Filters

10

Prima oplossing

Prima oplossing en we zitten op de goede hoogte. Vrij eenvoudig te monteren.

 • Aanbevelen? Ja
8

handig systeem

Prima product. Snel geleverd. Ziet er goed uit. Doet waarvoor het bedoeld is, het toilet eenvoudig verhogen. Tenmiste als de sok lang genoeg zou zijn. Dat was hij voor ons design pot n. Zo jammer. De smalle sok was toereikend maar de brede niet. Gelukkig had ik een zeer bekwaam vakman die het toch voor elkaar gekregen heeft e.e.a. op te lossen. Hij en wij vragen ons af waarom geen langere sok leveren zodat het altijd past. Dat zijn de kosten niet. Dus dat is minpunt. Het ziet er verder keurig uit

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige oplossing

Een geweldig en efficiente oplossing de wc raakte bijna de grond nu na plaatsing van de ReleveleR is hij weer op de orginele hoogte 43 cm

 • Aanbevelen? Ja
10

Baanbrekend product

Zeer origineel product om zonder breken toilet te verhogen. Elke klusser kan het zelf. In verhouding tot de meegeleverde producten, naast de metalen ophanging, vind ik de prijs correct want waar elders vind je de bochten en de afdekkap? Producten zijn van zeer hoge kwaliteit. Enige minpuntje: in België zijn de afvoeren voor toilet dia100 ipv dia90. Doch goed te doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Wij zijn erg tevreden over het resultaat! We hebben het laten uitvoeren. Onze toiletpot werd binnen een half uur zonder breekwerk 7 cm opgehoogd. Het is prijzig, maar zonder meer de moeite waard.

 • Aanbevelen? Ja
8

Relatief duur,maar heel goed resultaat

Voor een beetje klusser vrij gemakkelijk aan te brengen Maar prijs vrij vors voor de relatief eenvoudige onderdelen

 • Aanbevelen? Ja
7

Elegante oplossing

Een paar kanttekeningen: De geleverde kokerprofielen zijn iets anders dan op demonstratie filmpje. Je hebt een pijpsleutel nodig ipv dopsleutel. Ik mis een manchet om de bevestigingsbouten in het filmpje. Het manchet om het verloop moet bij 5cm verhoging 180 grd gedraaid worden tov filmpje. Het gat voor het verloop in het afdekplaatje is te klein bij 5cm optie.

 • Aanbevelen? Ja
8

Nette en goede service

Enige minpuntje is de lange levertijd voor een monteur (vakantie periode)

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer eenvoudig je wc 7cm verhogen

Geweldig product. Zonder breekwerk de wc 7cm kunnen verhogen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Geweldig product, geen breekwerk, bij mij was 7 cm verhoging mogelijk. Ik ben heel tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ideale oplossing voor het verhogen van het toilet

Goed te plaatsen. Grote voordeel is dat je niet je hele toilet hoeft te verbouwen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Elegante en goedkope oplossing. Prima zelf te installeren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect product.

Zeer gemakkelijk te plaatsen, snelle levering alles perfect. Stukken beter dan een losse verhoger.

 • Aanbevelen? Ja
10

Werkt geweldig

Eenvoudig montage

 • Aanbevelen? Ja
10

Praktisch, comfortabel en eenvoudig te monteren

GOEDE SERVICE! Het montagefilmpje is helder en de snelle beantwoording van vragen is prettig. 7 cm extra hoogte is vooral erg comfortabel.

 • Aanbevelen? Ja
9

Mooie oplossing verhogen hangend toilet

In de omschrijving staat als laatste de kieren afkitten; als U de rubbers goed kan aansluiten( dus geen rioollucht waarneembarr is) hoef het niet afgekit te worden (hebben wij gedaan) op den duur gaan de kitranden vergaan/verkleuren. Verders eern uitstekende mooie oplossing.

 • Aanbevelen? Ja
2

Zeer slecht

Om te beginnen zou het ophangsysteem in inox zijn zie de afbeeldingen op de website . Bij levering is het gewoon zwart gespoten ijzer wat wel een aardig prijsverschil is in het voordeel van ReleveleR . De blauwe flens van zeer dun rubber die de afvoer moet afsluiten is OVAAL ??? Deze moet voor België rond zijn , word nergens vermeld resultaat lekt als gek . Opnieuw alles moet demonteren en de originele Flens van de oude wc moeten gebruiken . 1.5 uur geklooi . Ik hoop op een compensatie want dit durf je toch niet aan klanten verkopen als loodgieter .

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Alex, Jammer dat U ons product zo ervaart. De kokers zijn altijd al van metaal, alleen worden ze nu zwart gespoten ipv staalkleurig Het ovale rubber is ook een bewuste keuze zodat deze gebruikt kan worden om 5 of 7 cm te verhogen met het zelfde rubber Als wij nog iets kunnen betekenen voor U laat het ons dan weten Jan Overeem Releveler.eu

10

Goede service en heel mooi systeem.

Daar waar de aannemer onze wc veel te laag had geplaats (38 cm van de vloer) en de gehele douche al betegeld was dachten wij echt shit! Zijn gaan google op wc verhoger en kwamen uit op de reveleR. Wat een mooi, solide systeem en de wc hangt nu op perfecte hoogte (43 cm). En dit zonder alle nieuwe tegels bij de inbouw wc weer te moeten slopen. Omdat wij dit systeem snel wilden hebben konden we het zelfs thuis ophalen. Hangt je wc te laag dan is dit zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende oplossing

Na verhuizing zochten we een oplossing om de (naar onze mening) te laag geplaatste toiletten in huis te verhogen. De reoeveler oplossing is eenvoudig, en vrijwel onzichtbaar, maar vooral doeltreffend. Ook de montage werd uitgevoerd door releveler en dat gebeurde probleemloos. De angst dat de waterdruk nu wat lager kon zijn bij het spoelen is geheel ongegrond, want dat is helemaal prima. Mooie oplossing zonder breken of schade. Wij zijn enorm tevreden en raden deze oplossing aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Inventief product en makkelijk te plaatsen

Snel geleverd en goede handleiding wat de plaatsing redelijk eenvoudig maakt

 • Aanbevelen? Ja
9

Het is buiten mijn verwachtingen goed en ook een goede handleiding .

Dank voor de goede service en de goede handleiding was het zo gepiept om de toilet verhoging te plaatsen.

 • Aanbevelen? Ja
9

mooie en gemakkelijke verhoging

Perfecte oplossing om toilet te verhogen zonder te moeten breken . Beschrijving niet echt duidelijk wat betreft het afkorten van de pijpjes . Na een aantal keren op youtube te hebben gekeken is het goed gegaan . Verder uitstekende oplossing . Ik heb wel een kleinere wc gemonteerd vanwege de ruimte in het toilet Dus de ruimte in het toilet blijf dan hetzelfde .

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle, professionele plaatsing.

Prettige vakman aan het werk. Bij mij wat problemen die inventief en vakkundig werden opgelost. Zeer tevreden over het resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en goed geplaatst

Snel geleverd en geplaatst, goede service

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte oplossing

Binnen een uurtje door mijn privé loodgieter gemonteerd. Prima oplossing om het toilet te verhogen. Staat veel beter en netter dan een losse toiletverhoger. Nu kan het toiletdeksel ook gewoon gebruikt worden.

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd