geweldig resultaat

prachtig resultaat.

Product werd prima geleverd en op tijd!

TOP!

Voor mijn vader een boeket ballonnen besteld en op zijn verjaardag bezorgd! Een hele feestelijke en leuke verrassing :)

De ballonnen zagen er goed uit, alleen was er 1 al geknapt voordat de doos open wa

Van de 8 helium ballonnen was er 1 al geknapt in de doos omdat deze tegen de tape van de doos zat geplakt. 1 ballon was bijna leeg bij het openmaken van de doos. De andere 6 zagen er goed uit. Na contact met De Ballonerie hebben ze dit netjes en snel hersteld.

Alles was prima. Assortiment, bestellen, netjes op tijd bezorgd. Enige minpunt was de bezorger, zeer onvriendelijk. Zei niks wees alleen op de doos die hij had neergezegd en liep gelijk weg.

Super service

Alles wordt keurig geregeld. Vragen snel beantwoord en op tijd geleverd

Kleine ballon

Vond grote van ballon erg tegenvallen voor het geld wat ik er voor moest betalen.

Vlotte service. Ik bestelde in de middag en de volgende dag redelijk vroeg in de ochtend mijn bestelling al ontvangen. Daarvoor heb ik via de mail een vraag gesteld die ook zeer snel werd beantwoord.

Jullie krijgen een dikke prima

Ballonnerie een 10 DHL een onvoldoende Geen mail voor aflevering doos werd op de door mij opgegeven adres gewoon in de tuin gezet De verrassing was voor de ontvanger en voor mij allebei groot

Snel en deskundig

Ze konden leveren wat ik zocht, namelijk een ballon met een eigen foto erop. Zijn snel en flexibel. Ik wilde de tekst op het begeleidende kaartje aangepast hebben, was geen probleem.

Super goed!

Snel bezorg mooie kwaliteit!

Te vroeg geleverd, netjes afgehandeld door klantenservice

Helaas is mijn bestelling te vroeg geleverd. Klantenservice heeft het netjes opgevolgd en afgehandeld.

geweldig

Ballon besteld, via een voor mijn idee omslachtig systeem, maar de bestelde ballon werd, ondanks dat het een maandag betrof, keurig op de gewenste datum afgeleverd

Mooie ballon

Ik had de ballon rond 15.30 besteld en voor 16.00 zou het nog verzonden worden. Een paar minuten later had ik al een mail met daarin de bevestiging "verzonden". De levering was de volgende dag in de ochtend dus dik tevreden. Ik had alleen graag een bevestiging van het bericht bij de ballon gezien om zeker te weten dat alles erop stond en op de goede plek. Nu raakte ik in de war omdat er aan het eind van het bestelproces weer een berichtvak stond. Het is in ieder geval goedgekomen.

Zeer goed verlopen.

Was mijn eerste keer van ballon bestellen. Was wat onzeker bij het invullen van de gegevens. Werd zelfs gebeld hier over. Hartelijk dank voor de service, en mijn dochter blij gemaakt. B Boot-Huiberts.

Mooie ballonen besteld voor me oma en echt netjes verzorgd afgeleverd zelfs de strikjes bij de ballonen zijn een mooie Krul in gebracht echt mooi!

Op de afgesproken dag geleverd!

Geleverd zoals besteld op de aangegeven dag. Erg fijn!

Toppie!

Snel en perfect!

Ook de levertijd netjes op tijd!

Uiteindelijk een goede ballon, maar de bestelprocedue geeft geen zekerheid

Jammer dat je bij de online bestelling niet zelf kunt bepalen hoe de eigen fotovoor de ballon gecropt, je weet niet welk font voor het kaartje gebruikt wordt. De besteller geeft zijn betaalopdracht met een gevoel van God zegene de greep. Uiteindelijk bleek de ballon behoorlijk goed, maar niet nadat ik daar een paar dagen onzeker over was.

Very very good

I really liked the service. They delivered it in the morning. Exactly the time i needed it. The balloons are awesome! Thank you so much

Super leuk en origineel kado in deze tijden

MOOIE BALLONEN MAAR 1 BALLON WAS BIJ AANKOMST STUK EN HET TROSJE WAS MEDE DAARDOOR MINDER MOOI GESORTEERD

Snelle levering top

Besteld op vrijdag bezorgd op zaterdag super blij mee

De Ballonnerie Jullie zijn geweldig! Vanaf het moment van de bestelling tot de bezorging is alles uitstekend verlopen. De klantenservice is goed bereikbaar en verlenen uitstekend service. Ik ben een tevreden klan. Dank jullie wel!

Mooie ballon in leuke doos

Heel blij hier met de mooie ballon met eengewichtje aan het touwtje, zodat hij niet wegvliegt of tegen een warme lamp aan gaat. Geleverd in een mooie doos.

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam