Supersnelle levering

Zeer snelle levering van grote folie ballon! Bedankt voor de vlotte service xxx

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Slecht

Gisteren zou de ballon gebracht worden, maar dat gebeurde niet. Vandaag wordt hij wel gebracht, te laat. Vandaag zijn ze niet thuis. Ik was vroeg genoeg met de bestelling van bijna 40€. Ik ben erg teleurgesteld in jullie bedrijf. Groeten Els Houtriet.

Makkelijk te bestellen en prima kwaliteit!

Gebruiksvriendelijk site. Ruime keuze. Keurig op tijd geleverd.

Ballon kwam half leeg uit doos

Ballon kwam half leeg uit de doos

Goed geregeld

Betaalbaar en een snelle en goede service.

Geweldige folie ballonnen!

De folie ballonnen waren prachtig en beleven lang zweven. Ons zoontje was enorm blij mee! Heel geslaagd feestje! De levering verliep zonder problemen, heel snel binnen geweest.

Uitstekend!

Fijne website en zeer vriendelijke en hulpvaardige klantenservice

Helemaal TOP

Al jaren klant en slechts 1x is er niet op tijd geleverd wegens een fout van DHL. De manier waarop De Ballonnerie hierop heeft gereageerd geeft aan dat zij zeer klantgericht werken en trouwe klanten bijzonder waarderen. Grote complimenten, dus!!

Helemaal top!!!

Je krijgt precies wat je besteld hebt en het wordt altijd op tijd geleverd. Super.

Mooi produkt

Mooie ballon en op tijd bezorgd!

8:00 besteld 17:00 geleverd Vader weer lach op zijn gezicht ondanks slechts nieuws

Snelle en perfecte levering

Prima prijs voor een grote gevulde ballon. Snel en perfect geleverd. Blije ontvangers!

Perfect geregeld

Perfect en super leuk !

Per ongeluk de verkeerde kleur geleverd. En de juiste toch nog op tijd na geleverd! Super service. De ballonnen zelf zijn wat je van ballonnen verwacht, de kleuren lijken goed op de afbeelding.

Heel leuk

Onze kleinzoon was sprakeloos toen zijn enorme ballon (een graafmachine) uit de doos kwam op zijn verjaardag. Hij heeft er de hele dag mee gespeeld en de ballon moest ook mee naar bed! Kortom een geweldig cadeau als je als grootouders in het buitenland bent.

Prima geregeld en op tijd bezorgd!

Leuke ballon. Prima geregeld

Waardeloos, ballon was te laat

Nooit meer bestellen

Fantastische verrassing

Ontzettend leuk om te geven, prachtige ballonnen.

Prima op tijd bezorgd

Origineel en snel

Een grote keuze aan ballonnen, en bovendien snelle levering. Tegen een schappelijke prijs.

geweldig, goede service en kwaliteit...

Assoriment is zeer goed maar het belangrijkste is de service en kwaliteit...

Heel goed!

Alles is goed en op tijd gegaan. Zeer grote keuze!

Ontvanger was blij

Goede snelle service

Helemaal top service, snelheid, klant vriendelijk.

Makkelijk online te bestellen, ruime keuze, snelle levering. Heel fijn dat je op de hoogte wordt gehouden wanneer je bestelling is aangekomen. Kortom zeer tevreden.

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam