Netjes op tijd geleverd !

Op tijd geleverd op het goede adres wat ik maar ingevuld heb bij de opmerkingen. Bij het bestellen stond er standaard een vinkje onderaan bij "factuuradres is hetzelfde als afleveradres" en die hadden wij gemist (misschien handig om die regel BOVENAAN de pagina te plaatsen). Alles is uiteindelijk dus goed gekomen :-)

Voldoet geheel aan mijn verwachtingen

Ballonnen waren nog mooier dan ik verwacht had. Keurig en op tijd geleverd.

fantastisch

makkelijk besteld goede hulp snel geleverd

Elke keer weer goed geleverd. Altijd klantvriendelijk Top service

op tijd afgeleverd maar de ballon was binnen 5 dagen leeg

op tijd afgeleverd maar de ballon was binnen 5 dagen leeg, was sneu voor onze dochter

Fijne website

Alles netjes op tijd geleverd

Super leuk en handig

Makkelijk bestellen, betalen en snel geleverd. Helemaal prima.

Heel netjes dat ze even belde dat het iets langer duurde omdat ballon naar Duitsland moest.

Prima keus, goede aflevering

Al voor de zoveelste keer besteld en altijd probleemloos afgeleverd. Onze kleinkinderen zijn dol op ballonnen van opa en oma uit Spanje.

Mooi dat de felicitatie ballons keurig op tijd bij de jarigen werden afgeleverd. Leuk effect als de doos opengaat....

Super blij met hun

Ouwerwetse customer service!

Ik had een vraag over de levering mocht de ontvanger niet thuis zijn en ik kreeg snel een persoonlijk antwoord - van een echt persoon. Ouwerwetse customer service - dat vind je niet vaak meer.

Happy

De tros ballonnen kwam op aangegeven datum en redelijk vroeg in de ochtend, voor een extra lang feestelijk gevoel! Ze blijven staan totdat ze verwelkt zijn :-).

geweldig resultaat

prachtig resultaat.

Product werd prima geleverd en op tijd!

TOP!

Voor mijn vader een boeket ballonnen besteld en op zijn verjaardag bezorgd! Een hele feestelijke en leuke verrassing :)

De ballonnen zagen er goed uit, alleen was er 1 al geknapt voordat de doos open wa

Van de 8 helium ballonnen was er 1 al geknapt in de doos omdat deze tegen de tape van de doos zat geplakt. 1 ballon was bijna leeg bij het openmaken van de doos. De andere 6 zagen er goed uit. Na contact met De Ballonerie hebben ze dit netjes en snel hersteld.

Alles was prima. Assortiment, bestellen, netjes op tijd bezorgd. Enige minpunt was de bezorger, zeer onvriendelijk. Zei niks wees alleen op de doos die hij had neergezegd en liep gelijk weg.

Super service

Alles wordt keurig geregeld. Vragen snel beantwoord en op tijd geleverd

Kleine ballon

Vond grote van ballon erg tegenvallen voor het geld wat ik er voor moest betalen.

Vlotte service. Ik bestelde in de middag en de volgende dag redelijk vroeg in de ochtend mijn bestelling al ontvangen. Daarvoor heb ik via de mail een vraag gesteld die ook zeer snel werd beantwoord.

Jullie krijgen een dikke prima

Ballonnerie een 10 DHL een onvoldoende Geen mail voor aflevering doos werd op de door mij opgegeven adres gewoon in de tuin gezet De verrassing was voor de ontvanger en voor mij allebei groot

Snel en deskundig

Ze konden leveren wat ik zocht, namelijk een ballon met een eigen foto erop. Zijn snel en flexibel. Ik wilde de tekst op het begeleidende kaartje aangepast hebben, was geen probleem.

Super goed!

Snel bezorg mooie kwaliteit!

Te vroeg geleverd, netjes afgehandeld door klantenservice

Helaas is mijn bestelling te vroeg geleverd. Klantenservice heeft het netjes opgevolgd en afgehandeld.

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam