Zeer goede espresso en service

We hebben een selectie van verschillende espresso’s gekocht. Heerlijke espresso, perfect gemalen en snel geleverd.

Prettig en vakkundig personeel

Bij het uitzoeken van koffie of een machine wordt je zeer vakkundig geholpen. In Corona tijd aangepaste verzendkosten, mooi gebaar. Machine tijdje geleden gekocht en is in de winkel samen ingesteld en met een espresso zetten getest, scheelt heel veel gepruts thuis! Eigen ‘merk’ koffie is ook een aanrader al is smaak wel persoonlijk.

goede koffie en service!

De lekker Koffie wordt snel geleverd.

Snel en goed

Lekkere koffie, veel keus.

Vriendelijk en deskundig.

Heerlijke Tazza d’Oro koffie op advies van de heren van Tiramisu. Kom zeker terug.

Superlekkere koffie en hele fijne service

Bedankt voor de snelle levering van onze bestelling via webshop. Kwamen niet eerder op het idee dus een paar weken andere koffie gezet maar zoooo blij dat we op deze manier weer onze favoriete Madre Terre gemalen en wel weer in huis hebben :) een wereld van verschil!!!

Heerlijke koffie i.c.m. vriendelijke en snelle service.

Vriendelijke, klantgerichte gezellige benadering in de winkel in Harderwijk waar ik normaal kom. Nu door omstandigheden via internet besteld. Levering vond de volgende dag al plaatst.

De bestelling is correct en snel uitgevoerd.

Dit was mijn eerste online bestelling.

Je hebt koffie en je hebt dit

Mokambo Grand Espresso weer besteld. Man, man, man... wat een heerlijkheid.

Perfekte Abwicklung, frisch geröstete Ware, fairer Preis.

Sehr angenehme Kommunikation. Schnelle Lieferung. Frisch geröstete Bohnen. Bei anderen Anbietern ist die Röstung schon mal ein halbes Jahr oder länger her. Faire Preisgestaltung. Weiter so.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Altijd een plezier om in de winkel te zijn

Duidelijke uitleg en een mooi assortiment l.

Snell levering, goede koffie, veel kennis en enthousiasme

Sinds eind 2019 eigenaar van een mooie espressos machine, gekocht bij Caffe Tiramisu. Ben zeer tevreden over kwaliteit van de koffie en de hulp bij het onder de knie krijgen van de machine.

Snel!!

Snelle levering van heerlijke koffie. En daarnaast een goede check-up van m’n espresso machine voor prima prijs.

Fantastische service

Nu de winkel gesloten is heb ik mijn favoriete bonen online besteld, deze werden nog dezelfde dag thuis afgeleverd, fantastisch!

Super service en advies....

15 jaar geleden bij Sandro mijn eerste espressomachine gekocht. Helaas ging deze na 15 jaar intensief gebruik stuk. Ik belde naar vestiging Hilversum en kreeg een goed en gericht advies. De volgende dag mijn nieuwe machine opgehaald en nu weer aan de espresso.....

Fijne, persoonlijke service!

Wij wilden (in Corona-tijd) een koffieapparaat kopen. Telefonisch uitgebreid advies gekregen en het apparaat werd snel thuisbezorgd. Kortom, goede en persoonlijke service!

snelle levering in corona tijd

Nu de winkel gesloten is, kan ik gelukkig mijn favoriete koffie bestellen. ik had het de dag erna in huis. Zo houd ik het thuis nog wel even uit.

Geweldige service

Omdat de winkel in Harderwijk dicht is en wij de koffie heel erg misten,heb ik het online besteld. De juiste maling gekregen,na tel kontakt met de eigenaar. Wij genieten weer elke dag van heerlijke koffie.

Heerlijke Koffie en Uitstekende Service

Heb nu verschillende malen koffie besteld en ben zeer tevreden.

Lekker authentiek Italiaans!

Eerlijke italiaanse keuken voor een goede prijs!

Bellisima

Goede koffie, goede snelle service. 5 sterren!

Ze belde me meteen toen ik een emailtje stuurde met 'n vraag. Top!

Snel, vakkundig. Heerlijke koffie!

Perfect!

Altijd aardig en professioneel advies. Of het gaat over een ringetje, koffie of een nieuwe machine.

Duidelijke online shop, snelle levering en uitstekende kwaliteit!

Kwaliteit zoals we gewend zijn, ook bij online aankopen. Aanrader! Grazie mille!

Volle tevredenheid

Grote keus, goed te vinden en duidelijke omschrijving. Echter accessoires, zoals borsteltjes niet te vinden op de website.

Langestraat 108

1211HB Hilversum

Over Espresso.nl | Caffè Tiramisu

Espresso.nl | Caffè Tiramisu, al sinds 1988 uw specialist op het gebied van de betere type espresso-apparatuur en volautomatische koffiemachines. Ons assortiment bevat een groot scala aan geselecteerde koffieapparatuur en meer dan 50 Italiaanse koffiemelanges. En zijn wij geautoriseerd JURA Premium dealer en Service Partner. Ook voor onderhoud of reparatie aan uw espressomachine of Jura volautomaat bent u bij ons aan het juiste adres. Uitgebreid onderhoud tot in de puntjes, voor een goede en waardige prijs. Heeft u vragen? Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar via onze website.