Alsof ik een cadeautje uit mag pakken. Leuk ingepakt, handgeschreven note en wat lekkers. Meer dan tevreden.

Leuke kleding, goede kwaliteit, fijne service

Verschillende mooie outfits via deze site gekocht, draag ze met plezier ! Ene keer echt je smaak, andere keer niet, maar meer wel dan niet ..

Nette service

Helaas was het op een of andere manier mogelijk om kleding te bestellen die niet meer geleverd kan worden. Hiervoor heb ik een nette mail en mijn geld terug gekregen. De jurk was voor een bepaalde gelegenheid en hiervoor had ik er wel al via een andere site schoenen bijgekocht (Niet dat dat een ramp is, maar zonder deze jurk had ik ze waarschijnlijk niet gekocht) Deze ben ik bij binnenkomst meteen gaan dragen om ze uit te lopen dus kunnen niet meer retour. Pluspunten voor de nette afhandeling, minpunten voor het ongemak

Super leuke kleding voor een leuk prijsje

Paar keer per week nieuwe items: kleding, shawls, tassen

Bestelling goed verlopen, aflevering niet

Pakje werd keurig aangekondigd maar kwam niet, wel berichtje dat het bezorgd was. Volgende dag werd het bezorgd

Super gave items

Hele.super gave items gekocht 2 setjes met de joggingbroeken met streep en de truien. Ze waren al verpakt als 2 aparte setjes alleen het uitpakken was al een feestje. Zit precies goed maten waren goed omschreven en uitgelegd. Ik ga jullie aan iedereen aanbevelen en voel me vandaag extra mooi in mijn nieuwe kleding.

Mooie kleren voor mooie prijs

De dames van Sweet Jewellery doen het hartstikke leuk!! De filmpjes die ze plaatsen (en natuurlijk ook de foto's) geven een goede indruk van alles. Tevens vermelden ze er netjes bij of het wel of niet groot uitvalt, of juist iets kleiner. Reageren ze netjes op je vragen. Gewoon top! Dames ga zo door!

Helemaal top. Alles!

Heldere uitleg betreft maten en afmetingen en ook als mijn favo outfit toch niet online komt de uitleg waarom. Transparant. Goede prijs kwaliteit verhouding. Duidelijke en vrolijke foto's met alle info die je nodig hebt. Ik ben fan van Sweet Jewellery (ook al kan ik het niet uitspreken ;)

mooie en kwalitatief goede kleding

Nu al een aantal keren verschillende items bij deze shop besteld. Altijd goede kwaliteit en pasvorm zoals beschreven. Service is ook top, artikelen worden, indien op voorraad snel verzonden, zijn altijd leuk ingepakt, duidelijk dat er zorg en aandacht aan is besteed. Ik heb eigenlijk maar 1 puntje maar dat is dan ook geheel subjectief: veel one-size items staan bij kleine maten toch niet zo mooi. Ik ben 163 en draag maat 34-36. Na 2 zwangerschappen hoeft het van mij echt niet meer zo strak, als ik wil ook niet het gevoel hebben dat ik iets aanheb waar ik in verzuip. Dus; heel fijn dat jullie duidelijk veel aandacht besteden aan kleding voor het "moederfiguur", maar voor de wat klein uitgevallen moeders onder ons moet het nog wel een beetje fittend zijn.

Heel positief

Erg positief over de goede levering. Het heeft dan even geduurt maar het is net een cadeau, zo leuk ingepakt en netjes verpakt. Ook een snelle reactie op vragen die ik had rond om de kleding en levering.

Fantastisch !

Ik ben inmiddels vaste klant bij Sweet Jewellery! Willemijn en haar team zijn fantastisch. Hebben altijd zo’n leuke kleding, ze meten altijd alles prima uit en het past perfect. Zelden dat iets retour gaat. Een echte aanrader !

Vaak toch geen goede maat

Helaas is de maatvoering niet altijd goed. Ik heb maat L maar paste met geen mogelijkheid in een XL-broek. de zwarte trui had ook veel te korte mouwen. Helaas ...... gelukkig moet ik de Maan sjaal nog ontvangen ...... daar kan niets mis mee gaan! Ik kijk graag naar jullie fb en insta, want wel echt leuke kleding. Ik heb met veel plezier die geruite jas aan, wel gewoon in maat L.

Variatie alom! Teveel leuke spullen

Leuke shop. Echt veel en leuke kleding. Wisselende collectie. Pasvorm klopt altijd. Service overall prima. Tav rokje wat snel kapot ging helaas geen service meer mogelijk. Maar verder tevreden

Super blij met m'n setje!

Super! Beschrijving klopt, fijn dat er maten bij de modellen staan en netjes op tijd geleverd!

Bestellingen ontvangen is een feestje!

Wauw ik hen de eerste echte sweetie broek, wat zit hij heerlijk!! Nu al zo spijt dat ik er maar 1 heb besteld!

Prima services, mooi ingepakt pakketje. En ze houden je overal van op de hoogte.

Top webshop

Erg leuke webshop, met altijd leuke items!

Top. Enige jammere is dat je langer moet wachten op je bestelling

Jammer dat je een aantal dagen of weken moet wachten tot het artikel er is. Geduld is een schone zaak

Heerlijke webshop!

Zo leuk! Ze hebben echt heel vaak nieuwe spulletjes, dat maakt het zo leuk om er te shoppen. Als je iets echt graag wilt hebben moet je er wel snel bij zijn af en toe, maar vaak staan er ook nog volop leuke items in de shop de volgende ochtend. Levering is snel (let op: soms is een bepaald item een pre-order, dan komt het later!) en suuuper lief ingepakt. Echt een feestje om te ontvangen.

Hele leuke filmpjes en goede fotos, fijne presentatie, mooie kwaliteit producten, goede prijs kwaliteit verhouding, leuk de persoonlijke boodschap bij je bestelling, vriendelijke medewerkers aan telefoon.

Blij!

Onlangs een heerlijke warme sjaal gekocht! Blij mee! Al veel complimentjes gekregen. Ook mijn zus besteld regelmatig bij Sweet Jewellery, verslavend... Verder leuke meiden die dagelijks een filmpje plaatsen van de (nieuwe) collectie met informatie over de maten, materiaal etc.

Mooie truien!

De truien zijn echt super die ik heb besteld. Door de goede foto’s, filmpjes en omschrijvingen een goede keuze kunnen maken.

Van bestellen tot bezorgen in 1 woord: GEWELDIG!!

Bijzonder goed!!

Super fantastisch leuk en gezellig

Super fantastisch leuk en gezellig

Happy!

Ontzettend leuke kleren! En passen perfect! Heel erg blij mee! Ga zo door! En blijf gewoon jullie zelf dan zijn jullie het leukst!