Laden reviews...
258 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten vermelden consequent snelle levering, goede ballonkwaliteit en behulpzame klantenservice. Het assortiment is breed en bestellingen verlopen vlot. Verpakking is betrouwbaar en de bezorging komt op tijd. De algehele ervaring is positief en betrouwbaar.
Leuke verrasing op tijd geleverd,ontvanger was zeer verrast met zijn 50 jaar ballon.
30 May 2026
Hans
Heerhugowaard
De ballon is 26 mei bezorgd en 28 mei waren een paar kaarsjes-ballon was een taart met kaarsjes- al leeg aan het lopen. Dit vind ik teleurstellend. Ik had verwacht dat de ballon minstens 4 dagen volledig goed zou zijn.
30 May 2026
Miranda
Hwijk
Beste Miranda,
Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling!
Het klinkt alsof de ballon wellicht al een kleine beschadiging heeft opgelopen gedurende het transport en hierdoor langzaam is leeggelopen. Onze excuses hiervoor.
Het is gelukkig een niet veel voorkomend probleem, maar helaas nooit helemaal te voorkomen met zo'n kwetsbaar product. U mag daarom altijd contact met ons opnemen, indien dit gebeurd.
Zojuist heb ik u ook een mail gestuurd met de vraag om een foto van de ballon. Ik zie uw reactie graag tegemoet.
De Ballonnerie
Hebben nog gevoel voor de klant.
26 May 2026
WILMA
Valthermond
Ik was een beetje laat met bestellen maar ik vind de juiste ballon bij De Ballonnerie. Deze werd de volgende dag mooi op tijd geleverd! Een aanrader dus!
25 May 2026
R.
Te A.
Snelle levering, mooie strak opgeblazen ballonnen
23 May 2026
Stefani
Eindhoven
Ziet er top uit,snelle levering top
22 May 2026
Johan
Bedum
Hele snelle levering van leuke verjaardag ballon. Heel goed verpakt echt een leuke verrassing!
22 May 2026
Sharon
Den Haag
Voor het eerst besteld en erg zorgvuldig is er mee omgegaan en werdt zelfs gebeld dat zag ik niet aankomen en de service was top!
19 May 2026
Ömer Faruk/Ayfer
Purmerend
Bestellen is snel en simpel De ballon was prima en is goed aangekomen Jammer dat wanneer er een afleverdatum gekozen kan worden de ballon toch te laat is verzonden. 3 dagen is wel erg te laat. Dan is te vroeg echt beter
Mevrouw.N.L.
Utrecht
Beste,
Als het goed is heeft u inmiddels contact gehad met mijn collega om te kijken naar een oplossing, daar een nationale feestdag in Duitsland inderdaad helaas voor vertraging heeft gezorgd. Hopelijk was de ontvanger alsnog blij met de ballon.
De Ballonnerie
Makkelijk te bestellen, goede kwaliteit ballon!
Anita
Hoensbroek
Alles netjes op tijd verzorgd. Een aanrader.
Peter
Maastricht
Gewoon volgende keer gelijk meteen met dit bedrijf bestellen.
Vibeke
's-Hertogenbosch
Moedersdag ballonen gekocht voor moederdag natuurlijk. Zouden zaterdag bezorgd worden. Het is al maandag 11 mei en ik heb nog niks ontvangen.
11 May 2026
Marco
Zwijndrecht
Beste Marco,
Nog bedankt voor uw review en wat vervelend om te horen!
Ik heb gelijk uw bestelling erbij gepakt en zie dat wij uw pakket op tijd bij DHL hebben aangeboden, maar dat deze hier inderdaad helaas vertraging oploopt om een onbekende reden. Onze excuses hiervoor, ik begrijp dat dit erg vervelend is, zeker daar het een ballon voor Moederdag betreft. Helaas zijn wij hierin ook afhankelijk van DHL. Wel zal ik een onderzoek starten naar de oorzaak van de vertraging en hier ook een klacht over indienen.
Zojuist heb ik u ook een mail gestuurd met een hopelijk passende oplossing.
Ik zie uw reactie graag tegemoet
De Ballonnerie
Hij knapte gelijk al kapot toen hij naar plafon ging jammer van het geld
11 May 2026
Marijke
Best
Beste Marijke,
Bedankt voor uw review aan de Ballonnerie, wat vervelend om te horen dat de ballon knapte op het moment dat deze het plafond aan raakte.
Ballonnen zijn een heel fragile product en kunnen door een zandkorrel al schade oplopen, hierdoor doen wij onder de ballon die u heeft besteld een gewichtje.
Dit zodat de ballon natuurlijk altijd mooi in het zicht zweeft en te voorkomen dat deze tegen iets scherps aan komt.
Als u een spikkel plafond heeft kan hier inderdaad een scherp puntje of randje zitten waardoor de ballon dus lek gaat of gelijk klapt.
Zou u mij een foto willen sturen van de ballon en van het plafond, zodat ik kan kijken waar het is fout gegaan.
Raphaella Pommerel
Altijd feestelijk met een heliumballon. Keuze genoeg.
Marlene
Loosdrecht
Had een ballon uitgekozen voor een verjaardag , deze werd 2 dagen voor de verjaardag al bezorgd... Jammer !!!
hubrien
Helmond
Beste,
Ik heb u geprobeerd te bellen en heb hierbij uw voicemail ingesproken.
Ik belde over de klacht die u bij ons had ingediend dat uw pakket eerder is bezorgd dan gevraagd, dat is natuurlijk niet de bedoeling.
Wij versturen onze pakketten die bestemd zijn voor maandag op vrijdag middag, dit omdat wij in het weekend gesloten zijn.
Wij mailen onze klanten daarom altijd even, dit ook om te vermelden dat DHL het eerder kan bezorgen.
Hierbij staat ook dat als zij het pakket niet eerder willen ontvangen zij dit nog even extra aan moeten geven in de track and trace.
Ik zal hier een melding van maken bij DHL, zodat zij hier op kunnen letten.
Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.
Raphaella Pommerel
Supersnelle levering. Vlot geregeld
Joke
Markelo
De ballon was een denderend succes! ;-)
Ton en Ineke
Leiden
Goede service, juiste datum bezorgd, goede mooie kwaliteit van ballon. Kleinkind was er erg blij mee.
3 May 2026
Suzanne
Vessem
Had nog wat vragen maar werd direct goed geholpen
2 May 2026
Ronald
Den Haag
Ik had advies nodig naar de ballon die ik zocht. De mevrouw aan de tekefoon was duidelijk en hielp mij met haar advies. Vlot, duidelijk. Bestelling was er in 2 dagen. Bedankt voor de goede zorgen. Robert Blake
2 May 2026
Robert
Zoutkamp
Mooie ballon. Goed afgeleverd.
1 May 2026
Adeline
Oegstgeest
Makkelijk besteld en op tijd geleverd. Dus aanrader
28 April 2026
Helen
Den haag
Mooie balonnen doe goed gevuld zijn en lang in de lucht blijven
20 April 2026
I.