Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Altijd optijd en mooi spul
10 July 2025
Fantastisch ingepakte pakketjes
2 June 2025
Jorge
Ede
De geplaatste bestelling is door het team van montagemarkt in een rap tempo en met zorgvuldigheid verstuurd
4 June 2024
W
Ede
Perfect winkel denken goed met je mee
3 June 2024
Jan
Kesteren
De mensen van Montage Markt werkten fijn mee om mijn project tot een succes te maken!
31 May 2024
BlinX Support
Emst
Prettige samenwerking, en denkt goed mee
Martijn Teunissen
Nijkerk
Bij toeval een keer langs gereden in Oosterhout, daar direct hartelijk ontvangen en werd er direct tijd gemaakt om te kijken naar de mogelijkheden. Uiteindelijk alle sandwichpanelen en zetwerk hier besteld!
Erik
Klaaswaal
Ik heb via MontageMarkt werkschoenen besteld. De informatie op de website komt overeen met de geleverde producten en je hebt het, ook niet onbelangrijk, snel in huis. In eerste instantie zaten er per abuis geen veters bij, maar deze zijn snel nageleverd. Top!
Erik
Elspeet
Fijn bedrijf, behulpzaam en vriendelijk personeel. Wij kopen er graag ons materiaal.
26 April 2024
Michel
Loeen
Fijn bedrijf om mee zaken te doen en klaar staan voor vragen en advies!
17 April 2024
Nick
Nieuwveen
je wordt snel en adequaat geholpen, monsteraanvraag zelfs in tweeen snel geschakeld en opgepakt.
Tom Buijsman
Amsterdam
We zijn erg goed te spreken over Montagemarkt. Onze vaste contactpersoon, Harmen, weet erg goed waar hij het over heeft en levert een goede service! We zijn er erg blij mee.
Gijsbert
Rhenen
Mensen met inzet fijn om zaken mee te doen
Fred
Apeldoorn
Bas is de beste !
20 March 2024
Gordon
Ibiza
Een aantal projecten gedaan de afgelopen tijd. Ik ben goed geadviseerd door Dhr. Postema.
21 February 2024
tom
Heteren
Wij hebben ons dak van de schuur vernieuwd. We zijn goed geadviseerd door Harmen.
20 February 2024
Albert Jan Bargeman
Zwolle
Goede snelle service
20 December 2023
Maarten
Lattrop
Goede service. Werken correct. Werken oplossingsgericht bij eventuele problemen.
11 May 2022
Martin
Snelrewaard
Harmen mijn contact persoon is zeer ter zake kundig, denkt mee en is creatief Top is dat je als particulier aan zeer provisionele bouwmaterialen kunt komen.
9 May 2022
erik
Amsterdam
Voor een jachthut in de Ardennen wilden wij een nieuw dak en zowel de adviezen als de materialen waren eersteklas!
28 October 2021
AP
Renswoude
Goede prijs en kwaliteit. Snelle levering. Een aanrader!
21 June 2021
Timo Van andel
Dokkum
leveren een geweldig pakket met alles wat je nodig bent , kwalitatief goed en goed verpakt, met ervaren verkopers die klantgericht denken. kortom een geweldig leuke ervaring.
20 October 2020
willem
westerhaar
Erg goede service bij het maken van mijn order. Levering was uitstekend!
18 October 2020
Kevin Bos
Maurik
Ik koop als zakelijke klant in bij MontageMarkt. Vind het enorm fijn dat ze me altijd zo vlot en correct leveren. Superfijne samenwerking met de mensen daar en hoop er nog jaren terug te komen. Ik zou ze aan iedereen zowel zakelijk als particulier aanbevelen!
30 June 2020
Joosse Montage (Gerdo)