Jullie verkopen leuke kleding, snelle service. Je wordt keurig op de hoogte gehouden. En mijn pakket had wat vertraging en dan sturen jullie" jouw nieuwe look heeft wat vertraging opgelopen" . Vond ik echt te leuk verzonnen. Dan komt het binnen in een leuke zak, ook nog eens superleuk verpakt met lolly en kaartje. Dat maakt het echt een cadeautje.
Sweet Jewellery is een prima webshop, maar doordat er verstuurd wordt met Go Parcel, twijfel ik of ik er nog vaker ga bestellen. Al zo vaak teleurgesteld door laatste partij. Nu beweren ze dat de bezorgpoging mislukt is, terwijl ik de hele dag thuis ben. Jammer...niet betrouwbaar.
Hoi Saskia, Bedankt voor je recensie. We vinden het heel vervelend dat je deze ervaring hebt met go parcel. We gaan voor je uitzoeken wat er met je bestelling aan de hand is. Helaas ligt dit verder buiten onze macht en vinden het dan ook jammer dat je ons een 6 hebt gegeven door iets wat niet binnen ons macht ligt. Zou je je cijfer misschien willen aanpassen? ๐ Lieve groetjes, Corine
Wat een fijne presentatie van nieuwe items....uitgebreid in hun stories op Insta en op Fb.......dat maakt t makkelijker een keus te maken! Of juist soms lastig haha !
Hoi Maaike, Wat leuk dat je bij ons hebt geshopt ๐ Bedankt voor je lieve feedback dat doet ons goed. ๐ Lieve groetjes, Corine
De dames doen ontzettend hun best. Maken leuke filmpjes en foto's. Ik had enorm uitgekeken naar mijn bestelling maar werd helaas teleurgesteld. Ondanks de foto's etc. viel de maat compleet anders uit dan verwacht. De vesten die ik had besteld waren prachtig (+ goede kwaliteit!) maar veel te groot (zeker 2 maten). Met pijn in mijn hart terug moeten sturen.. Dat er kosten aan retourneren zitten vind ik begrijpelijk, maar drempelwaarde van 75โฌ bij bestellen is erg hoog. Zeker omdat de collectie gedurende de week wordt gelanceerd en je dus vaak niet in de gelegenheid bent meer items te bestellen om tot het minimale bestelbedrag te komen. Verhoogt voor mij de drempel om vaker/sneller bij jullie te bestellen.
Hoi Karlijn, Bedankt voor je feedback. Bij onze items kun je de maatvoering van het item vinden, wij adviseren altijd een lekker zittend item uit je eigen kledingkast op te meten en deze te vergelijk met onze maatvoering. Zo kun je haast niet mis bestellen qua maat. Mocht het item nu qua afmetingen niet kloppen met onze maatvoering mag je ons altijd een mail sturen dan gaan we meekijken en een passende oplossing zoeken. ๐ Lieve groetjes, Corine
Ik heb een altijd een fijne ervaring gehad. Meerder malen besteld. Wat ik wel tegen vind vallen is dat pre- orders niet geannuleerd kunnen worden. Nu kan ik nog een week wachten op mโn pakket en ook nog retourkosten gaan betalen om terug te sturen terwijl mโn pakket nog niet eens verzonden is. (Ook beter milieu etc)
Super leuke mode, de collectie spreekt me vaak aan. Zet mn alarm om 19 uur en dan wil je om 19.05 uur je winkelwagen afrekenen en dan is het artikel al niet meer voorradig en/of te bestellen. Daar baal ik dan ontzettend van. Of die leuke warme teddy blousen nu helemaal geweldig ! Die wil je dan morgen of overmorgen ontvangen en niet pas over 2 weken want dan gaat niemand ze bestellen toch?
Hoi Claudia, Bedankt voor je feedback! We zullen intern zeker je punten bespreken en kijken wat we ermee kunnen doen. ๐ Lieve groetjes, Corine
Al meerdere keren wat besteld, altijd goed aangekomen. Ik vind het prima dat jullie werken met pre order, heb je wat om naar uit te kijken ;-). Ik was 1x vergeten dat ik iets besteld had, dus was een leuke verrassing! Haha.
Werd mooi op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Bedankt voor de lekkere lolly erbij
Heel fijn dat online door verschillende modellen (qua maat, vorm figuur, haarkleur enz) de kleding wordt gepresenteerd, daardoor is het goed in te schatten of het mij ook staat en welke maat ik nodig heb.
Hoi Tessa, Bedankt voor dit mooie compliment en dat je de tijd hebt genomen op een beoordeling te schrijven. ๐ Lieve groetjes, Corine
Jullie zijn een top team en reageren gelijk op een bericht alleen jammer dat het pakketje zo lang duurt maar verder geen bijzonder heden heel veel succes dames Gr van Jessica van der leest uit sneek
Hele fijne webshop. Artikelen zijn goed gefotografeerd. Maten zijn duidelijk. Info over leveren ook duidelijk aangegeven. En dan.... krijg je het thuis gestuurd als een cadeautje met een lolly!
Eigenlijk geen slechte ervaringen bij Sweet Jewellery, wordt ontzettend leuk aan geprijsd allemaal. Mooie kleding en redelijk fijn geprijsd over het algemeen. Wat ik alleen jammer vind is dat de collectie maar zo kort online staat en ook vaak al snel uitverkocht is in de gangbare maatjes. Dus je besteld een item en het blijkt niet goed te zijn, wil je toch een andere maat bestellen, kan dit niet omdat het al op is. En een kleine tip, ik heb veel losse bestellingen gedaan, waarvan sommige dingen in een week vielen met de pre order datum of gewone bestelling. Vind het jammer dat dan de items niet bij elkaar in de verpakking worden gedaan en verstuurd. Nu betaal je dubbel verzendkosten terwijl de pakjes op dezelfde dag aankomen.
Hoi Nadja, Bedankt voor het mooie compliment en dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven. ๐ Wist je dat je bij ons pre order bestellingen kunt samenvoegen? Wij hebben door enorme drukte dit tijdelijk niet gedaan maar doen dit nu weer wel, het teveel betaalde aan verzendkosten krijg je dan terug in een persoonlijke kortingscode. ๐ค Lieve groetjes, Corine
Vindt het erg lang duren voordat het verstuurd word. Ook als je een mail stuurt wordt er niet of heel erg laat op gereageerd.
Hoi Laura, Bedankt voor je beoordeling. Het is de afgelopen tijd enorm druk geweest op de klantenservice en door Corona zijn we met minder mensen aanwezig op kantoor, hierdoor is de reactie tijd helaas iets langer. We hebben met man en macht zowel thuis als op kantoor hard gewerkt om dit in te lopen en dat is inmiddels gelukt. ๐ Uiteraard mogen Corona en de drukte geen excuus zijn voor een te late afhandeling en daarom hebben we geschakeld om op het zo snel mogelijk op te lossen. ๐ Lieve groetjes, Corine
Heel enthousiaste medewerkers, zo is te zien op social media. Snelle reactie door klantenservice. Ik heb mooie kleding geshopt. Doordat ze eerlijk en duidelijk zijn in adviezen, durf je er ook voor te gaan. Mooi concept: pre-order om verspilling tegen te gaan. Wel moet je dan dus snel beslissen, daar heb ik nog wel eens moeite mee ;) Ik denk dat ik nog wel vaker ga shoppen! :D
Goede service. Mooie betaalbare kleding.
Altijd leuke kleren! En wat ik heel leuk vind is dat je de kleding laat zien voor verschillende figuren. Voor iedereen wat. En inderdaad, zelfs na 2 kindjes en geen super strakke buik bestaat er leuke kleding!!
Pre-orders zijn duidelijk aangegeven. Vaak worden deze nog sneller verzonden dan dat er staat! Dat is natuurlijk super fijn! Daarnaast vind ik dat ze genoeg keuze hebben voor meerdere maten. Echter als tip: doe ook vaak meer modelen Nu zie je vaak 2 maten, maar een L XL model zou ook fijn zijn.
Hi, ik ben altijd heel blij met jullie items, de manier waarop jullie ze verpakken en de service die jullie leveren. Maar helaas is er ook altijd wel iets op te merken over de kwaliteit. Dat vind ik jammer. Ik heb eerder een vest gekocht waarvan de zakken al heel snel los lieten, een jurk die in de was niet mooi bleef. En nu heb ik een spijkerjasje ontvangen, superleuk, en staat heel mooi op de groene wollen jurk, maar waarvan al een knoop af is. :(
Hoi Saskia, Bedankt voor je beoordeling en dat je de tijd hebt genomen om die te schrijven. Wat jammer dat je de kwaliteit vind tegen vallen. Willemijn doet haar uiterste best om kwalitatief goed in te kopen en wij doen op kantoor altijd een kwaliteitscontrole als de items bij ons binnen zijn. Helaas zien wij ook weleens iets over het hoofd en kan het zijn dat er toch een item wordt verzonden die eigenlijk niet aan onze kwaliteit die we willen leveren voldoet. Je mag bij een klacht altijd even contact met ons opnemen dan gaan we kijken wat we voor je kunnen doen en een eventuele passende oplossing zoeken. ๐ Lieve groetjes, Corine
Al heel vaak besteld en altijd tevreden! Goede service!
Ik vind het heel fijn om er te shoppen. Nadeel vind ik wel dat terug sturen op eigenkosten is. Daardoor koop ik minder snel.
Super leuke spullen. Duidelijke omschrijving over maat en materialen. Snelle reactie op vragen en leuke filmpjes zodat je de kleding goed kunt bekijken. Verder is het ontvangen van de kleding een cadeautje zo leuk verpakt!
Spijkerjasje, 2 trui-jurkjes, trui en sjaal besteld. Ik kreeg het binnen op de dag die aangegeven werd. Wat een super mooie spullen en kwalitatief allemaal echt goed. Ik kan er voorlopig weer tegen aan! Dank je wel zweet jewellery en Willemijn voor de mooie spullen!!
Hoi Annette, Bedankt voor je beoordeling en dat je tijd hebt genomen deze te schrijven. ๐ Je compliment geeft ons een glimlach van oor tot oor. We wensen je veel plezier met en van je bestelde items. ๐ Lieve groetjes, Corine
Altijd als een cadeautje verpakt. Daar alleen wordt je al blij van! Verder heel blij met het jurkje. Lekker zachte stof en zit perfect.
Tegenwoordig vind ik de levering te lang duren...bij andere webshops heb je de kleding of iets dergelijke wel na 1 dag in huis. Dan wordt er vermeld dat leverancier bepaalde kleding moet aanpassen, vervolgens staat er in het label een merk. Wat vorig jaar en het jaar ervoor ook al verkocht werd in jullie shop. En ik ben op instagram geblokkeerd... zo kinderachtig.
Hoi Pat, Bedankt voor je beoordeling! Je bent geblokkeerd op onze instagram omdat je ons continue belachelijk maakt via dm`s! En dat vinden wij niet leuk en zien wij als pesterijen. Het staat je vrij om ergens anders je items te shoppen en ik zou zeggen als je niet tevreden over ons bent doe dat dan vooral ook. ๐ Lieve groetjes, Corine
Blij met mijn bestelling
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ iedere stem telt.