Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Simple efficient service and so easy to use
19 August 2021
Dayan
Paris
Service excellent! Leonard était présent au point de rendez vous du début à la fin. Nous avons pu communiquer avec lui par téléphone afin de récupérer notre voiture quelques heures avant. Voiturier souriant et rassurant. Tout c est bien passé!
16 August 2021
Karim
Limeil brevannes
Excellent service de qualité Ponctuel et rassurant Un indispensable à Amsterdam
19 July 2021
David Garcia
Roubaix
Ponctuel, precis, flexible, je recommande.
27 June 2021
Rayene
France
Ophalen en brengen van de auto was keurig op tijd. Geen problemen ervaren. Ik zal zeker vaker boeken bij dit bedrijf als ik in Amsterdam ben.
18 June 2021
Lisa
Van beek
Vriendelijke, behulpzame chauffeurs. En zowel bij het ophalen als het terugbrengen stipt op de afgesproken tijd. Nooit meer anders, bedankt Weparc!
16 June 2021
Jan
Sint Michielsgestel
Wat een fijne service is WeParc. Het parkeren in Amsterdam is erg duur. Zo ontdekte ik WeParc. Zij komen je auto ophalen op de plek die je wilt en brengen deze op de afgesproken tijd ook weer terug. Op deze manier hoefde ik niet ook nog eens met de taxi of OV. Keurig netjes. Ik ben heel blij dat ik WeParc heb ontdekt.
16 June 2021
Marion
Veghel
Geen parkeer gedoe, met de auto naar de binnenstad zonder parkeer gedoe.
15 June 2021
Hugo
Den Bosch
Transparant bedrijf die doen wat ze beloven. Nette prijzen en een aardige jongeman die mij geholpen heeft. Er werd fijn rekening gehouden met de Corona-regels.
6 June 2021
Koen
Utrecht
Uitstekend bevallen, zeker voor herhaling vatbaar
2 June 2021
Vincent
Christiaan
Amsterdam
Alle zaken zeer goed op orde. Ga er zeker vaker gebruik van maken!
Thijs
Amsterdam
WeParc is just a wonderful service. Our driver Jochem was very friendly and super punctual
Christian
Munich
Goede prijs, komen afspraak na en top service!
Ronald
Goede ervaring en klantvriendelijk
Roland van Engeland
Schijndel
Serh guter Service WeParc! Vielen dank.
Heinrich
Hamburg
Auto werd keurig volgens de tijden gehaald en gebracht
Lucas
Gewoon super
mcm swanenberg
Den Bosch
Goede service en op tijd afgeleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.
Mitch
Tilburg
Ik ging een weekendje naar Amsterdam en ging met de auto. Altijd een rot karwei om een parkeerplek te vinden en ook nog eens peperduur. Weparc is daar de perfecte oplossing voor. Het scheelt een hoop tijd en het is ook nog eens goedkoper. Top bedrijf!
Teun
Den Bosch
Echt een aanrader goede prijs en top service!
Sam
Den bosch
De service is uitstekend. Afspraken worden nagekomen en zij bieden waar voor je geld. Léonard heeft het tot in de puntjes geregeld voor ons. Mijn gasten en ik waren zeer tevreden.
Maurice
‘s-Hertogenbosch
De eerste keer gebruik gemaakt van deze service. Wat een top service! Op het afgesproken moment werd de auto opgehaald en weer teruggebracht op de afgesproken locatie.
Mareine
Maastricht
Maken waar wat beloofd is. Ideale oplossing die echt een probleem oplost. En dat in deze tijd. Afspraken nagekomen! Volgende keer weer.
Jorik
Tilburg
Afgelopen weekend heeft WeParc mijn auto opgehaald, ook weer op de afgesproken plek en tijd terug gebracht. Bedankt, en tot de volgende keer!
Koen
Ringdijk 4