Wat een superservice kreeg ik. Er was iets onduidelijk. Daarop werd ik meteen gebeld, zodat de bestelling zoals gewenst door kon gaan. De ballon is keurig op de juiste datum geleverd. TOP!
Doordat ik een per ongeluk een foute postcode doorgegeven had werd de bestelde ballon op een verkeerd adres geleverd. Na kontakt met de klantenservice werd uit coulance besloten dat de ballon nog een keer geleverd zou worden, maar nu op het juiste adres. Wat een geweldige service, terwijl het mijn schuld was. Ballonnerie = TOP
Beste Christina, Bedankt voor uw review! De klant is zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van de juiste postcode. Zoals aangegeven kan ik helaas niet ervoor zorgen dat de polikliniek ervoor zorgt dat het pakket bij het ziekenhuis wordt geleverd. Zojuist hebben we elkaar telefonisch gesproken om te kijken naar een passende oplossing, zodat de patiënt alsnog de ballon ontvangt. We hopen dat hij of zij daar blij mee is. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Originele beoordeling
Wilde het pakket laten bezorgen bij een patient in het ziekenhuis VUmc Amsterdam . Heb per abuis postcode 1118 gebruikt ipv 1117 waardoor pakket bezorgd is op polikliniek ipv ziekenhuis. Pakket is vrijdag bezorgd rond 10 uur, maar de polikliniek heeft hem niet bij ziekenhuis afgeleverd, waardoor patiënt niets heeft ontvangen !!! Erg jammer
Keurig op tijd en precies zoals ik had besteld
Wat een mooie grote originele ballonnen hebben jullie. Ik ben van mening "je bent nooit te oud voor een ballon" . En het is ook zo, ieder die er eentje krijgt is heel blij, ook als het eens een spoedig herstel ballonnetje is.
Alles keurig geregeld door de ballonnerie.Ik was wat vergeten wat op het kaartje te schrijven.Heb een e mail gestuurd en het werd keurig geregeld.En jij krijgt daarna nog een e.mail terug.Zeer klant gericht en hele goede service.
Dik tevreden altijd goede leveringen
Wij gebruiken de ballonnen voor stressoefeningen. Goede kwaliteit en sterk
keurig op tijd werd de bestelling geleverd. Binnenkort ga ik meer bestellen maar hoop dat de bezorgkosten niet hoger worden.
Al meerdere keren een ballon via jullie verstuurd en alles is goed. Veel keuze, goede prijzen, prima service. Volgende keer weer via Ballonnerie.
Duidelijke site, makkelijk besteld, snelle levering, mooie ballon!
doe wat men belooft ballonnen waren ook erg mooi en van goede kwaliteit
Was voor vrienden keurig op de dag bezorgd
Zie hierboven
Prima vriendelijke mensen en een goed product echt aan te bevelen. Gr Marja
Fijne, snelle levering. De ballonnen zagen er super uit en we hadden een dolblije jarige dochter die helemaal blij verrast was er door!
Het was even zoeken naar een bedrijf dat kant en klaar helium ballonnen verzend in kleine oplage. Heel fijn dat dit bij de Ballonerie kon en dat je zelf de leverdatum kon opgeven. Een dag van tevoren laten leveren en stonden er op de dag zelf prachtig bij.
Prima geregeld!
superleuke ballon, perfect op tijd geleverd!
ballon voor kind kwam pas na 8 uur 's avonds na claim restitutie van verzendkosten toegezegd
Beste, wat vervelend om te horen dat uw pakket te laat is bezorgd, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Ik heb de bezorging even bekeken en zie inderdaad dat deze om 20:19 uur is bezorgd, ik zal hiervan een melding maken bij DHL. Helaas kan dit ook komen door drukte op de weg of extra pakketten die zij hebben moeten bezorgen, wij willen graag met een oplossing komen hiervoor. Ik wil u voorstellen dat wij de verzendkosten retour storten op uw rekening, ik hoor graag of u dit een passende oplossing vind. Met vriendelijke groet, Raphaella Pommerel
ballon voor king kwam pas na 8 uur 's avonds
Op gewenste datum en op juiste tijdstip helium ballon ontvangen. Week later hangt ballon nog optimaal. Leuk aanbod van helium ballonnen.
Makkelijk besteld, groot assortiment, voor de zekerheid heb ik het opgehaald in Amsterdam noord i.v.m. tijd gebrek. Dit was super makkelijk en tot mijn verbazing is dat niet een warehouse maar een hele winkel! Super lief geholpen en de versiering lijkt van prima kwaliteit.
Jammer dat het deze keer mis is gegaan , maar heel goed opgelost
Beste Ieteke, wat vervelend om te horen dat het pakket niet geleverd is, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Ik heb de zending even bekeken en zie inderdaad dat deze beschadigd is en retour is naar ons. Ik zie dat de ballon bedoeld was voor een verjaardag en snap dat het mosterd na de maaltijd is als wij deze opnieuw gaan versturen. Ik wil u dan ook voorstellen dat wij het gehele bedrag retour storten op uw rekeneing. Ik hoor graag of u dit een passende oplossing vind. Met vriendelijke groet, Raphaella Pommerel
Originele beoordeling
30 september zou ballon bezorgd worden , wegens beschadiging niet bezorgd, tot nu toe nog niks weer gehoord.!!!
Tt Vasumweg 160
1033 SH Amsterdam