Tevreden over ballon alleen verkeerde leverdatum

De ballon was helemaal goed en een leuk formaat! Jammer was dat de ballon een dag eerder dan de doorgeven datum werd geleverd, dit omdat het een verjaardags verrassing was.

Ik had mijn bestelling op vrijdag geplaats voor aankomende maandag. De ballonnerie had mij nog gebeld om DHL nog een keer na te checken of ze het echt maandag bezorgen en zo niet, de bezorgdatum te wijzigen. IK vond dit heel dachtzaam, helaas was ik het toch vergeten om het goed na te checken, waardoor de ballon toch op zaterdag kwam. Maar dat is totaal mijn fout. Ballon kwam perfect aan :)

Jammer dat de verassing eraf was door de tape

Gekozen voor discrete verpakking helaas heeft de tape met ‘de ballonnerie’ de verassing verklapt. Product is ok. Voortaan bestel ik helaas wel ergens anders.

Niet goed

Jammer niet innde middag geleverd maar last in de avond niet echt leuk op iemands verjaardag. Volgens de track en tracé zou hij smiddags komen niet gelukt!!

Snelle en goede levering van de ballon

Prima en snelle levering van de ballon.

Prima, zeer goede ervaring mee.

De ballonnen zijn altijd op een mooie tijd bezorgd, ik heb eerder ergens anders een ballon besteld en die moest naar een bedrijf wat ik aangegeven had, staan ze aan de deur als het bedrijf al gesloten is en de persoon voor wie het besteld was had op de speciale dag dus geen verrassing en een tweede keer kwam de ballon als de dag bijna voorbij was om half acht in de avond dus ik bestel nu bij de Ballonnerie daar is het altijd goed gegaan, dus het kan wel.

Makkelijk en snel

Makkelijk, snel, netjes en keurig op tijd.

Aanrader!!!

Voor een 2’e keer een ballon met helium besteld bij de ballonnerie en ben weer super tevreden!! Vriendelijke mensen en super goede service!

Vandaag besteld, morgen geleverd in een mooie doos. Prima service. Ontvanger was er ook erg blij mee.

Super leuk

De ontvangers waren erg blij en het gemakkelijk te regelen

Leuke manier om iets feestelijks te laten bezorgen.

Leuke feestelijke attentie!

Vrolijke ballon snel geregeld

Makkelijk te bestellen. Moeilijkste is kiezen want het zijn er veel en ze zijn allemaal mooi.

Snelle levering en goede service. Nadat er iets niet goed was gegaan door mijzelf namen ze al snel contact met mij op om het te herstellen.

Mooie balonnen voor een heel goed doel, ik ben erg blij mee

lastig opmaken

Service is prima, maar bij een hartvormige ballon zou het heel fijn zijn om te kunnen zien hoe de foto op de ballon terecht komt. Dat konden we nu niet zien en dat is erg onhandig.

Hele snelle verzending, zelfs kort van te voren! Goede kwaliteit en de ontvangers waren heel blij!

prima ook de bezorging op tijd

Al vaker een bestelling gedaan en ben zeer tevreden met het aanbod en resultaat.

Voor 16 besteld, vandaag verzonden, niks van waar!

Mijn ballon kwam twéé dagen te laat binnen! De hele verassing was er af en de ballon was eigenlijk niet meer van waarde. Zeer spijtig gezien er wel volop gepromoot wordt dat het dezelfde dag nog op de post gaat. Wel gaven ze heel netjes aan dat er helaas een technische storing is geweest en kreeg ik al mijn geld terug. Goede oplossing en service!

Heel vriendelijke klantenservice die uit zichzelf informeerde of het bijgevoegde kaartje volledig was omdat ik bewust geen afzender had vermeld. Grote klasse!!!

Geen aanrader

Tros ballonnen besteld voor 32,90 (!) euro voor fotoshoot 40 jarig huwelijk van mijn ouders. Op de site stond dat 98% vd gevallen het op tijd bezorgd wordt. Voor de zekerheid 1 dag eerder laten bezorgen. Nog niet op tijd aangekomen. Servicedesk gebeld, waren dicht. DHL ook geen contact mee te krijgen. Uiteindelijk kwamen ballonnen veel te laat aan (maandag ipv zaterdag) als mosterd na de maaltijd. Weggegooid geld dus. Je kan het ook niet terugsturen. 98% op tijd bezorgen klopt niks van, ballonnerie heeft namelijk totaal geen invloed op het bezorgproces. Als je het op tijd wil krijgen, moet je nog meer geld neerleggen, wat een geldklopperij! Kortom geen aanrader dus. Klacht is netjes afgehandeld. Bedrag teruggestort waarvoor dank.

Te late levering, maar goede oplossing geboden

Speciaal voor de 80e verjaardag van mijn schoonvader een mooie tros ballonnen besteld, helaas niet afgeleverd op de afgesproken dag. Balen! Heb de verzendkosten terug gekregen maar daarmee is de verrassing helemaal in het water gevallen. Een fout kan iedereen maken en de Ballonnerie heeft een tegoed voor de volgende bestelling toegezegd. Voorgaande ervaringen zijn wel altijd prima geweest.

Tevreden

Mooi ballonnen en heel veel keuze, ga hier nog gebruik van maken om mensen blij te maken.

Geweldige ballonnen en goede service

Leuke ballonnen en klantenservice denkt met je mee als er een ballon niet beschikbaar is en lossen ze het samen met je op, heel fijn!

Zeer eenvoudig en klantvriendelijk

Ik wilde een dag voor aflevering nog het afleveradres aanpassen en vond dat wat vervelend. Maar werd heel vriendelijk opgepakt en snel geregeld. Top!

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam