Produkt netjes afgeleverd en volgens afspraak. Foto helaas niet rond uitgesneden terwijl website dit aangaf. Daardoor vond ik het eindprodukt niet echt wow… een rechthoekige foto op een grote ronde folieballon. Ook jammer dat je op de site niet kunt zien hoe het eruit gaat zien, het is best een uitgave om iemand te verassen.
Een ballon met foto besteld voor mijn zus die in het ziekenhuis lag. Precies op de dag dat ze ontslagen werd zou de ballon geleverd worden. De ballonnerie gebeld met de vraag of het adres gewijzigd kon worden naar haar thuis adres. Ze zouden hun best doen om te kijken of het adres nog aangepast kon worden. Ze had gezegd dat ze zou terugbellen, maar dat was helaas niet gebeurd. Dat was wel jammer, maar... Het adres hebben ze gelukkig nog wel last minute kunnen aanpassen! Dus helemaal blij.
Goed geholpen door de klantenservice! Ballonnen waren op tijd bezorgd!
Zowel voor een enkele ballon, bogen of trosjes ballonnen, het juiste adres. Alles duidelijk en helder tijdens bestelproces en snel geleverd.
Meerdere keren een bestelling gedaan, altijd perfect geregeld.
Snelle levering Ballonnen zijn volgens verwachting Goede kwaliteit
Op tijd geleverden mooir ballon
Tres bien sauf que j'avais bien precise de livrer un lundi la date d'anniversaire. La livraison a ete fait le samedi. Bien trop tot!!! Sinon ballons jolis et emballage solide mais...sur le carton est marque: ballonerie alors.....la surprise n' est plus au rdv.
Duidelijke site en snelle levering
Zeer snelle levering. Contact met hen is super. Aanrader.
Ontzettend leuk dat je een eigen foto kan gebruiken voor de ballon maar ik vind de prijs tegenvallen voor wat je krijgt. De tekst die erbij kan komt op een kaartje waardoor de ballon ook niet omhoog gaat, dit moet je dus loskoppelen. Ook jammer dat ik één euro nog iets extra betaal voor avondbezorging en vervolgens vanuit DHL een tijdvak ontvang midden op de dag.
Hi Minke, Wij hebben elkaar zojuist telefonisch gesproken, daarin legde ik uit waarom we kaartje aan het gewichtje vast maken. Dit doen wij om te voorkomen dat de ballon weg vliegt/ beschadigd tijdens het openen van de doos. U had gekozen voor de avondbezorging van DHL. Wij hadden deze zending op tijd, en als avondbezorging aangeboden bij DHL. We vinden het vervelend om te horen dat het DHL niet is gelukt om uw pakket in de avond te bezorgen. Helaas blijven wij altijd afhankelijk van DHL, waardoor wij geen garantie kunnen geven op de avondlevering. Ik had u voorgesteld om de euro die u extra betaald had naar u te retourneren maar, dat hoefde niet. Bij deze hopen we op uw begrip, en dat de ontvanger nog veel plezier van de ballon zal hebben! Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Het aanbod is fantastisch en het is erg gemakkelijk om te customizen en bestellen. Ik heb vrijdag in de late namiddag besteld zodat het ballonpakket maandag geleverd zou worden met DHL (dit werd zo aangegeven op de website), precies op de verjaardag van de ontvanger. Ik wist dat ze niet moest werken die dag, dus perfect! Op zaterdagochtend krijg ik een melding van Bpost dat het pakket in de afleverronde zit... Het kon natuurlijk niet afgeleverd worden omdat er niemand thuis was. Maandag is de jarige dus zelf om het grote pakket moeten gaan en heeft een wagen moeten lenen om dit op te pikken. Bleek ook nog dat één van de ballonnen kapot was, het geknapte exemplaar lag in de doos. Beetje teleurstellend als je het perfect plant en het misgaat. De klantenservice belde enkele uren nadat ik melding had gemaakt van de wat teleurstellende levering. Erg vriendelijk en klantgericht gesprek en we zijn tot een oplossing gekomen, waarvoor veel dank! Ik blijf wel klant en hopelijk volgende keer zonder leverproblemen :-)
Beste Kristel, Wij hebben elkaar zojuist telefonisch gesproken. We vinden het vervelend om te horen dat het de postdienst niet is gelukt, om het pakket op de gewenste afleverdatum te leveren. Onze excuses hiervoor. Daarnaast vertelde u ook dat er een ballon van de tros geknapt was. Ik denk dat dit tijdens het gedurende transport is gebeurd. Gelukkig begrepen wij elkaar en komen wij naar aanleiding van ons gesprek, nog tot een passende oplossing. Nogmaals onze excuses en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Originele beoordeling
Ik had een heliumballon besteld met een eigen foto erop. Het resultaat zag er erg goed uit! Ook was de ballon nog goed gevuld met helium. Volgende dag werd het pakketje al geleverd, zoals afgesproken. Zal hier vake rbestellen :)
In eerste instantie was ik niet tevreden. DHL had achterstand waardoor de ballon niet op de verjaardag van mijn 90-jarige opa bezorgd werd. Nu wordt de ballon vandaag, 3 dagen later dus, pas bezorgd. Na een telefoontje van Ballonnerie is mijn beoordeling een stuk positiever! Mijn negatieve ervaring is omgezet dankzij de oplossing die zij boden! De ballon was er niet mee op tijd, maar ik bestel zeker vaker!
Beste Muriel, Wij hebben elkaar zojuist telefonisch gesproken. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat het DHL niet gelukt is om de ballon op tijd te bezorgen. Ik vertelde u dat 95% van onze pakketten bijna altijd op tijd geleverd worden, en helaas zat u bij de 5% van de pakketten die een vertraging heeft opgelopen. Onze excuses hiervoor. Gelukkig zijn we telefonisch samen tot een oplossing gekomen. Als het goed is wordt de ballon vandaag tussen (08:00 en 18:00) geleverd. Hopelijk zal uw opa ondanks de late bezorging plezier van de ballon hebben! Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Originele beoordeling
DHL had achterstand waardoor de ballon niet op de verjaardag van mijn 90-jarige opa bezorgd werd. Nu wordt de ballon vandaag, 3 dagen later dus!, pas bezorgd. Misschien een betrouwbare partij kiezen voor bezorging?
De 1e keer was het even zoeken, meer wennen denk ik. Zoeken is het altijd even als je voor de 1e keer op een website terecht komt. Ik vind het erg duidelijk en overzichtelijk, echt een vooruitgang!
Blij met de mooie ballon.
Beste Celine, Wij zijn sinds vorige week gestart met de avond levering van DHL. We vinden het vervelend om te horen dat het DHL niet gelukt is om de ballon in de avond te leveren. Onze excuses hiervoor. We hebben contact met DHL hierover gezien we merken dat dit afgelopen week al meerdere keren fout is gegaan. We zullen ervoor zorgen dat de extra euro die u hiervoor heeft betaald, retour gestort krijgt. Nogmaals onze excuses en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
Originele beoordeling
Ik had bestelling gedaan om in de avond te bezorgen, daarvoor heb ik 1 euro extra betaald en toen kwam het alsnog in de middag, waardoor ik het een dag later heb moeten ophalen van een afhaalpunt, erg vervelend.
Ballon is in goede orde ontvangen. Alleen aangegeven aflevertijd is niet gehanteerd. In de middag geleverd, terwijl ik voor avondlevering had gekozen.
Beste Flip, Bedankt voor uw positieve review, altijd leuk om zien! Wat vervelend om te horen dat DHL de ballon niet in de avond heeft geleverd. Wij hebben contact met DHL hierover en hopen dat dit zo spoedig mogelijk wordt opgelost. We zullen ervoor zorgen dat de extra euro die u heeft betaald naar u retour wordt gestort. Hopelijk heeft de persoon plezier van de ballon gehad en wie weet, tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Demi De Ballonnerie
De aankoop van ballonnen werd snel verwerkt en bovendien was de klantenservice zeer attent om te helpen toen ik een fout in mijn adres had opgegeven
Zeer professionele leverancier. Altijd snelle levering en prachtige mooie originele ballonnen.
de ballon zweefde 6 weken!!!! lang tegen het plafond
Snelle service en altijd optijd geleverd!
Ik wilde een ballon met eigen tekst bestellen. Op de site is aangegeven dat het maximaal aantal karakters 40 is. Bij wijze van test heb ik gekeken of daarop wordt gecontroleerd omdat mijn tekst heeft 41 karakters en hierop wordt tot en met bestelling niet gecontroleerd. Ook niet bij 50 karakters. Daarbij ga ik ervan uit dat de spatie ook een karakter is.
Beste Matthieu, Bedankt voor uw review! Ik kan in ons systeem helaas geen bestelling van u terug vinden. Is er iets mis gegaan met uw bestelling en het aantal gewenste tekens? Het maximale aantal tekens is bij ons echter meer een richtlijn. Er passen namelijk zeker meer tekens op de ballon, maar hoe meer tekens, hoe kleiner de tekst op de ballon wordt. We hebben hierbij er bewust voor gekozen om geen automatische stop bij het aantal tekens te gebruiken, zodat onze klanten niet te veel geblokkeerd worden om hun gewenste tekst te schrijven. Indien wij denken dat de tekst echt te lang is om mooi en leesbaar op de ballon te printen, zullen we altijd contact opnemen met de klant. Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik deze graag! Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Ballon werd niet volledig vol geleverd! Hier een mail overgestuurd. Mijn bestelnummer had ik al verwijderd. Ondanks dat ik dit niet meer had, werd er heel fijn en snel gereageerd en een nieuwe ballon geleverd! Deze hangt na een paar weken nog steeds mooi in de lucht! Super service!
Tt Vasumweg 160
1033 SH Amsterdam