Super snelle bezorging

Jullie website steekt met kop en schouders boven iedereen uit, simpelweg vanwege de grote keus aan balonnen en goede kwaliteit. Met als troef ontzettend snelle bezorging!

Altijd snel en goed

Al jaren bestel ik hier ballonnen, zowel privé als zakelijk. Altijd een snelle en correcte levering op de dag dat ik opgegeven heb. Zakelijk vraag ik vervolgens om een factuur die ook weer snel gezonden wordt. De keuze is reuze en de ontvangers zijn altijd blij. Ik hoop dat iemand nog eens op het idee komt om mij er een te sturen :-))

Prima kwaliteit

Ballon liep na 1 dag al leeg, maar er is gezorgd voor een nette oplossing

Kwaliteit was blijkbaar niet goed of er zat een gaatje in de ballon. Het is wel netjes opgelost met mij, daar ben ik zeer tevreden over.

Gebruiksvriendelijk en goede kwaliteit

Als je veel moet bestellen zou het toevoegen van een lijst een hoop schelen, omdat ik nu steeds een ander afleveradres moet ingeven kan ik maar 1 ballon per bestelling bestellen, dus heel keer dezelfde handeling.... betalen etc, in 1 keer zou fijn zijn

Ballon te laat

Ballon te laat geleverd. Daar gaat de extra verjaardagsverrassing voor m’n zoontje die 4 jaar wordt!!!

Top- I recommend it

Nice balloons, fair prices, delivery on time

keurig op de hoogte gehouden over de verzending en mooi op tijd geleverd. De keus in ballonnen is reuze en niet al te duur.

Mooie ballon voor een mooie prijs. En super snelle levering.

Zeer onaangenaam

De Ballonnerie geeft aan op de website dat ze de A-merk 'Qualatex' ballonnen verkopen. Ik heb in totaal 20 Qualatex ballonnen gekocht in Chrome, maar al gauw na ontvangst ontdekte ik dat de kwaliteit van de ballonnen niet overeenkomt met de 'originele' Qualatex ballonnen. Enkele ballonnen waren gescheurd, verkleurd of hadden verfdruppels (Zie 2 foto's op Google review) Verspil niet je geld en koop jouw ballonnen via Aliexpress of Ebay, want ik vermoed dat dit bedrijf precies hetzelfde doet.

Goede prijs, duidelijke mails over de levering. Veel keus.

top!

Ondanks de waarschuwing op de site dat het kan voorkomen dat de ballonnen later geleverd kunnen worden ivm drukte oid. De ballonnen op tijd geleverd! Prima service en ontvanger was er erg blij mee.

Te vroeg

Ballonnen een paar dagen te vroeg geleverd, heb er nu niks meer aan op de dag zelf

prima verzorgd

bedrijf gevonden op internet.... prima prijs, leuke ballon voor mijn 5 jarige kleinzoon, en op tijd bezorgd in een mooie doos.

Spannend vooraf, maar uiteindelijk goed gegaan!

Ik werd keurig op de hoogte gesteld dat de tros ballonnen op vrijdag was verzonden, dus ik ging er van uit dat ze inderdaad de volgende dag, de door mij gevraagde datum, zouden worden bezorgd, maar ik schrok toen ik doorklikte naar de Track & Trace-site van GLS en zag dat ze op het door mij gekozen adres niet op zaterdag zouden bezorgen. Ik heb toen een berichtje ingesproken bij De Ballonnerie en hen ook nog maar een mailtje gestuurd, daar ik na sluitingstijd belde en ik het bestelnummer vergeten was te melden in mijn voicemail. Op zaterdag kreeg ik 's middags van GLS een mail dat de zending die dag toch was bezorgd, dus ik had mij misschien voor niets zorgen gemaakt. Afijn, het is goed afgelopen dus, met vrolijke ontvangers! Kortom, goede service!

Prima,snel geleverd. Jammer dat 1 ballon (de oranje)helemaal leeg is aangekomen. Zou niet zo snel meer een tros bestellen aangezien ik toch wel regelmatig lees dat er ballonnen leeg of snel leeg zijn, voor de prijs. Verder prima.

Ballonnen gisteren ontvangen vandaag al stuk kleiner

Ballonnen gisteren ontvangen vandaag al stuk kleiner

Mooi en persoonlijk.

Leuk dat er aanbiedingen zijn.

Hoe bedrijf met een prima prijs kwaliteit verhouding!

Ik had al een fout gemaakt in de bestelling. Dit werd de volgende dag keurig hersteld. Aardig en behulpzaam personeel!

Uitstekende service!

Ik moest mijn bestelling last minute annuleren. Gelukkig konden ze mijn bestelling bewaren tot een ander moment en op tijd leveren! En dat alles zonder extra kosten. Heel fijn!

Goed bedrijf

Dit bedrijf is een aanrader voor feestjes en partijen. Hebben veel keuze' s in ballonnen voor het versturen ervan naar iemand die men een leuk moment wil bezorgen. Ook de track en trace via GLS is goed te volgen. Gré Groningen

Overal heel goed

Ruime assortiment, goede kwaliteit en bezorgd op de gewenste dag

Snelle service en goede kwaliteit

De ballonnen worden snel geleverd, ook blijven de ballonnen lang goed (ik had de folie ballonnen besteld).

Ballon is nóg niet aangekomen

Ballon besteld, 4 dagen geleden. Nóg niet aangekomen

Super tevreden

hele goeie en snelle service , mooie ballon voor een goeie prijskwaliteit! Wordt netjes op aangegeven datum bezorgd.

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam