Superleuke site

Jullie verkopen leuke kleding, snelle service. Je wordt keurig op de hoogte gehouden. En mijn pakket had wat vertraging en dan sturen jullie" jouw nieuwe look heeft wat vertraging opgelopen" . Vond ik echt te leuk verzonnen. Dan komt het binnen in een leuke zak, ook nog eens superleuk verpakt met lolly en kaartje. Dat maakt het echt een cadeautje.

Sweet jewellery icm Go Parcel

Sweet Jewellery is een prima webshop, maar doordat er verstuurd wordt met Go Parcel, twijfel ik of ik er nog vaker ga bestellen. Al zo vaak teleurgesteld door laatste partij. Nu beweren ze dat de bezorgpoging mislukt is, terwijl ik de hele dag thuis ben. Jammer...niet betrouwbaar.

Fijne productenuitlichting !

Wat een fijne presentatie van nieuwe items....uitgebreid in hun stories op Insta en op Fb.......dat maakt t makkelijker een keus te maken! Of juist soms lastig haha !

Leuk, maar..

De dames doen ontzettend hun best. Maken leuke filmpjes en foto's. Ik had enorm uitgekeken naar mijn bestelling maar werd helaas teleurgesteld. Ondanks de foto's etc. viel de maat compleet anders uit dan verwacht. De vesten die ik had besteld waren prachtig (+ goede kwaliteit!) maar veel te groot (zeker 2 maten). Met pijn in mijn hart terug moeten sturen.. Dat er kosten aan retourneren zitten vind ik begrijpelijk, maar drempelwaarde van 75โ‚ฌ bij bestellen is erg hoog. Zeker omdat de collectie gedurende de week wordt gelanceerd en je dus vaak niet in de gelegenheid bent meer items te bestellen om tot het minimale bestelbedrag te komen. Verhoogt voor mij de drempel om vaker/sneller bij jullie te bestellen.

Ik heb een altijd een fijne ervaring gehad. Meerder malen besteld. Wat ik wel tegen vind vallen is dat pre- orders niet geannuleerd kunnen worden. Nu kan ik nog een week wachten op mโ€™n pakket en ook nog retourkosten gaan betalen om terug te sturen terwijl mโ€™n pakket nog niet eens verzonden is. (Ook beter milieu etc)

Super leuke mode, echter alle leuke dingen om 19.05 uur al uitverkocht

Super leuke mode, de collectie spreekt me vaak aan. Zet mn alarm om 19 uur en dan wil je om 19.05 uur je winkelwagen afrekenen en dan is het artikel al niet meer voorradig en/of te bestellen. Daar baal ik dan ontzettend van. Of die leuke warme teddy blousen nu helemaal geweldig ! Die wil je dan morgen of overmorgen ontvangen en niet pas over 2 weken want dan gaat niemand ze bestellen toch?

Goede service, leuke kleding!

Al meerdere keren wat besteld, altijd goed aangekomen. Ik vind het prima dat jullie werken met pre order, heb je wat om naar uit te kijken ;-). Ik was 1x vergeten dat ik iets besteld had, dus was een leuke verrassing! Haha.

Fijne ervaring

Werd mooi op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Bedankt voor de lekkere lolly erbij

Ook deze keer weer prima!

Heel fijn dat online door verschillende modellen (qua maat, vorm figuur, haarkleur enz) de kleding wordt gepresenteerd, daardoor is het goed in te schatten of het mij ook staat en welke maat ik nodig heb.

Leuke webwinkel

Jullie zijn een top team en reageren gelijk op een bericht alleen jammer dat het pakketje zo lang duurt maar verder geen bijzonder heden heel veel succes dames Gr van Jessica van der leest uit sneek

Mooie artikelen en fijne service

Hele fijne webshop. Artikelen zijn goed gefotografeerd. Maten zijn duidelijk. Info over leveren ook duidelijk aangegeven. En dan.... krijg je het thuis gestuurd als een cadeautje met een lolly!

Echt een top team met super leuke collectie!

Eigenlijk geen slechte ervaringen bij Sweet Jewellery, wordt ontzettend leuk aan geprijsd allemaal. Mooie kleding en redelijk fijn geprijsd over het algemeen. Wat ik alleen jammer vind is dat de collectie maar zo kort online staat en ook vaak al snel uitverkocht is in de gangbare maatjes. Dus je besteld een item en het blijkt niet goed te zijn, wil je toch een andere maat bestellen, kan dit niet omdat het al op is. En een kleine tip, ik heb veel losse bestellingen gedaan, waarvan sommige dingen in een week vielen met de pre order datum of gewone bestelling. Vind het jammer dat dan de items niet bij elkaar in de verpakking worden gedaan en verstuurd. Nu betaal je dubbel verzendkosten terwijl de pakjes op dezelfde dag aankomen.

Leuke kleding maar duurt erg lang voordat je het hebt

Vindt het erg lang duren voordat het verstuurd word. Ook als je een mail stuurt wordt er niet of heel erg laat op gereageerd.

Enthousiaste leuke gezellige webshop!

Heel enthousiaste medewerkers, zo is te zien op social media. Snelle reactie door klantenservice. Ik heb mooie kleding geshopt. Doordat ze eerlijk en duidelijk zijn in adviezen, durf je er ook voor te gaan. Mooi concept: pre-order om verspilling tegen te gaan. Wel moet je dan dus snel beslissen, daar heb ik nog wel eens moeite mee ;) Ik denk dat ik nog wel vaker ga shoppen! :D

Goede service. Mooie betaalbare kleding.

Sweet!

Altijd leuke kleren! En wat ik heel leuk vind is dat je de kleding laat zien voor verschillende figuren. Voor iedereen wat. En inderdaad, zelfs na 2 kindjes en geen super strakke buik bestaat er leuke kleding!!

Super snelle en duidelijke service

Pre-orders zijn duidelijk aangegeven. Vaak worden deze nog sneller verzonden dan dat er staat! Dat is natuurlijk super fijn! Daarnaast vind ik dat ze genoeg keuze hebben voor meerdere maten. Echter als tip: doe ook vaak meer modelen Nu zie je vaak 2 maten, maar een L XL model zou ook fijn zijn.

Hele mooie items, maar de kwaliteit is helaas niet top

Hi, ik ben altijd heel blij met jullie items, de manier waarop jullie ze verpakken en de service die jullie leveren. Maar helaas is er ook altijd wel iets op te merken over de kwaliteit. Dat vind ik jammer. Ik heb eerder een vest gekocht waarvan de zakken al heel snel los lieten, een jurk die in de was niet mooi bleef. En nu heb ik een spijkerjasje ontvangen, superleuk, en staat heel mooi op de groene wollen jurk, maar waarvan al een knoop af is. :(

Super leuke kleding en een top service!

Al heel vaak besteld en altijd tevreden! Goede service!

Goede service en leuke kleding

Ik vind het heel fijn om er te shoppen. Nadeel vind ik wel dat terug sturen op eigenkosten is. Daardoor koop ik minder snel.

Super leuke spullen. Duidelijke omschrijving over maat en materialen. Snelle reactie op vragen en leuke filmpjes zodat je de kleding goed kunt bekijken. Verder is het ontvangen van de kleding een cadeautje zo leuk verpakt!

Super!!

Spijkerjasje, 2 trui-jurkjes, trui en sjaal besteld. Ik kreeg het binnen op de dag die aangegeven werd. Wat een super mooie spullen en kwalitatief allemaal echt goed. Ik kan er voorlopig weer tegen aan! Dank je wel zweet jewellery en Willemijn voor de mooie spullen!!

Iedere keer een cadeautje!

Altijd als een cadeautje verpakt. Daar alleen wordt je al blij van! Verder heel blij met het jurkje. Lekker zachte stof en zit perfect.

Steeds minder

Tegenwoordig vind ik de levering te lang duren...bij andere webshops heb je de kleding of iets dergelijke wel na 1 dag in huis. Dan wordt er vermeld dat leverancier bepaalde kleding moet aanpassen, vervolgens staat er in het label een merk. Wat vorig jaar en het jaar ervoor ook al verkocht werd in jullie shop. En ik ben op instagram geblokkeerd... zo kinderachtig.

Super goede service!

Blij met mijn bestelling

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.