Geweldig een assortiment en super service

Ik had een foutje gemaakt in mijn bestelling en werd bijna meteen gebeld zodat het opgelost kon worden. De ballon was op tijd en na ruim een week zweefde die nog steeds!

Stevige Ballon

Fijne service alleen levering met DHL vond ik wel spannend in deze tijd of dat goed zou komen maar uiteindelijk was dat gelukkig het geval.

Groot assortiment en goede klantenservice

Mooi assortiment ballonnen en makkelijk te bestellen. Voor 16.00 uur besteld de volgende dag met DHL bezorgd. Gratis kaartje met eigen tekst er bij. Ook een vriendelijke klantenservice, telefonisch goed bereikbaar.

leuk assortiment

ook op tijd geleverd

Super service

Leuke en originele items.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Bubbleballon ruim van te voren besteld. Netjes op juiste datum bezorgd! Mooie ballon en netjes verpakt

Top bedrijf, mooie ballonnen! Had per ongeluk een ballon besteld zonder helium, maar door de oplettenheid van de medewerkers werd ik gebeld om na te gaan of dat klopte. Daarna werd het nog op tijd geregeld met helium voordat ze het verstuurden. Blij tante gehad op der verjaardag!

Uitstekend geleverd Een dikke pluim

Ontzettend klantvriendelijk en goede sortering

Had een fout gemaakt in de bezorgdsten maar na een telefoontje was dat snel opgelost

WoW!!

De prachtigste ballon, tot nu toe, vind ik de vlinder. Degenen die de grote kleurige vlinder krijgen vinden hem ook geweldig! Ze worden er blij door ;-)

Top en snel

Makkelijk te bestellen en zelfs in deze drukke tijd op tijd geleverd

Snel sevice en top product

Mijn ervaring met ballonerie is dat je bestelling snel ontvangt wat je besteld.goed verpakt.binnen twee dagen. top service

Uitstekende helpdesk

Mijn bestelling was kwijtgeraakt in de wekend post. Na een e-mailtje en een belletje, is de ballon bestelling nogmaals verzonden en met veel plezier ontvangen door de verraste ontvanger. Hartelijk voor deze uitstekende service.

Veel te laat bezorgd

Ik heb extra kosten betaald zodat mijn nichtje naar haar operatie in het ziekenhuis een ballon zou krijgen. Helaas is deze ballon nog steeds niet bezorgd.. we zijn bijna een week verder!

prima geholpen

e

Bezorging was mislukt

Prima bedrijf hebben jullie, maar DHL liet te wensen over. De bezorger heeft doorgegeven dat er niemand thuis was. ( dat was er wel degelijk) en vervolgens wordt de ballon de dag na de verjaardag geleverd. Daarom bestel ik hem niet op die dag. Ervaar dit als erg vervelend. Zeker in deze tijd van Corona, waar juist deze attenties belangrijk zijn

De ballon was helaas slap

De ballon die ik had besteld kwam helaas niet helemaal goed gevuld aan. Dit is door De Ballonnerie prima opgelost! Dank hiervoor. Hopelijk een volgende keer beter.

Mooie ballonnen, prima service

Ballonnen zien er leuk uit, zijn snel geleverd

Nog niet ontvangen

Ik vermoed dat het bij de ballonerie allemaal prima is verlopen maar de levering zou er op Zaterdag 27 November zijn. Het was een verjaardagscadeau voor een jongen van 7. Vandaag Maandag 29 November heeft DHL nog steeds niets geleverd. Niet de 1e keer deze ervaring met DHL helaas. Als ik wist dat het met DHL werd gedaan, had ik ergens anders besteld. Toevoeging: manndag 10.15 uur ballon in goede staat ontvangen! Excuses van ballonerie gehad en verzenkosen retour aangeboden. Heel tevreden over. Bij DHL was heen melding gegeven over de vertraging, terwijl dit hun fout was. Netjes geregeld van de ballonerie, maar DHL komt er weer mee weg.

Leuk! maar te duur

Een ballon voor 4,95 ( mooie prijs ) Klaar met bestellen..... 18,80. Vind dat toch een beetje veel! Jammer :( Verder goed verpakt, mooie ballon, erg grappig!

Goed geregeld. Had alleen 29nov opgegeven als bezorgdag omdat dat echt de feestdag was en hij werd al zaterdag 27 bezorgd.

Mooie kwaliteit en netjes op tijd bezorgd.

Zeer behulpzaam en vriendelijk.

Uit zichzelf informeerden ze of ik me niet vergist had. Vergeten in te vullen dat ik een gevulde ballon wilde versturen. Alles prima geregeld plus datum van verzenden achteraf nog kunnen aanpassen. Chapeau!

Correcte verzorging van bestelling.

Meerdere keren een ballon besteld, altijd een succes.

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam