Op tijd en mooi
Geweldig!
Probleem met levering keurig en naar volle tevredenheid opgelost
Beste Diny, Bedankt voor uw review en wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Onze excuses voor het ongemak. Ik heb meteen voor u in het systeem gekeken om te kijken wat er aan de hand is, en denk dat het dit probleem ligt bij het adres van het Ziekenhuis. Op het DHL-etiket stond de naam van het ziekenhuis in Hoorn namelijk niet vermeld, waardoor DHL niet kon achterhalen dat dit het adres van het ziekenhuis moest zijn. Ik zal hiervoor ook contact opnemen met DHL. U had ons ook een mail gestuurd waarop u als het goed is een antwoord van terug heeft ontvangen, met daarin hopelijk een passende oplossing! Bij deze hoop ik u voldoende geïnformeerd te hebben, nogmaals onze excuses en wie weet tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Originele beoordeling
Nog niet aangekomen. Nu gaat het ws mis lopen omdat ze binnenkort uit het zh komt
Het is netjes en op tijd bezorgd
Telefonisch contact gehad, vraag werd vriendelijke beantwoord. Levering volgens afspraak
De ballonnen blijven altijd erg lang goed. Minimaal 2 - 3 weken. Ik heb er laatst weer een verstuurd en deze bleef tot 4.5 week goed!
Mooie ballon en super snel geleverd. Ontvanger was super verrast. Gemakkelijk naar iemand toe te sturen als cadeau dus!
erg leuke ballonnen
Bestelling was makkelijk en duidelijk. Service was uitstekend. Bestelling werd op tijd geleverd.
Niks op aan te merken
Was vergeten een tekst te schrijven voor op het kaartje en de verkeerde uitzenddatum opgegeven. Even een belletje en alles perfect opgelost. Echt een topbedrijf!!!
Goede ervaring. Keurig verpakt en op tijd binnen
Prima service ik ben heel blij mee
Overzichtelijke site en makkelijk te bestellen. Enige reden waarom niet hoger geef is, omdat het erg onduidelijk was of mijn bestelling goed was doorgekomen aangezien ik geen bevestigingsmail heb ontvangen. Hierdoor wist ik ook niet of uiteindelijk de gekozen kleuren en mijn ingevulde gegevens klopten. Ik hoef geen tientallen mails over de bezorging etc. Maar een bevestigingsmail is zeker aan te raden!
Beste Awang, Bedankt voor uw review! Wat gek dat u geen bevestigingsmail van u bestelling had ontvangen. Als onze klanten een bestelling bij ons plaatsen, hoort de klant namelijk wel een bevestigingsmail te ontvangen. Heeft u ook in uw spam gekeken? Daar kan de mail ook terecht zijn gekomen. Verder is het fijn om te lezen dat u de site overzichtelijk vindt, en het bestellen van een ballon makkelijk is! Bij deze hoop ik u voldoende geïnformeerd te hebben, en mochten er nog vragen zijn hoor ik deze graag! Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Goede professionele spullen!
Het adres bleek niet volledig te zijn, waardoor een van de medewerkers belde om dit te overleggen en zij gaf aan het juiste adres gevonden te hebben. Toen ik 3 uur later belde dat de persoon waar het voor was onverwachts uit het ziekenhuis was dus of het toch nog naar het huisadres kon werd hier heel vriendelijk op gereageerd dat dit geen probleem was. De volgende dag is de ballon enthousiast ontvangen op het huis adres.
Altijd snelle service alleen zo jammer dat er nooit goeie aanvulling is van Qualatex
Beste Mechelle, Bedankt voor uw review! Wij proberen ons best te doen om de voorraad van Qualatex zo goed en zo snel mogelijk aan te vullen. Alleen zoals u misschien al weet, is er een probleem met de containers waardoor de leveringen vertraagd zijn. Helaas hebben wij hier geen zicht op en ook wij vinden het vervelend. Alleen is het op het moment hieraan niks te doen. Bij deze hoop ik u voldoende geïnformeerd te hebben en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Demi De ballonnerie
Vriendelijke mensen, Ik vroeg of er iets aangepast kon worden en dat kon gelukkig. Bestelling geplaatst en zoals aangegeven netjes bezorgt.
Helder in bestelinstructies, makkelijk betalen en super goed verzorgd. Bezorging is ook prima geregeld!
De ballon werd erg op prijs gesteld en zag er leuk uit
Goede service en prettige benadering
Ik ben gebeld dat de ballonnen op zaterdag kwamen ipv maandag. Omdat men mij niet te pakken kreeg is er ook nog een mail verstuurt
Was allemaal perfect geregeld
Prima, geregeld…ook nog persoonlijk contact gehad omdat één tros niet handig was vanwege houdbaarheid. Daar ook folieballonnen voor gekregen. Dat zou een hart en een ster worden. Maar ik kon geen ster ondekken. Oh had twee verschillende dozen besteld (anoniem en bedrukt. Ook twee maal verzendkosten betaald?? De folieballonnen zaten samen in één doos??En daardoor heel erg in de war. Ps: De folieballon met foto opdruk was heel erg mooi. Groet, Marijke de Beer 06-22948610
Beste Marijke, Bedankt voor uw review! Ik heb even bij mijn collega geïnformeerd wat er besproken was. Zij vertelde dat zij u inderdaad geadviseerd had om een folietros te nemen i.v.m. de houdbaarheid. Als het goed is, mocht zij er dan iets leuk van maken. Hier heeft ze een hart en een rondje van gemaakt. Onze excuses als dit verkeerd begrepen is. U krijgt van ons nog 1 keer de verzendkosten terug. Dit is een fout in het systeem geweest! De verzendkosten ontvangt u via de ontvanger Mollie of Mollie Payments, en verwacht dat dit deze week nog op uw rekening staat. Ik ben blij dat u de fotoballon mooi vond, en de overige ballonnen ook. Bij deze nogmaals onze excuses, en wie weet tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Originele beoordeling
Werd goed opende hoogte gehouden, soms zo goed, dat ik dacht dat de ballon bij mijzelf werd geleverd hahaaha
Tt Vasumweg 160
1033 SH Amsterdam