Perfecte bedrijf. Alles verloopt zoals het hoort en altijd op tijd geleverd.

Helemaal goed. Top.

Ruim assortiment, je wordt goed op de hoogte gehouden. Mooie ballonnen. Alles goed geregeld.

Geweldig!!!

Op de juiste dag en in de bijtijds ochtend!! Zo heb je er de hele dag wat aan!!

Zeer goed!

Super leuke ballon (met foto) en keurig op de dag zelf bezorgd.

Snel en correct geleverd

snelle correcte levering en hebben groot assortiment

Snel en correct verwerkt

Effectief en snel geleverd

Betaalbaar, op voorraad, op tijd, top!

Ballon was elders niet op voorraad, eerste ervaring met De Ballonnerie en dat was super. Bedankt!

Prachtige ballons!!!

Zeer klantvriendelijk en super mooi ballons!!! Ik zal in de toekomst altijd bij jullie bestellen! Nogmaals bedankt!

Heel tevreden!!

Bestelling was heel erg snel binnen en voldeed aan mijn verwachtingen.

Goede, snelle levering

Precies op de dag geleverd die ik wilde

perfecte timing en tijdige updates over de voortgang van de bestelling

Perfecte timing van de bezorging en tijdige updates over de voortgang van de bestelling

Snel en leuk

Vrijdag besteld en zaterdag was het netjes geleverd!

Super snelle levering van een leuke ballon

Zeer veel keuze en de ballon is met veel enthousiasme ontvangen

Een van de drie heliumballonnen was lek. Waardoor het er minder feestlijk uitzag.

Levertijd was prima, had iets eerder op de dag gekund.

Uitstekend en super snel

Eenvoudig, snel en betrouwbaar

Snelle levering !

Grote keuze uit ballonnen en snelle levering ! Precies op de goede datum afgeleverd !

Excelleny

Brilliant service, great products and speedy delivery. 100% recommend.

Prachtige grote ballon

Keurig op tijd, goeie communicatie over bezorging en een heel blij neefje met een enorme doos en een prachtige helium haai erin! Zeer tevreden!

Snel en goed

Fijne bestelling gedaan, snel en goed

twee ballonnen besteld, 3 fouten gemaakt.

Geen kaartje bij de eerste ballon, kortingscode die niet werkte bij de tweede ballon en een ballon op de site die uitverkocht was. Daarna een financiële vergoeding gekregen die belachelijk was. minder dan 2 euro per fout. De volgende keer ga ik ergens anders ballonnen bestellen.

Netjes op tijd bezorgd.

Levert op tijd

Makkelijk te bestellen en leveren op de datum dat je zou willen. Ballonnen zijn precies zoals op de foto.

Goede snelle service

Top klandizie!!!

In coronatijd de bestelling op tijd bij de klant bezorgen. Dat noem ik top! Ik had blijkbaar een verkeerd adres geschreven, ik wer netjes gebeld om te vragen of dit nu correct was. Heel netjes allemaal. De keuze aan ballonnen is heel uitgebreid, genoeg keus voor iedere gelegenheid

Aflevering op tijd, leuke produktkeuze.

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam