Beste Alie, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Kan het kloppen dat u nog geen contact heeft opgenomen met de klantenservice? Mijn collega Jill heeft u zojuist een mail gestuurd om samen naar het probleem en hopelijk passende oplossing te kijken. Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Originele beoordeling
Beste Carla, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Kan het kloppen dat u nog geen contact heeft opgenomen met de klantenservice? We willen onze klanten namelijk graag helpen. Mijn collega Jill heeft u zojuist een mail gestuurd met een hopelijk passende oplossing. Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Originele beoordeling
Beste Lila, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik begreep dat mijn collega Jill al contact met u heeft gehad om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. We hebben uw pakket op de juiste manier aangeboden bij DHL, inclusief het opgegeven mailadres. Helaas heeft u deze mails vanuit hun niet goed ontvangen. We hebben hier ook melding bij hun van gemaakt. Verder bieden we geen opties die niet mogelijk zijn. De meeste van onze pakketten worden gelukkig aangeboden op de gewenste datum. We hopen dat de oplossing ook passend vindt. Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie