Super service

Super leuke meiden die al je vragen beantwoorden, leuke filmpjes maken en super enthousiast zijn!

Super service

Doordat de maten erbij staan, kan je een goede keuze maken welke kleding je aanschaft. Het wordt onwijs leuk ingepakt, een cadeautje om uit te pakken. Kleding is van fijne kwaliteit. Tevens vind ik het fijn dat niet iedereen in dezelfde kleding loopt. 1 verbeterpunt: Als een artikel in je winkelwagen staat, zou het fijn zijn als deze even tijdelijk wordt vastgehouden i.p.v. dat je tijdens betalen erachter komt dat het toch uitverkocht is.

Altijd een top service en mooie kleding!

Bij vragen krijg je snel en duidelijk antwoord. Altijd leuke kleding tegen een betaalbare prijs. Het is alleen niet goed voor je portomonee. Alleen maar complimenten!

Ik draag alles heel veel!! Ik ben fan

Fijne webshop

Fijne, overzichtelijke website. Snelle communicatie

Snelle levering, leuke kleding!

Mooi kleding leuk goede uitleg over de maten bestel graag voelt persoonlijk top vrouwen zijn het

Toppers zijn het!!

Super goede communicatie en snelle levering!!

Geweldig!

Een hele trouwe tevreden klant! Al jaren volg ik jullie op Facebook en koop ik zeer geregeld jullie kleding. Een groot voordeel vind ik dat jullie de maten bij de items vermelden, aangezien ik dezelfde maat als Willemijn heb. Dit klopt altijd! Hoop nog lang bij jullie te kunnen kopen. Blijf vooral zo doorgaan, top!

Leuke kleding en persoonlijke klantenservice

Hele leuke kleding met goede prijs/kwaliteit verhouding en nette klantenservice

Niet klantvriendelijk

Helaas heb ik een jurkje dat retour moest 4 dagen te laat aangemeld. Er geen enkele flexibiliteit mogelijk terwijl je na aanmelden nog 2 weken normaliter hebt om het pakket terug te zenden. Zelfs mijn voorstel voor een tegoedbon ipv geld retour werd afgewezen. Zeer teleurstellend en voor mij een reden om hier niets meer te kopen.

Super service en het wordt leuk ingepakt.

Leuke kleding,leuke meiden en een mooie site.

Heel wisselend verleidelijk aanbod en erg vriendelijk en klantgericht!

Steeds wisselend aanbod, erg mooi gepresenteerd. Fijne klantvriendelijke en warme communicatie. Verzend- en retour kosten vind ik een nadeel.

Mooie producten

Duidelijke omschrijving. Leuk verpakt.Echt een cadeautje voor jezelf.

Te leuke dingen!!!

Ze hebben iedere keer zulke leuke kleding en tassen! Wordt super goed ingepakt en krijg altijd netjes antwoord op mijn vragen! Super service.

Goede service en mooie tas

Ik heb de leren bruine tas besteld. Op tijd binnen en heel mooi! Precies zoals is beschreven op de website. Fijn dat er is vermeld dat je hem eerst moet inspuiten. Dat soort dingen zou ik echt vergeten. Heel blij en elke week weer een verrassing welke items er nu komen.

kwaliteit minder goed, uitleg en foto's leuk

Na een paar bestellingen kan ik concluderen dat de kwaliteit van de kleding die ik bestelde minder goed tot slecht was. Maar de foto's en info zijn altijd duidelijk, leuk en goed. Echter primeert voor mij prijs/kwaliteit en daarom bestel ik niet meer. Ook heel raar dat je 2 weken vaak moet wachten op je bestelling (pre order). Dan shop ik liever in shops die wel gewoon inkopen (je ziet trouwens vaak dezelfde items in veel Nederlandse webshops) en meteen na betaling je bestelling versturen. Een aantal jaren geleden was ik echter wel tevreden. Toen was de opzet kleinschaliger, maar beter denk ik.

Geweldige webshop met veel variatie en goede levering.

Elke keer weer super leuke kleding en mijn kast hangt vol hier mee! Super goede levering en geweldig ingepakt net een kokkie en lief kaartje! Ik miet mij zelf bedwingen om niet steeds te bestellen!

Fijne communicatie

Duidelijke levertijden en goede communicatie.

Verslavend!

Het is een verslaving geworden en ik mag gewoon niet meer naar de nieuwe stukken kijken of ik koop gewoon. Altijd leuk op van jullie een pakketje te ontvangen, altijd heel persoonlijk en daar kan Zalando niet aan tippen. Ik kijk al uit naar de collectie van de lente/zomer :-). Groetjes Cidjay

Super leuke webshop!

Een super webshop waar je altijd iets moois kunt vinden. De items worden leuk gepresenteerd op hun socials zodat je goed kunt zien hoe iets staat. De bestellingen worden leuk ingepakt, er wordt echt aandacht aan besteedt.

Altijd leuke hippe kleding top service

Altijd leuke en hippe kleding, goede uitleg en top maatadvies. Ik ben altijd weer benieuwd wanneer de nieuwe collectie online staat. Er staat een enthousiast team achter Willemijn. Jullie zijn toppers en ga zo door!

Goede pasvorm en leuk verpakt

Erg tevreden, leuke kleding en door de insta post kun je goed inschatten welke maat je moet hebben. En natuurlijk erg leuk verpakt!

Super leuke en betrouwbare webshop!

Zeer goede ervaring met deze webshop. Ze verkopen leuke kleding en accessoires. De filmpjes op instagram kijk ik iedere dag naar uit. Goede service!