Makkelijk zoeken, prima product

Ik was op zoek naar een specifiek soort en een specifieke maat. Makkelijk te vinden. Goede prijs. Vlotte levering. Uitstekend product

Goed product, goede service

Duidelijke site, komen afspraken na, goed communicatie

Snel en goed

Snel geleverd en goed product

Fantastisch!

Heel veel keus, voor elke gelegenheid! Het bestellen is heel eenvoudig, de verzending is snel! Mijn schoondochter was heel blij met het 'opkikkertje' in de vorm van een prachtige ballon. Ze blijven ook nog eens heel lang mooi, kortom :een aanrader, heel wat voordeliger dan een bos bloemen.

Wat een goede service

Naast dat de ballonerie hele mooie en leuke ballonnen heeft vind ik de service heel goed. Heel tevreden en ik zal hier zeker vaker bestellen.

Erg tevreden!

Mooie assortiment, goede prijzen en snelle levering. Wat wil je nog meer.

Klantvriendelijk

Wij ontvingen ons pakket niet tijdig door toedoen van het leverbedrijf. We balonnerie hoorde onze klacht en hielp ons verder. Top klantendienst.

Niet geleverd op tijd

Tijdig mijn bestelling geplaatst. Levering was gepland voor vrijdag, omdat de verjaardag van mijn zoon op zaterdag was. De ballon is nog steeds niet geleverd en zal misschien pas op maandag aankomen – wat uiteraard niet de bedoeling was. Ik heb wel mijn geld teruggekregen, maar mijn zoon heeft geen ballon gekregen, wat erg teleurstellend is.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

geweldig

voor kleindochter koe ballon besteld ..was fantastisch !

Prima geholpen

Een welkome verrassing voor de ontvanger

Prettig en zorgvuldig

Top service en de ballonnen zijn dankbaar ontvangen

De website wijst zich vanzelf, het aanbod is erg leuk en de service super snel. De ontvangster was erg blij met het beterschap ballonnenboeket. Zeer aanbevolen dus.

Een heel blije kleindochter

Een ballon, een kleine attentie die mijn kleindochter enorm blij heeft gemaakt.

goos delivery and balloons

happy with the delivery for my daughters birthday

Goede klantenservice met helaas erbarmelijk slechte bezorgpartner DHL

Mijn tante werd 100 jaar en voor deze bijzondere mijlpaal hadden we ruim vantevoren een ballonnenboeket besteld. Aanvankelijk leek er geen probleem. DHL track en trace code ontvangen en de ballonnen zouden keurig op de juiste dag bezorgd worden. Echter op de dag zelf zagen we tot onze grote schrik op de DHL pagina dat het pakket retour werd gestuurd naar de Ballonerie omdat het adres onbekend was. Meteen contact opgenomen met de klantenservice van de Ballonerie en na excuses verzendkosten teruggestort gekregen en is het pakket opnieuw verstuurd voor de dag erna. Wel de dag na de 100-jarige verjaardag maar goed. Echter, niet te geloven, ook die verzending werd door DHL teruggestuurd omdat de ontvanger niet bekend zou zijn. De chauffeur van DHL heeft echt geen enkele moeite gedaan om het juiste adres te vinden. Adres is namelijk 100% correct en PostNL kan hier wel gewoon bezorgen. Uiteindelijk geld terug gehad van de Ballonerie maar mijn tante heeft haar ballonnenboeket helaas nooit ontvangen. Denk dat het tijd is voor de Ballonerie om de bezorging met een andere partner te gaan doen want dit is erg teleurstellend en schaadt de reputatie van de Balonnerie, die het denk ik wel goed bedoelen. Heb dus nog 2 sterren gegeven voor de goede klantenservice maar uiteindelijk was dit een heel nare ervaring.

Toppie

Mooi optijd bezorgd , ze was erg verrast

Levering precies op tijd. Balonnen zijn prachtig en gaan heel lang mee.

Mooie producten razendsnel geleverd

Op vrijdag besteld , dinsdag in huis

Alles volgens afspraak, top

Alles volgens afspraak, top

Op tijd

Op tijd bezorgd, voldoende informatie over de bezorging

Zeer klantvriendelijk.

Bestelling goed aangeleverd bij DHL. Helaas bij DHL iets mis gegaan. Zeer goed opgelost door de Ballonnerie. Chapeau.!!.

Niet geleverd op gevraagde datum Geld terug gestort

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Nette communicatie en goede levering

Mooi op tijd. Alleen er was er 1 leeg helaas

Ik heb voor de verjaardag van m’n zus een boeket ballonnen gegeven omwille van de warmte,.

De bestelling gebeurde 2w op voorhand en de levering verliep ook heel goed!, op de dag dat het moest aankomen!

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam