Pluspunten

Super service, leuke mensen, goede organisatie. Leuk dat de chauffeur nu een foto heeft en dat je ze makkelijk kunt bellen.

De chauffeur kwam met de metro. Hierdoor liep de aankomsttijd op, terwijl hij al om de hoek was. Gelukkig kon ik hem makkelijk bellen en was het zo opgelost, maar het was even een klein beetje verwarring door zijn GPS signaal.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede service, stipt op tijd

Misschien push notificaties om aan te geven als de valet er bijna is. Zou via gps van zijn mobieltje moeten kunnen...

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Gebruik gemaakt van WeParc toen wij naar Carré gingen in Amsterdam. Zowel bij aankomst als na de voorstelling stond de chauffeur al klaar! Geweldige service

Ontvangen factuur

4 stars: good service, well treated

• Staff/employees
  • Quality
  • Reliability
  • Speed/Delivery period

Pluspunten

Perfecte service, auto stond na afloop van voorstelling al klaar bij de deur van Stopera. Heerlijk.

Niet altijd even duidelijk waar je precies moet wachten op chauffeur. Bijv. bij Stopera, ene keer werd gezegd "op stoep bij de brug", maar laatste keer werd gezegd "gewoon op plein pal voor de ingang van de Stopera". Zeker in een drukke stad als Amsterdam waar je eigenlijk nergens stil kan staan, wel fijn, als je precies weet waar je mag/moet staan als je net wat vroeger bent.

• Snelheid/Levertijd

hanteren van actieprijs ging nog niet direct perfect

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goed ontworpen app. Stipte service. Vriendelijk personeel.

• Snelheid/Levertijd

Het bedrijf gaf aan dat 14h ophalen moeilijk was. Dit was voor mij het uur omdat dan mijn 24h om was en ik een nieuwe dag zou betalen. Ik gaf aan dat het gerust later mocht maar dat wilden ze niet doen zonder extra fee. Vreemd - was een win-winsituatie geweest.

• Snelheid/Levertijd

tav communicatie was in mijn geval de aflever locatie problematisch. voor de stadsschouwburg mag niet komen met auto! iets waar ik zelf pas achter kwam bij aankomst. ik had het wel kunnen voorzien. aandacht daarvoor bij het boeken vanuit WeParc helpt zowel klant als is efficienter voor WeParc.

4 étoiles: bon service, bien traité

Qualité du service

Prix

• Vitesse/Délai de livraison

Pluspunten

Zeer vriendelijk onthaal. Chauffeur was reeds ter plaatse, zowel bij aankomst als bij vertrek.

Er werden ter plaatse geen documenten ingevuld ivm de staat van de wagen bij afgifte. Voor mezelf was dit geen enkel probleem doch ik veronderstel dat er bij 'brand-new' cars wel naar gevraagd wordt?

2 étoiles: pire que prévu

Y en a pas.

Suggestions

Si on arrive en retard pas de valets dispo. On ne peut pas disposer de sa voiture quand on veut. C'est le parking qui propose des heures ! Je voulais sortir le dimanche et impossible. On est pas libres de ses mouvements.

• Nous recommanderiez-vous? Non

1 étoile: très mauvaise, inacceptable

Aucun

Suggestions

Plus de communication et d'assistance

• Nous recommanderiez-vous? Non

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Werkt perfect!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super handig als je naar de Stopera moet. Makkelijk te reserveren, leuk personeel. Staan klaar als je er bent en auto staat ook weer klaar als je weg wilt rijden! Gewoon heel fijn!

Het verkeer viel tegen en toen waren we door de navigatie verkeerd geleid. Ik kon niet makkelijk contact opnemen met WeParc (of zag lig in de stress niet goed hoe), om bij voorbeeld even met degene die de auto zou parkeren te communiceren. De prijs is iets hoger dan de 30 euro, die ik verwacht had. Ik geloof dat het erdoor kwam dat de voorstelling langer duurde? Was me niet duidelijk. Ik maar een paar euro, dus niet super erg, maar was niet volgens verwachting.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super service.

Meerdere steden. Meer bekendheid. Huis service

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

dit was de eerste keer en ik ben heel blij dat ik dit heb ontdekt. Op alle punten goed, vooral de mogelijkheid om op een bepaald punt te kunnen uit en instappen. Uw chauffeur is een compliment waard (Chase/)Lance)

De naam van de chauffeur was niet twee keer dezelfde , evenals de code. Toen ik arriveerde werd ik begroet door CHASE, de auto werd teruggebracht door LANCE, zelfde man, andere naam, andere code. IK vertrouwde de zaak wel maar het klopt toch niet. Verder stond hij bij aankomst bij de Stopera, terwijl ik aangevraagd had "Amstel 51" dit adres stond ook in de App vermeld als adres. Gelukkig is die afstand niet groot dus na ons telefonisch contact (ook goed geregeld) was hij er binnen 5 minuten.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het idee is top en mijn auto werd zoals verwacht goed aangenomen.

- De code die me gemaild werd is me NIET gevraagd, zowel niet bij het brengen als bij het afleveren van de auto; - De auto was pas om 10 minuten na de gevraagde tijd terug, waar je bij een dergelijke service verwacht dat men stipt op tijd of eerder te vroeg is. - Omdat de auto te laat was was ik op zoek naar een manier om te communiceren met het bedrijf, die kon ik niet vinden.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Klantvriendelijk

• Communicatie

Pluspunten

Hele goede ervaring met WeParc. Stipt op tijd en verliep allemaal zeer soepel. Ga hier nog heel lang mee door! Wil niet meer anders.

Ringdijk 4

1097AA Amsterdam