Laden reviews...
13 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de snelle levering en de kwaliteit van de producten. De feedback benadrukt betrouwbare levertijden en zorgvuldige verpakking. Over het geheel genomen is de ervaring vlot en aangenaam, met tevreden klanten. De service wordt als betrouwbaar en duidelijk ervaren.
Fijne producten, en snelle levering!
7 April 2026
Michelle
Den haag
Zie bovenstaand
27 February 2026
Karin
St Michielsgestel
Kwaliteitsproducten en bestelling snel geleverd
14 February 2026
Marion
Berkel én Rodenrijs
Een product besteld via de webshop. Het kwam snel aan en de manier hoe het was vepakt, liet zien dat het met plezier was gedaan.
25 December 2025
Dililah
Biest-Houtakker
Mijn bestelling binnen 1 dag binnen gekregen wat een snelle service!
6 December 2025
Vanessa
Purmerend
Correct en snel geleverd. Zeker aanbeveling waard.
6 December 2025
John
Oudorp
De zending was er heel snel en met een keurig briefje
28 November 2025
Goed te woord gestaan . Zeker voor herhaling vatbaar
17 August 2025
Andrea
Heerjansdam
Alles netjes verpakt en snel verzonden. Met een mooi extra toilettjasje erbij!
12 August 2025
Natascha
Brielle
mascara is snel geleverd. en geld van de oogschaduw is volledig terug gestort
5 August 2025
H
Assen
Snel bezorgd en van zeer goede kwaliteit
22 July 2025
Artikel volgens afspraak
7 March 2025
Madeleine
Geldrop
Je moet er te lang op wachten
Beveelt niet aan
5 March 2025
Heleen
Nieuwerkerk
Dag Heleen
Wat jammer dat onze webshop zo negatief beoordeeld…
Ons streven is om een bestelling op de dag van bestellen te verzenden zodat u de bestelde producten de volgende dag in huis heeft.
Zoals u in de track&trace code van de bestelling kunt zien is uw bestelling ook dezelfde dag door ons verzonden maar heeft PostNL vertraging met leveren en helaas zijn wij daar afhankelijk van en kunnen daar helaas geen invloed op uit oefenen.
Zoals we u ook in de mail hebben verteld houden wij het nauwlettend in de gaten en moeten het een week de tijd geven voor er een eventueel onderzoek gestart kan worden bij PostNL als een pakketje echt zoek zou zijn. Als de bestelling na een week niet boven water is zullen wij de bestelling nogmaals verzenden maar de ervaring leert dat een bestelling na een paar dagen alsnog bezorgd wordt.
Wij vinden het heel vervelend dat u langer als gebruikelijk op de bestelling moet wachten maar eigelijk verdient PostNL in deze de negatieve beoordeling..
28 January 2025
Moni
D'burg
Heb een suppletie bestelt, duidelijke uitleg
18 January 2025
Monica Quataert
Almkerk
Ik kan alleen maar positief schrijven , want de levering was snel en zorgvuldig verpakt .
29 October 2024
Ulrike
Vlijmen
Bestelling heel snel in huis en geen verzendkosten, dat vind ik nog eens service! Dank en mijn volgende bestelling is zeker weer bij jullie.
19 October 2024
Valerie
AMSTERDAM
Snelle service, goed verpakt en een leuke kleine attentie erbij!
13 October 2024
Hanneke
Leeuwarden
Snelle levering, producten netjes ingepakt.
8 October 2024
Inesa Volcak
Capelle aan den IJssel
Mijn bestelling (oog make-up) was snel geleverd. Met daarbij als extra een heerlijk monstertje gezichtsreiniger. Er is persoonlijke aandacht besteed aan mijn relatief kleine bestelling.
8 September 2024
Tineke
Rotterdam
Hier niet meer bestellen!
Beveelt niet aan
1 September 2024
Roos
Veenendaal
Goedemorgen Roos
Wat jammer dat je onze webshop zo negatief beoordeeld!
Ons streven is juist een zo goed mogelijke service en indien mogelijk vandaag besteld morgen bij de klant in huis.
Ik heb het even nagekeken waar het mis is gegaan,toen je de bestelling plaatste heb je kunnen zien dat er nog maar 1 fles gembershot op vooraad was en niet de 3 die je hebt besteld.
Er staat ook duidelijk vermeld dat als een product niet vooradig is het 3 tot 5 werkdagen kan duren.
Wij hebben het product direct bij besteld en 2 dagen later zoals je op de track&trace code van de bestelling kunt zien verzonden.
Hartelijke groet,
Monique
Puur Tiel
Van begin tot aan de afhandeling van de bestelling gaat makkelijk en vlotjes. Was de eerste keer dat ik bij Puur Tiel heb besteld en tot nu toe zeer tevreden!
31 August 2024
Janita
Dronten
Doderwaardlaan 6 (unit 5)
4006EA Tiel
Branch