het pakket kon makkelijk afgeleverd worden, want op het adres is een pakket box aanwezig, maar de vervoerder koos ervoor om het naar een afhaalpunt te brengen, het was een ballon voor een verjaardag, ik had het als verassing bedacht, maar dat mislukte dus door deze actie. Nu moest ik hem zelf gaan halen en afleveren want er was ook geen kaartje in de bus gedaan, als ik niet dichtbij had gewoond was het helemaal moeilijk geworden.
Beste Monique, wat vervelend om te horen dat de postbezorger het pakket niet heeft afgeleverd, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Ik heb de levering even bekeken en zie staan dat ze elkaar hebben gemist, wij kunnen helaas niet achterhalen of dit juist is. Om u tegemoet te komen, zullen wij de bezorgkosten retourstorten. Ik hoor graag of u dit een passende oplossing vind. Met vriendelijke groet, Raphaella De Ballonnerie
Ondanks dat mijn schoonmoeder de hele dag thuis was ivm haar 90e verjaardag, heeft de bezorger van DHL niet het pakket afgeleverd. Dit heb ik de volgende dag moeten ophalen en brengen. Dat vonden wij erg vervelend. Maar de klantenservice van de Ballonnerie heeft dit serieus genomen en netjes opgelost.
Beste Sandra, wat vervelend om te horen dat de bezorger niet zijn best heeft gedaan om het pakket correct af te leveren, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Wij kunnen helaas niet achterhalen of de klant de klopper niet heeft gehoord en of de chauffeur deze heeft gebruikt. Om u tegemoet te komen zullen wij de verzendkosten retour storten op uw rekening. Met vriendelijke groet, Raphaella De Ballonnerie
Originele beoordeling
Ondanks dat mijn schoonmoeder de hele dag thuis was ivm haar 90e verjaardag, heeft de bezorger van DHL niet het pakket afgeleverd. Er stond duidelijk op de deur vermeld dat de deur klopper gebruikt moet worden ipv de bel. Daardoor heeft zij niet het pakket ontvangen op haar verjaardag. Dit heb ik de volgende dag moeten ophalen en brengen. Dat vind ik erg vervelend, en dat is vaker bij DHL.
Hey daar, had een keer besteld en je gaat door met de volgende. Heel leuk om te krijgen en leuk om samen te stellen. Bij mijn laatste bestelling wilde ik een andere ballon telefonisch in overleg is dat prima gelukt. Ontvanger is er heel erg blij mee en ook ik als besteller. Ballonnerie, zeker een aanrader. Tot de volgende keer! Oja, laatste levering was een (bij)ballon geknapt, kijken wat ze daarmee doen. Alsnog was de ontvanger blij met wat ze had gekregen. Kan ook gebeuren natuurlijk, maar even kijken hoe ze dat oplossen :) als ik mijn review nog kan bijwerken doe ik dat.
Beste Susan, wat fijn om te horen dat u elke keer tevreden bent over de Ballonnerie, wij zijn u erg dankbaar voor de review! Nu las ik dat er bij de vorige levering een ballon was geknapt, heeft u hier toevallig nog een foto van? Zodra wij deze hebben ontvangen, zullen wij gelijk naar een oplossing kijken. Met vriendelijke groet, Raphaella De Ballonnerie
Leuke site en keuze genoeg. Ik was op zoek naar een ballon voor iemand die 65 werd. Behalve allerlei gekleurde ballonnen heeft de Ballonnerie ook een chique uitziende ballon, een zwarte met zilveren cijfers en goudkleurige en zilveren stippen. Perfect voor de gelegenheid. De jarige was er ook zeer tevreden mee. Hij staat/ hangt nu na 5 dagen nog mooi in de lucht. De verzwaring is simpel, leuk en voldoet prima. Kortom zeer tevreden!
Makkelijk te bestellen, en goed geleverd
Mooie website, eenvoudig en snel de mooie ballontros besteld (16.00 uur), volgende ochtend geleverd. Up to date track en tracé informatie. Verrassing geslaagd!
Hi, Graag wou ik nog even kwijt dat het ondanks dat het bij DHL fout ging, jullie wel je verantwoordelijkheid hiervoor hebben genomen. Mijn complimenten daarvoor en klantenservice was echt heel behulpzaam. Volgende keer zal ik zeker nog een keer bestellen. Gr Idaan Jeurirssen
Wederom een prettige samenwerking!
Had niet goed gekeken en een ballon zonder helium besteld, maar ze belde binnen 10 minuten op om te vragen of dat wel klopte. Ik gaf aan dat het niet de bedoeling was en graag wel één met helium wilde ontvangen. Binnen no time was het geregeld en was mijn zoontje super blij met zijn mooie ballon.
Website is overzichtelijk. De winkelwagen vullen met meerder artikelen is minder, je moet iedere keer terug naar de website in plaats van terug shoppen oid. De levering en service is snel en op afgesproken datum.
Beste Marg, Bedankt voor uw feedback! We hebben normaliter wel een knop waarbij u kiest tussen verder winkelen of de winkelwagen bekijken. Uit uw review begrijp ik dat deze bij u niet heeft gewerkt. Om deze reden ben ik benieuwd op wat voor device u onze website heeft bezocht en met welke browser, zodat we dit kunnen uitzoeken. Ik hoop van u te horen, alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
De ballon is volgens DHL bezorgd bij de buren maar die hebben niets ontvangen. Tot op heden is onduidelijk waar de beloning nu is. Hier kan de ballonnetje niets aan doen. Dit ligt bij DHL maar het is wel erg jammer.
Beste Bianca, Wat vervelend om te horen dat uw pakket niet is bezorgd, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Ik heb de bestelling gelijk even bekeken en een onderzoek gestart bij DHL, om te kijken waar het pakket dan wel is afgeleverd. Zij geven inderdaad al aan zoals u zegt het bij de buren te hebben afgeleverd, zodra ik een terugkoppeling van DHL heb zal ik verder contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Raphaella De Ballonnerie
Goede kwaliteit en snelle levering en goed geholpen
Mooie ballon en op tijd geleverd
Altijd bestel ik de ballonnen bij jullie en zijn ze op tijd. Nu helaas niet, dat is het enige minpuntje. Verder hangen/staan ze altijd lang mooi, top!
Erg leuke ballonnen redelijk makkelijk te bestellen. Ik zou wel een eigen account willen zodat ik terug kan kijken wie ik een ballon stuurde en wanneer. Het zou handig zijn om een onderverdeling te hebben zodat ik bv ballons op grootte eerst kies en daarna de gelegenheid.
Zeer tevreden over de afhandeling en bezorging van de bestelling. De ontvanger was erg verrast en blij met het cadeau.
Heb hier vaker besteld. Altijd zeer tevreden!
De Ballonnerie heeft prachtige ballonnen. En grote keus. Voor elk kind is er wel een droomballon. En belangrijk ook, bezorgd op tijd. Op de verjaardag. En voor kinderen nog als extra: de helium ballon komt in grote doos die kinderen een leuke speelbestemming geven.
Ballon was top. Alleen bezorg afspraak was niet goed gegaan. Veel te vroeg bezorgd 2 dagen.
Beste Yvonne, wat vervelend om te horen dat uw pakket eerder is bezorgd dan gevraagd. Wij versturen onze pakketten die voor maandag bestemd zijn op vrijdag, dit omdat wij in het weekend gesloten zijn. Ook sturen wij onze klanten netjes een e-mail dat wij dit doen, hierin vermelden wij ook dat DHL het pakket eerder kan bezorgen ivm de drukte. Als u dit niet wilt, u dit zelf kunt aangeven in de track and trace. Wij streven als bedrijf altijd naar de beste service en willen onze klanten graag overal over inlichten. Met vriendelijke groet, Raphaella De Ballonnerie
Slecht
Beste Lineke, wat vervelend om te horen dat de levering niet is verlopen zoals het moet, dit is zeker niet de bedoeling. Ik ga hier een onderzoek van starten bij DHL, zodat zij uit kunnen zoeken wat hier fout is gegaan. Is de ballon nog in goede staat? Graag hoor ik van u. Met vriendelijke groet, Raphaella De Ballonnerie
De ballontrossen waren heel mooi en bleven heel lang goed!
Mooie ballon die goed opgeblazen geleverd wordt.
Keurig op tijd geleverd
Het bestellen op de site is erg makkelijk. En toen we nog wat vergeten waren om nog wat bij de tekst op de kaart te zetten, heb ik gebeld en hebben ze de tekst aangepast.
Goeie levertijd, mooie ballonnen
Tt Vasumweg 160