Ballonnerie is top alleen de levering door DHL kan flut zijn !!! Bellen niet aan bij een flat omdat dit te lang duurt en sturen dan het pakket naar een afhaalpunt. Gevolg: ballon komt niet aan of de dag dat iemand echt jarig is. Jammer !!
Het lukte me niet goed om een vallen uit te zoeken/te maken en op te sturen naar Frankrijk. Maar toen ben ik uitstekend geholpen door Debby. Fantastisch. Aanrader voor iedereen en zo vriendelijk!!
Veel keuze, en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je ballon wordt verstuurd en is ontvangen. Top!
Ik had een blanco doos besteld en er extra voor betaald, maar de ontvanger kreeg toch een blauwe de ballonnerie doos opgestuurd. Wij hadden namelijk het lied geschreven rijmend op een witte doos, maar goed, dat klopte dus niet meer op het feest. Dat viel dus tegen……
Beste Saskia, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik zie dat u zojuist ook een mail heeft gestuurd. Hierop heb ik het volgende geantwoord: Onze bestellingen worden klaargemaakt en gecontroleerd door twee verschillende collega's om fouten te voorkomen. Helaas ben ik bang dat dit er alsnog tussendoor is geglipt. Onze excuses hiervoor. Ik zal mijn collega's hier dan ook op aanspreken. Helaas begrijp ik dat de doos inmiddels niet meer nodig is, anders hadden we deze eventueel opnieuw kunnen versturen om te zorgen dat alsnog uw idee had kunnen uitvoeren. Ik zal dan ook het extra betaalde bedrag van €1,- naar u retour storten. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Leuke ballon. Snel geleverd
Prijs, kwaliteit is goed
Zeer moeilijk zelf op te blazen. Met gebruik van een handpomp klapte de ballonnen op de helft. Er waren geen ballon dieren van de maken. Ballonnen klapte direct wanneer je ze 'draaide'. Duur spul voor slechte kwaliteit 30 ballonnen gekocht 8 geprobeerd zonder succes
Beste Peter, ik heb uw bestelling even bekeken en zie dat het om de modeleer ballonnen gaat. Zou u mij hiervan een foto willen sturen, zodat wij naar een oplossing voor u kunnen kijken. Gelukkig heb ik dit voorheen nog niet gehoord en willen daarom kijken wat hier mis gaat. Met vriendelijke groet, Raphaella Pommerel
Mooie ballon voor afgestudeerde zoon besteld. Snel bezorgd en goed verpakt.
Ben heel goed op de hoogte gehouden over de zending. Zelfs gebeld dat het ivm de navo-top misschien langer zou duren. Heel fijn!!
Bestelling is op de afgesproken dag geleverd. Prima service
Bij opening van de doos is de ballon blijkt de ballon niet goed gevuld
Beste Annemiek, wat vervelend om te horen dat de ballon niet goed gevuld is aangekomen. Ik ben bang dat deze door de zending helaas beschadigd is geraakt, graag willen wij met een oplossing komen. Ik wil u vragen of u mij hiervan een foto wil toesturen, zodra ik deze heb ontvangen kan ik gelijk kijken wat ik voor u kan betekenen. Met vriendelijke groet, Raphaella Pommerel
Goede service Dus daar niks meer aan doen Ik vind het fijn dat je het zelf kan doen De ballon bestellen De bezorging is ook dikke 10 Gr Joke
Altijd top
Ik stuur 2 ballonnen naar een tweeling van 18. De ene wordt op tijd bezorgd, maar de andere 3 dagen te laat! Mijn klacht is netjes opgepakt en ik heb de verzendkosten teruggekregen, waarvoor dank. Heel aardig, maar de verrassing is wel in het water gevallen helaas.
Beste Elles, wat vervelend om te dat een van de twee pakken te laat is geleverd, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Ik heb de zending even bekeken en zie helaas nergens staan wat hier fout is gegaan, om u tegemoet te komen zullen wij de verzendkosten retour storten op uw rekening. Met vriendelijke groet, Raphaella Pommerel
Originele beoordeling
De ballon werd op zondag besteld om op dinsdag te leveren, netjes op tijd zou je denken. Neen hoor, ballon kwam niet, klantendienst gecontacteerd, dat voor de toch wel stevige verzendingskosten, toch wel op tijd mocht zijn. Dag erna kwam de ballon, netjes met compensatie. TIp: bestel hem nog meer op tijd dan gewoon op tijd, zo bespaar je de ontvanger een teleurstelling .
Beste Katrien, wat vervelend om te horen dat de ballon niet op tijd is bezorgd, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Ik heb de zending even bekeken en zie dat deze door onbekende rekenen vertraging heeft opgelopen. Om u tegemoet te komen zullen wij de verzendkosten retour storten op uw rekening. Met vriendelijke groet, Raphaella Pommerel
Originele beoordeling
Makkelijk, de volgende dag al bezorgd in België, mooie ballon
Volgende dag geleverd zoals belooft
Mooie balonnen, snel geleverd, prima kwaliteit.
Leuke ballon besteld, levering volgens afspraak en daar werd ook nog eens duidelijk over gemaild.
De ballon is 2 dagen te vroeg geleverd
Beste Gijs, wat vervelend om te horen dat uw pakket 2 dagen te vroeg is bezorgd. Ik heb de levering even bekeken en zie inderdaad dat deze eerder is afgeleverd terwijl u de datum van vandaag heeft gekozen, gelukkig komt dit zelden voor. Wij mailen onze klanten altijd als deze een ballon hebben besteld voor na het weekend, hierin staat vermeld dat het pakket i.v.m drukte bij DHL eerder bezorgd kan worden. Hier u alsnog even voor de zekerheid de datum kunt veranderen naar maandag, als u niet wilt dat dit misschien eerder bezorgd kan worden. Dit mailtje kan ook in uw spam beland zijn, zou u dat voor de zekerheid even voor mij na willen kijken. Ik hoor het graag van u. Met vriendelijke groet, Raphaella De Ballonnerie
Snelle bezorging en de ballon voldeed volledig aan de beschrijving en verwachting. Ga het zeker nog eens doen
Wordt goed op de hoogte gehouden betreft het verloop van je bestelling. Snelle levering.
Ballon besteld en perfect afgeleverd op gevraagde moment.
Ik had een unicorn verjaardags ballon besteld voor mijn jarige nichtje. De ballon is superleuk en kwam netjes in een grote doos bij haar aan. Ze was heel blij verrast en vind hem geweldig !
Mijn bestelling is dezelfde middag verstuurd. Door een fout van DHL is het pakket niet aangekomen. Na contact met de klantenservice van De Ballonnerie is het snel opgepakt en opgelost.
Tt Vasumweg 160
1033 SH Amsterdam