Prachtige ballon en snelle bezorging

Snelle en goede levering van mooie producten.

Prima; besteld, betaald, geleverd

Besteld, betaald, geleverd

Top geregeld Em keurig op afgesproken tijd

Super duidelijker website. En optijd afgeleverd en voor de geadresseerde was t mooie verrassing. En betaalbaar in deze tijd . Dus goede service

mooie ballonnen, goede service

ik had al eerder ballonnen besteld en was daar zeer tevreden over. deze ballon werd echter niet op de gevraagde dag geleverd en daardoor werd het bedrag teruggestort. de volgende dag werd de ballon alsnog geleverd en bleek de "fout" niet bij de ballonnerie te liggen, maar bij DHL ik kan de service en het assortiment van de Ballonnerie zeer aanbevelen

De ballon is nog steeds niet bij de geadresseerde!

De ballon had op de dag dat mijn petekind 50 werd, geleverd moeten zijn. Vandaag moet ze hem ophalen bij een service punt. Wij zijn erg teleurgesteld. DHL die ik heb gebeld, zegt gewoon de chauffeur heeft het woensdag niet gehaald. Doel gemist, kado koste ons € 20

Reactie van het bedrijf

Hi Math, Bedankt voor je review! Super vervelend om te lezen dat het pakket niet op de afgesproken dag bij de ontvanger is bezorgd. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Na het afleveren van onze pakketten bij het sorteercentrum, neemt DHL de bezorging van ons over. Wij zijn daarin als bedrijf afhankelijk van hun diensten. Via de e-mail heb ik je een mogelijke oplossing geboden. Chelischa De Ballonnerie

keurig volgens afspraak qua ballon, tekst, tijd geleverd.

prettig per mail geïnformeerd over vervolg na bestellen, voor een vervolg waardig.

Makkelijk, goede kwaliteit en snel

De site is overzichtelijk, groot en origineel assortiment. Prima levering.

Prima ballonnen, helaas waren er al 2 los

Prima ballonnen. Bij het openmaken kwamen er al 2 ballonnen zonder lintje eruit. De overige 5 zaten wel goed vast aan elkaar.

Schnelle Lieferung, schöne Produkte

Sehr gut! schnelle Lieferung, man kann aus viele Ballonnen wählen! Schön das man auch eine Rechnung auf Name des Betriebs machen kann und eine andere Bestelladresse brauchen.

Na 5 dagen nog steeds niet bezorgd

Na 5 dagen nog steeds niet bezorgd. Op dinsdag besteld en het is nu maandag en het is nog steeds niet bezorgd. De ballonnerie heeft hier heel snel en fijn op gereageerd! Ze kunnen dhl natuurlijk niet beïnvloeden maar hun eigen service hierin is super goed. Dankjullie hiervoor

Reactie van het bedrijf

Hi Lieke, Bedankt voor je review! Wat vervelend om te horen dat de ballon niet op de gewenste dag is geleverd. Wij vinden dit als bedrijf ook heel erg vervelend. We zullen hier intern melding van maken bij DHL. Zij zijn verantwoordelijk voor de bezorging van onze pakketten. Via de e-mail heb ik je een passende oplossing geboden. Chelischa De Ballonnerie

Alles tip top.

Sehr freundliche und rasche Abwicklung. Ware wie beschrieben.

Veel te laat bezorgd!

***UPDATE*** Daar “de Ballonnerie” de ballon op tijd heeft afgeleverd bij dhl bleek dus dat de fout daar lag. Dit heel goed opgelost door de Ballonnerie door de bezorgkosten terug te betalen, ondanks dat de fout bij dhl lag. 28-02 ‘s Avonds om 22.30 uur: Ik heb heel bewust gezocht welk bedrijf de volgende dag nog zou kunnen bezorgen. De Ballonnerie gaf aan dat dit kon : “Same day bezorging” tussen 17.30 en 21.30 uur voor €6,95. Op de bevestiging staat ook vermeld: bezorging 01 maart. Deze keuze heb ik gemaakt. Wat schetst mijn verbazing als ik de volgende dag bericht krijg dat het pakket de volgende dag bezorgd gaat worden. Uiteindelijk is deze afgeleverd op 2 maart ‘s-avonds om 22.40 uur! Daarom zal ik nooit meer iets via de Ballonnerie bestellen.

Reactie van het bedrijf

Hi Jolien, Bedankt voor je review! Wat vervelend om te horen dat de ballon niet op de gewenste dag is geleverd. Wij vinden dit als bedrijf ook heel erg vervelend. We zullen hier intern melding van maken bij DHL. Zij zijn verantwoordelijk voor de bezorging van onze pakketten. Via de e-mail heb ik je een passende oplossing geboden. Alvast bedankt! Chelischa De Ballonnerie

De Ballonnerie heeft een duidelijke website en een perfecte levering.

Direct vindbaar wat je zoekt en de levering binnen 24 uur in huis.

Snelle levering en goede kwaliteit

Fijn bedrijf waar ik graag mijn ballonnen bestel. Snelle levering, goede kwaliteit.

Mooie ballon, alles goed zoals afgesproken,

Mooie ballon, alles goed ontvangen zoals afgesproken, en ontvanger was zeer verrast.

Veel te duur voor 1 ballon en niet dezelfde dag geleverd zoals wel beloofd wordt

Er wordt met lage prijs geadverteerd, maar bestelling blijkt veel duurder uit te komen. Voor 1 ballon rond de E20 betaald, niet normaal. Er wordt beloofd voor 16:00 besteld is zelfde dag levering. Klopt niet, mijn bestelling werd pas vlg dag geleverd.

Prima service en leuke ballon

Ik had een vraag over het product dat geleverd was en werd zo snel en vriendelijk terug gebeld en geholpen. De ballon is hartstikke leuk en werd snel geleverd.

fantastisch cadeau

Fijne ervaring, bestelling werd de volgende dag al verstuurd en de ontvanger was erg blij met de ballon. Enige onhandige was dat ik met inloggen in mn account opnieuw moest beginnen, maar gelukkig was dat snel gedaan!

Top geregeld!

Fijne site, levering zoals gevraagd en je kunt achteraf betalen.

Erg goed

Snel bezorgd en de ballon blijft lang goed!

top

Goedeen snelle afwikkeling.

Ballon niet geleverd

Mlballon besteld op dinsdag avond voor mijn zieke kleindochter. Spoed levering voor de volgende avond (woensdag) Elke dag van dhl een bericht met een nieuwe bezorgtijd. Vandaag vrijdag wordt de ballon bezorgd. Ben benieuwd. Ondertussen via een ander bedrijf een ballon besteld en deze is er wel al.

Reactie van het bedrijf

Hi Patricia, Bedankt voor je review! Wat vervelend om te horen dat de ballon niet op de gewenste dag is geleverd. Wij vinden dit als bedrijf ook heel erg vervelend. We zullen hier intern melding van maken bij DHL. Zij zijn verantwoordelijk voor de bezorging van onze pakketten. Via de e-mail heb ik vanmorgen contact met je opgenomen en een passende oplossing aangeboden. Hopelijk kunnen we u hierin tegemoetkomen. Chelischa De Ballonnerie

Snel geleverd en klein probleempje perfect opgelost

2 helium gevulde ballonnen besteld die de volgende dag al werden bezorgd. 1 van de ballonnen was (waarschijnlijk tijdens transport) gedeeltelijk leeg gelopen. Na 1 mailtje hierover na 1 dag antwoord en perfect opgelost. Wij kunnen de Ballonnerie van harte aanraden. Snelle levering en perfecte service.