Filters

10

Heel erg goed

Makkelijk om bij jullie een ballon te bestellen,breed assortiment om uit te kiezen en ook heel fijn dat ik steeds op de hoogte werd gehouden hoe laat hij bezorgd werd.

 • Aanbevelen? Ja
1

Slecht

Ballon besteld voor een kinderverjaardag en deze is niet geleverd en nu 4 dagen later nog steeds niet. Na contact schijnt het probleem bij DHL te liggen en krijg ik wel het geld terug. Maar baal er enorm van dat die kleine jongen niets heeft ontvangen op zijn verjaardag.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste, Bedankt voor uw review! We hebben inderdaad contact gehad, daar uw pakket helaas in de bezorging steeds verhinderde bij DHL. Nogmaals onze excuses hiervoor. Helaas zijn wij in de bezorging ook afhankelijk van de pakketdienst en kunnen wij hier helaas nooit volledige garantie op geven. Dit staat ook op onze website aangegeven. Momenteel worden 98% van onze pakketten netjes op de gewenste datum geleverd, maar helaas bestaat er nog geen pakketdienst, die ons 100% garantie kan geven. Natuurlijk blijven we altijd met verschillende partijen in gesprek en proberen we altijd, bij eventuele problemen, te zoeken naar de meest geschiktste oplossing. Daar u aangaf dat het moment voorbij was, hebben we besproken om het volledige bedrag naar u retour te storten. Tevens heb ik een onderzoek gestart naar de oorzaak van de problemen met het pakket en hier ook een klacht over ingediend. Ik vind het jammer dat u ondanks ons contact en de geboden oplossing niet tevreden bent en hoor graag hoe u het anders opgelost had willen zien, zodat wij uw feedback mee kunnen nemen. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie

10

Snelle levering

Snelle levering, goede communicatie en goede prijs

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en Netjes

Mijn bestelling was er snel en netjes aangekomen. Veel keuze in assortiment

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel tevreden!

Voor de eerste keer hier een ballon besteld, goeie service,mooie ballon.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi op tijd geleverd

Zoals op foto. Tekst ook nog aangepast

 • Aanbevelen? Ja
10

Aanrader

Telefonisch goed geholpen. Door een fout van DHL niet op tijd geleverd maar prima en snel opgelost

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Op tijd geleverd en de ballon werd zeer gewaardeerd :-)

 • Aanbevelen? Ja
9

Een mooie kroon.

Als felicitatie voor iemand die een lintje gekregen had een ballon besteld in de vorm van een gouden kroon. De ontvanger was zeer verrast en enthousiast. De aflevering ging volgens planning en ík werd keurig op de hoogte gehouden van de reis. Dit was prettig want de ballon moest naar een wadden eiland. Ik ben zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooie ballons en goede prijs

Mijn kleindochters waren heel blij met hun ballons. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ben erg tevreden met deze levering.

 • Aanbevelen? Ja
2

Bezorging niet volgens afspraak

De Ballonnerie maakt gebruik van levering via DHL en dat is een groot risico. In dit geval zegt DHL dat de ballon is geleverd op de afgesproken datum om 23.38 uur (!) en dat is natuurlijk niet gebeurd. Geen idee wat er wel mee is gebeurd. Dit is mijn zoveelste slechte ervaring met DHL. Dus de ballon zou best OK kunnen zijn, maar door DHL zal ik er nooit achter komen. Aangezien dit een verjaardags-ballon betreft, die ruim op tijd is besteld, kan ik het ook niet meer goed maken.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik heb gelijk even naar uw bestelling gekeken en zie dat wij deze op tijd hebben aangeboden bij DHL. Hier is uw pakket ook onderweg gegaan op de gewenste datum. Vervolgens zie ik dat DHL aangeeft dat het pakket bezorgd is om het pakket vervolgens terug te laten komen naar de regio, waardoor ik bang ben dat het gaat om een verkeerde scan. Onze excuses hiervoor, ik begrijp dat dit erg vervelend is. Helaas zijn hierin ook afhankelijk van DHL. Natuurlijk zal ik ook een onderzoek starten naar de oorzaak en waar uw pakket nu is en hier ook een klacht over indienen. Zojuist heb ik u ook een mail gestuurd met hopelijk een zo passende mogelijke oplossing. Ik zie uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie

10

Top service

Ik had per ongeluk de ballon ongevuld besteld. Ze belden op om te checken of dat wel klopte. Daarna was het prima geregeld, ik kon het restant overmaken met een linkje en daarna werd de ballon opgeblazen en op tijd geleverd. Echt blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Prima service en hulpvaardig.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top

Wat een mooie dino ballon. Ziet er kwalitatief goed uit. Groter dan verwacht. Prijs verhouding goed.

 • Aanbevelen? Ja
1

Slecht! Mijn zoon was jarig en ik heb voor hem een mooie cadeau bij jullie besteld.

Die moest op 27 november geleverd worden. Vandaag is de 29 ste en mijn pakket is nog steeds niet bezorgd. Eigenlijk dat heeft helemaal geen zin meer om dat pakketje te leveren. Misschien is dat niet jullie schuld, maar dat is erg jammer. Vooral omdat ik mijn zoon in mijn afwezigheid in het land op zo manier een warme groet wilde sturen. Het is niet gelukt…

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Alexandra, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik heb gelijk even naar uw bestelling gekeken en zie dat wij deze op tijd hebben aangeboden bij DHL. Hier loopt uw pakket helaas vertraging op door een sorteerfout. Onze excuses hiervoor, ik begrijp dat dit erg vervelend is. Helaas zijn hierin ook afhankelijk van DHL. Natuurlijk zal ik ook een onderzoek starten naar de oorzaak en hier ook een klacht over indienen. Zojuist heb ik u ook een mail gestuurd met een hopelijk passende oplossing. Soms beland deze in de SPAM-inbox. Ik zie graag uw reactie tegemoet. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie

6

Niet feestelijk verpakt jammer

Een kartonnen doos.De ballon zelf dacht ik zal feestelijk verpakt zijn.Maar nee.Wel mooie ballon dat is het dan ook ,de verpakking laat te wensen over.Fijne dag.

 • Aanbevelen? Ja
10

great

Beautiful balloons and great service

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer goed

Makkelijk te bestellen en houden je goed op de hoogte , ben blij met mijn bestelling bij jullie gr Jolanda

 • Aanbevelen? Ja
6

Lever opties misleidend

Bestelproces verliep voorspoedig. Mogelijkheid om de volgende dag te laten leveren tegen betaling leek een goede uitkomst. Maar als de ballon vervolgens om 23:30 de volgende dag pas wordt geleverd terwijl de ontvanger (een kind van 1) al ligt te slapen geeft een zure nasmaak. Ik begrijp dat jullie afhankelijk zijn van DHL, maar dat is m.i. misleidend, geld klopperij en niet service gericht. Ik verwacht niet dat ik nog vaker gebruik zal maken jullie bedrijf.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste, Wat vervelend dat u pakket pas zo laat geleverd is. Ik heb gelijk naar uw bestelling gekeken en zie dat u voor een same day delivery heeft gekozen, dit betreft echter altijd een avondlevering tussen 17:30 en 22:30 uur. Dit staat ook bij de optie aangegeven. Helaas zie dat de chauffeur door grote drukte iets is uitgelopen en daarom het pakket volgens hem om 23:00 uur heeft geleverd. De tijden zijn echter altijd een indicatie en kunnen dus altijd helaas iets uitlopen bij vertragingen. Hopende op uw begrip hiervoor. Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie

10

Duidelijke site!

Kijken, invullen, betalen en klaar! Super handig en de ontvanger blij met hun cadeau en kaartje!

 • Aanbevelen? Ja
9

Top

Super goede ervaring goed geleverd top

 • Aanbevelen? Ja
9

Duidelijk snelle levering mogelijk

Goede producten, snelle levering mogelijk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk

Komen afspraken na en zijn erg klantvriendelijk

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Mooi op tijd geleverd en geweldig ontvangen door de jarige.

 • Aanbevelen? Ja
9

Veel keus, niet te duur en goede service

Alles klopte en omdat ik meerdere ballonen verstuurde kreeg ik korting op de verzendkosten. Alleen de levering was erg laat op de dag voor een verjaardagsverrassing maar dat lag denk ik aan DHL.

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.