Echt superduperleuk

Zo kom ik de saaie corona weken wel door! Van maandag naar woensdag en dan naar vrijdag!

Leuke kleding en super snelle levering!

Een mooi geruit vest/jas kunnen scoren en wat is deze leuk! Daarnaast een super snelle levering vooral in deze gekke tijd. Gisteravond besteld en vandaag al in huis! Wel even goed de maten checken en de materialen maar dat staat wel bij de kleding omschreven.

Verrassend en goede kwaliteit

Mijn halve garderobe is van Sweet kwaliteit is prima voor de prijs en de diversiteit vind ik altijd reuze leuk. Soms zit er wat voor je bij en soms niet. Het blijft verrassend

Top bedrijf!

Mooie kleding en goede service.

Heel goed!

Mooie afbeeldingen! Heb nog nooit iets terug hoeven sturen!

Een fijn bedrijf met mooie producten en goede pasvormen!

Prima en snelle service. Leuke kleding. Ga denk nog wel vaker bij jullie shoppen

Leuke collectie

Leuke collectie, enige nadeel vaak kleding one size

Weer heel erg blij met de kleren......

Altijd weer een feestje als je bij Sweet Jewellery besteld hebt, als de bestelling komt, het uitpakken..... het kaartje en de lolly wat je als eerste tegenkomt...... het zijn de kleine dingen die het doen..... heel erg bedankt!

Nog nooit een miskoop gedaan dankzij de duidelijke filmpjes en foto's!!!!

Super leuke collecties, goede kwaliteit en top service! Alleen maar complimenten

Leuke kleding, goede presentatie

Super leuke kleding en fijn dat het op Instagram en Facebook geshowd wordt hoe het valt bij zowel grotere als kleinere maten. Enthousiaste meiden ook die het presenteren . Super leuk verpakt, het is elke keer alsof je jarig bent. Ik ben helemaal verslaafd, niet goed voor m'n portemonnee, maar wel goed voor m'n humeur!

Super bedrijf!

Fijne manier van kleding promoten, goed maatadvies , persoonlijk en super leuk verpakt. Staat enorm dichtbij de klant Super blij mee

Alle afmetingen staan duidelijk beschreven per product, daarom bestel ik tot nu toe nog iedere keer de goede maat! Top service, mooi ingepakt en altijd iets lekkers bij je bestelling;)

De kleding zit zo lekker dat ik (letterlijk) alleen nog maar bij sweet jewelry shop en geen andere winkels en webshops meer!! Ben zo blij! Heb zelfs alle oude broeken weggegeven en ben ze aan het vervangen voor broeken van sweet jewelry

Leuke kleding en wordt leuk gepresenteerd op fb

Leuke kleding, wordt blij van de leuke ingepakte pakketjes, vooral in deze tijd. Wel jammer dat truien vaak one size zijn, die zijn mij vaak te groot.

Super leuke kleding

Super leuke kleding van goede kwaliteit en voor een leuke prijs. Instra filmpjes zijn ook super leuk

Ontzettende enthousiast en leuk bedrijf waarbij de focus op de klanten ligt!

Ik word enthousiast van de leuke filmpjes die gepost worden op Instagram :-)

Kwaliteit valt me tegen

Lieve mensen, Ik vind de service top de kwaliteit van de shirt vallen echter echt tegen. Twee dezelfde shirt besteld in twee andere kleuren maar de maat/ model is totaal verschillend. Erg drunne stof en na dag dragen gaat hij al pillen/ pluizen.

Hele mooie kleding en super leuk en duidelijk gepresenteerd!

Ik volg jullie al een tijdje maar heb nog niet vaak iets besteld. De kleding die ik onlangs besteld heb ben ik heel blij mee. Het enige verbeterpuntje die ik heb is dat het fijn zou zijn als de broeken wat langere pijpen hebben. Maar goed, de centimeters die jullie aangeven zijn heel duidelijk, alleen bijna altijd te kort voor de wat langere benen.

Superleuke kleding

Nog iets eerder dan de pre-order datum ontving ik mijn pakketje met 2 heerlijke warme truien, mooie sjaal en spijkerbroek. Alles goed op maat en weer met zorg ingepakt. Top weer!

Goede uitleg van de maten!

Ik koop nog wel eens de verkeerde maat... Bij Sweet wordt alles super duidelijk neergezet ook met de het groot, klein of op maat valt. Ideaal! Ook altijd erg leuke kleding!

Tot nu toe alles perfect je weet ook op voorhand dat je even moet wachten op bestelling toch als je pre besteld er worden geen valse beloftes gedaan... Ik word hier zeker vaste klant.

Goed!

Een heel fijne broek ontvangen! Zacht,stretchy, goede pasvorm Levertijd was wel lang. Ivm preorder. Ik had al vaal achter het net gevist. Maar nu eindelijk een keer geluk.

Mijn ervaring is goed leuke kleren en lieve gezellige meiden

De filmpjes op Facebook, instragram zijn zo leuk. Hier heb ik ook kennis gemaakt met sweet Jewellery. Ik heb een spijkerbroek besteld en dan komt je pakketje aan. Wat een feest om uit te pakken.... Zo leuk!!!! Ik ga hier veel vaker iets rs bestellen.