! Er is altijd wel iets dat ik wil (lees: moet!) hebben van de nieuwe collectie. Van de filmpjes op instagram en het enthousiasme van Willemijn en de andere meiden word ik altijd vrolijk en ze zijn ook nog eens super klantvriendelijk! Fijn ook dat de kledingstukken altijd worden geshowd door vrouwen met verschillende maten en haarkleuren. Zo krijg je een goed beeld hoe een artikel staat. Je snapt ik retourneer bijna nooit iets en ben altijd super blij als de postbode m’n bestelling van Sweet Jewellery komt bezorgen!

Helemaal top!

Altijd snel n antwoord op m’n vragen Altijd n lief berichtje terug Altijd super leuke kleding Altijd...,Altijd....gewoon Altijd

Super service!

Hele fijne service! Leuk ingepakt en met een leuk kaartje. Kleding is van prima kwaliteit

Zulke leuke kleding, geshowd door een enthousiast team en zo leuk ingepakt met een persoonlijke boodschap!! In één woord: TOP.

Vriendelijke klantenservice en erg leuke kleding

Ik heb al meerdere malen bij Sweet Jewellery besteld en altijd komt het op tijd binnen. Als er wat is dan wordt je goed op de hoogte gebracht. Ik shop er met plezier!

Leuke collectie! Pakketjes altijd leuk en vrolijk ingepakt! Toppie!

Pakketjes zijn altijd netjes en vrolijk ingepakt! Alleen jammer van de retourkosten die je betaald...

Snel en goede service. Leuke kleding.

Leuke items en mooie kwaliteit. Heel blij mee! Geweldig dat de afmetingen online staan. Zo hoef je vrijwel niet te retourneren. Kleuren op foto vertekende wel ietsje maar dat mocht de pret niet drukken. Heb alweer een nieuwe bestelling geplaatst voor volgende leuke nieuwe spulletjes.

Pakketje wordt met zorg mooi en netjes ingepakt met leuk kaartje en wat lekkers (lolly bij ons) erbij. Verder erg leuke en betaalbare kleding van goede kwaliteit die goed wordt omschreven met maten (in cm) in de webshop. Enige wat ik graag anders zou zien is het retour zenden.....met handige bijgevoegde retour sticker ipv zelf iets uit moeten printen :-). Verder wordt er snel gereageerd op vragen en ook een retour wordt snel en netjes afgehandeld

Al meerdere keren iets mogen ontvangen van Sweet Jewellery en elke keer ontzettend blij met mijn aankoop! Goede kwaliteit en valt altijd perfect. Fijn dat ze zo goed aangegeven hoe het kledingstuk precies valt zo hoef je niks terug te sturen omdat het niet past. Tot nu toe pre orders besteld en deze worden ook op tijd zoals aangegeven verzonden. Er volgen nog veel meer bestellingen, want wat blijven er leuke dingen komen! X een vaste blije klant.

Ik ben positief over sweet jewellery. Leuke wisselende collectie. Leuke filmpjes, makkelijke website en prijs kwaliteit ook prima!

Om blij van te worden!

Iedere bestelling is weer een feestje om te krijgen. Zo leuk verpakt en kaartje erbij en lollie om blij van te worden. En als de kleding dan ook nog past en leuk is heb je een geluksmomentje. Thanx!

Leuke kleding

Erg leuke kleding en niet iedereen loopt erin omdat de collectie steeds wisselt

Super service en heel klantvriendelijk!

Wauw, zo zie je de online-winkels niet zo vaak! Wat klantvriendelijk, persoonlijk en vrolijk! En ook nog eens goede adviezen! Ik zou zeggen ga zo door!! T enige minpuntje vind ik dat ik wat langer op de bestelling moet wachten! Maar dan kan je je wel ergens op verheugen!