Waardeloos, ballon was te laat

Nooit meer bestellen

Fantastische verrassing

Ontzettend leuk om te geven, prachtige ballonnen.

Prima op tijd bezorgd

Origineel en snel

Een grote keuze aan ballonnen, en bovendien snelle levering. Tegen een schappelijke prijs.

geweldig, goede service en kwaliteit...

Assoriment is zeer goed maar het belangrijkste is de service en kwaliteit...

Heel goed!

Alles is goed en op tijd gegaan. Zeer grote keuze!

Ontvanger was blij

Goede snelle service

Helemaal top service, snelheid, klant vriendelijk.

Makkelijk online te bestellen, ruime keuze, snelle levering. Heel fijn dat je op de hoogte wordt gehouden wanneer je bestelling is aangekomen. Kortom zeer tevreden.

Snel, handig en mooie ballonnen

Supersnel geleverd en mooie kwaliteit ballonnen. Bestellen ging echt makkelijk. 1 Ballon was helaas wat zachter of gelekt; kan gebeuren., Maar overal: fijn!

Snelle reactie en bezorging

Snelle mail reactie, en bezorging

Normaliter top

Hoi, Al veel vaker bestelde ik bij u ballonnen. Deze keer echter was de doos verfomfaaid. De ballon met 40 erop was niet hard. Dit is niet wat ik gewend ben van jullie, jammer.

Leuke ver

Leuke verrassing altijd!

Mijn 95 jarige Peettante straalde dit is wat ik wilde! Super bedankt!

Super goede en snelle service

Na mijn bestelling werd ik meteen gebeld om te kijken of het wel klopte. Dat was zeer attent. De volgende dag werd de ballon al bezorgd.

Mooie ballon

Mooie ballon met gas, goed geleverd, tikkie prijzig alleen

Te laat geleverd

31 maart een ballon besteld voor mijn neefje die op 6 mei jarig is. Je zou denken dat hij dan op tijd bezorgt kan worden... helaas. De ochtend van 6 mei had ik geen verzendbevestiging/track&trace ontvangen van dhl. Alarmbellen rinkelde, dus ik bellen naar Ballonerie.. volgens de dame was hij wel verzonden, maar naar een verkeerd depot verstuurd. Waarom ik geen track en tracé had ontvangen wist ze niet. Als oplossing zou ze de ballon alsnog versturen, maar die kwam dan pas in de avond tussen 8 en 10 aan. Ja. Het is op 6 mei bezorgt, echter mijn neefje is 4 geworden en ligt vanaf half 7 al op bed. (Ballon is overigens om 21.50 bezorgt.) Te laat dus!! Het hele idee van zo'n ballon is dat ie optijd aankomt. Ik heb met opzet anderhalf maand van te voren besteld.. echt treurig, voor mij nooit meer. Plus; als ik niet zelf had gebeld, was er helemaal nooit een ballon bezorgt. Zeker niet op 6 mei.

Zoals beloofd en op tijd

Zoals beloofd en op tijd

Wat een goede service van jullie om mij even te bellen nadat ik vergeten was aan te klikken of de ballon gevuld moest worden! Domme oma zou mijn enthousiaste kleindochter zeggen. Ze was helemaal blij met de prachtige ballon

Erg tevreden

Ze denken mee om je wensen goed te vertalen. Perfect. Ik wilde graag veel tekst op het kaartje en dat kon. Alleen de lettertjes en dus de zinnen op het kaartje zijn wel piep en piepklein in een blokje in het midden van de kaart.

Fijne service

Blij

Iemand blij maken, dat kun je met de ballonnerie. Verrassend komen ze uit het pakket , als het pakket open wordt gemaakt, de blij ballonnen gevuld met helium. Goed geprijsd , op afgesproken tijd bezorgd.

Vergissing meteen rechtgezet

Ik vond de leveringsafspraak niet kloppen met de website maar zelf de fout gemaakt. Blijkbaar levert DHL niet in het weekend bij ziekenhuizen... én dan loopt het anders dan gedacht. Vanmorgen netjes een telefoontje gehad van de Ballonerie met de uitleg Duidelijk en netjes

de ballon was prachtig, maar het afleveren een ramp

het pakket kon makkelijk afgeleverd worden, want op het adres is een pakket box aanwezig, maar de vervoerder koos ervoor om het naar een afhaalpunt te brengen, het was een ballon voor een verjaardag, ik had het als verassing bedacht, maar dat mislukte dus door deze actie. Nu moest ik hem zelf gaan halen en afleveren want er was ook geen kaartje in de bus gedaan, als ik niet dichtbij had gewoond was het helemaal moeilijk geworden. Nagekomen bericht, de ballonnerie heeft kontakt met mij opgenomen en we zijn tot een mooie oplossing gekomen, dit is goede klantenservice, zo wil ik graag nog een ballon opsturen.

Jullie leveren een prima product maar slechte vervoerder DHL)

Ondanks dat mijn schoonmoeder de hele dag thuis was ivm haar 90e verjaardag, heeft de bezorger van DHL niet het pakket afgeleverd. Dit heb ik de volgende dag moeten ophalen en brengen. Dat vonden wij erg vervelend. Maar de klantenservice van de Ballonnerie heeft dit serieus genomen en netjes opgelost.

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam