Mooi producten. Netjes verpakt. Geleverd volgens afspraak

Toppie

Ik kocht een pre-order trui bij Sweet jewellery. Mijn pakje kwam vroeger aan dan verwacht wat altijd een toffe verrassing is. Mijn trui was zeer netjes ingepakt met een een kaartje en een snoepje. De trui is super fijn en lekker warm! Leuke aanwinst!

Wat je bestelt ziet eruit zoals op de foto. Je word op de hoogte gehouden van verzending tot leveren.

Super service en aparte items

3 keer in de week een andere aparte collectie

Leuke kleren, goede service en het wordt leuk aangeboden op de site!

Super leuke kleding die online staat. Het enige wat misschien nog beter kan is het oppakken van de telefoon. Ik heb wel eens dat ik 10 tot 15 minuten duurt voor ze opnemen.

Top ❤️

Klantvriendelijk . Leuke artikelen . Bestelling wordt zeer leuk en persoonlijk verpakt . Wanneer er een foutje ingeslopen is, wordt dat snep hersteld . Klantenservice zeer goed bereikbaar ❤️

Redelijk

Ik had de maan sjaal besteld dacht dat er geen wol in zat,stond ook zo beschreven. Maar er zat 5% in dus retour gestuurd . Hij kriebelde. Ik zit een beetje tussen S/m in dus de maat past niet altijd. En one size is veel te groot.

Leuke kleding, fijne kledingtips via social media!

Heb nu 2x iets besteld. Eerste bestelling was een witte trui. Deze viel me kwalitatief wat tegen en heb ik retour gestuurd. Ik zie uit naar mijn tweede bestelling!

Na vele goeie ervaringen een slechte en die mag ook zeker gedeeld worden

Een pre order gekocht want daar werken jullie veel mee, prima maar als de datum dan toch niet te datum word en er word op Instagram wat anders gedeeld ook nog oké, maar dan moet je die datum wel gaan hanteren en niet nog later gaan versturen terwijl er in mijn account staat verstuurd. Neem ik contact op om te annuleren (toen was het nog bij jullie) kon dat ineens niet meer. Ik zal niet zo snel weet wat bestellen en heb het item dan ook uit principe terug gestuurd.

Leuk zo een kaartje erbij.

Kleding is zoals verwacht

De kleding is zoals op de foto en ook de maat is zoals omschreven. Leuke kleding!

Met grote glimlach ontvang je je bestelde item

Alleen al het ontvangen van je item geeft een grote glimlach op je gezicht! Het voelt als een cadeautje wat je openmaakt. Je voelt je enthousiasme en zorgvuldigheid waarmee het is klaargemaakt. En dat de producten... tja dan zegt insta genoeg! Te leuke items die elke keer weer anders zijn! Top concept!

Goede service. Leuke kleding!

Leuke,vlotte kleding. Jammer dat je er altijd even op moet wachten voor je het in huis hebt.

De trui is van matige kwaliteit

De trui staat mooi, maar de kwaliteit is matig. De mouwen rekken uit tijdens het dragen en er steken al diverse draden uit de trui. Ik denk dat ik er maar kort plezier van heb.

Een cadeautje...

Super mooi ingepakt.. goede communicatie met de klantenservice.

Had laatst vlak na elkaar een bestelling (pre-order) gedaan. Deze pakketjes kwamen op dezelfde dag (uiteraard in twee verschillende pakketjes) aan. Laat ik het zo zeggen, de ene Sweetie had meer zin in inpakken dan de andere Sweetie. Tot in de puntjes verzorgd, tot aan... tsja... het moet maar. Verder vind ik jullie kleding super leuk! En Willemijn, als je je hartjesoorbellen zat bent... dan hou ik mij aanbevolen hoor! ;-) Grapje. Gekkigheid natuurlijk. Groetjes, Linda

Helemaal blij!

Goede service, snel geleverd en product zoals gehoopt.

Ga zo door met geweldige kleding lijn!

Correcte afhandeling en superleuke verpakking :0)

xxx

Super leuke kleding, wil alles wel hebben, maar dat kan helaas niet haha. De kleding die ik heb besteld is van mooie en goeie kwaliteit en zit heerlijk! Ook de tasjes die ik heb besteld zijn super mooi en goeie kwaliteit! En als kers op de taart altijd een lekkere lolly bij je bestelling. Wat wil een vrouw nog meer? :P

Leuke kleding en mooie/handige presentatie!

Heel handig dat ik precies weet welke maat ik moet nemen omdat er altijd bij wordt vermeld wie welke maat draagt. De maten van Willemijn passen eigenlijk altijd wel =) Leuk dat de collectie zo snel wisselt..alleen beetje jammer van de portemonnee soms..;)

Super webwinkel

Super leuke items re koop. Levering gaat zoals afgesproken. Er komen alleen re vaak nieuwe items, waardoor je wil blijven kopen

Hele fijne website!

Jullie zijn hele vrolijke enthousiaste meiden die het super goed doen. De kleren zien er altijd super leuk uit. Ik kijk altijd uit als mijn bestelling binnenkomt. Wat voor mij het nog leuker zou maken is als jullie bijvoorbeeld achteraf betalen doen. Dan zou ik ook eens als ik twijfel over de maat 2x iets kunnen bestellen. Wie weet voor in de toekomst.

Duidelijk , eerlijk!

Had twee x pre order, datum is bekend en als later wordt ook direct uitleg! Helemaal prima!