top!

Ondanks de waarschuwing op de site dat het kan voorkomen dat de ballonnen later geleverd kunnen worden ivm drukte oid. De ballonnen op tijd geleverd! Prima service en ontvanger was er erg blij mee.

Te vroeg

Ballonnen een paar dagen te vroeg geleverd, heb er nu niks meer aan op de dag zelf

prima verzorgd

bedrijf gevonden op internet.... prima prijs, leuke ballon voor mijn 5 jarige kleinzoon, en op tijd bezorgd in een mooie doos.

Spannend vooraf, maar uiteindelijk goed gegaan!

Ik werd keurig op de hoogte gesteld dat de tros ballonnen op vrijdag was verzonden, dus ik ging er van uit dat ze inderdaad de volgende dag, de door mij gevraagde datum, zouden worden bezorgd, maar ik schrok toen ik doorklikte naar de Track & Trace-site van GLS en zag dat ze op het door mij gekozen adres niet op zaterdag zouden bezorgen. Ik heb toen een berichtje ingesproken bij De Ballonnerie en hen ook nog maar een mailtje gestuurd, daar ik na sluitingstijd belde en ik het bestelnummer vergeten was te melden in mijn voicemail. Op zaterdag kreeg ik 's middags van GLS een mail dat de zending die dag toch was bezorgd, dus ik had mij misschien voor niets zorgen gemaakt. Afijn, het is goed afgelopen dus, met vrolijke ontvangers! Kortom, goede service!

Prima,snel geleverd. Jammer dat 1 ballon (de oranje)helemaal leeg is aangekomen. Zou niet zo snel meer een tros bestellen aangezien ik toch wel regelmatig lees dat er ballonnen leeg of snel leeg zijn, voor de prijs. Verder prima.

Ballonnen gisteren ontvangen vandaag al stuk kleiner

Ballonnen gisteren ontvangen vandaag al stuk kleiner

Mooi en persoonlijk.

Leuk dat er aanbiedingen zijn.

Hoe bedrijf met een prima prijs kwaliteit verhouding!

Ik had al een fout gemaakt in de bestelling. Dit werd de volgende dag keurig hersteld. Aardig en behulpzaam personeel!

Uitstekende service!

Ik moest mijn bestelling last minute annuleren. Gelukkig konden ze mijn bestelling bewaren tot een ander moment en op tijd leveren! En dat alles zonder extra kosten. Heel fijn!

Goed bedrijf

Dit bedrijf is een aanrader voor feestjes en partijen. Hebben veel keuze' s in ballonnen voor het versturen ervan naar iemand die men een leuk moment wil bezorgen. Ook de track en trace via GLS is goed te volgen. Gré Groningen

Overal heel goed

Ruime assortiment, goede kwaliteit en bezorgd op de gewenste dag

Snelle service en goede kwaliteit

De ballonnen worden snel geleverd, ook blijven de ballonnen lang goed (ik had de folie ballonnen besteld).

Ballon is nóg niet aangekomen

Ballon besteld, 4 dagen geleden. Nóg niet aangekomen

Super tevreden

hele goeie en snelle service , mooie ballon voor een goeie prijskwaliteit! Wordt netjes op aangegeven datum bezorgd.

Zeer vlotte helium bezorging, leuke selectie

Zeer vlotte bezorging van helium ballon. Leuke selectie aan balonnen.

Leuk idee om iemand op een speciale manier te verrassen

Fantastische service! Keurig op tijd geleverd. Je kan met al je wensen terecht. Ik ben zeer tevreden!

Mooie ballon

De ballon van sneeuwwitje is mooi. Hij was een beetje slap en toen hij uit de doos kwam maar ze hebben het perfect opgelost.

Keurig op tijd geleverd.

Beetje jammer dat je zelf niet kunt zien hoe de ballon eruit komt te zien. Maar daar werd aan gewerkt volgens mij. Maar zag er goed uit.

goede service en alles op tijd bezorgd

Super toegankelijk

Super vriendelijk en voorkomend geholpen, nav adresgegevens die door elkaar gehaald waren. Zelfs op vrije dag van Jill heeft ze alles gedaan om het in orde te krijgen. Ben echt zo tevreden het geduld en de vriendelijkheid waar ik mee bejegend ben ! BUITENGEWOON! Echt een dikke 10 !

Snel geleverd en persoonlijke benadering

Nadat ik had besteld werd ik gebeld: de laatste ballon van mijn keuze bleek stuk te zijn. Toen heeft ze me rustig een andere laten uitkiezen. Dat kom je vrijwel nergens meer tegen: dat je kunt bellen! Net voor 16.00 uur besteld en volgend dat kreeg ik rond 10 uur al een appje van mijn collega dat ze hem had ontvangen.

Snel en top!

Al 3x goede levering

3x een ballon besteld en deze werd altijd snel geleverd en de ballonnen waren nog heel. Daarnaast blijven ze nog 3 weken ik de lucht hangen. Kaartje en touwtje worden vaak afgestemd op de kleur ballon. Erg leuk! Top service

Matig

Ik heb voor de 2e keer besteld bij de Ballonnerie. De doos werd gehavend afgeleverd en eerder dan op het tijdstip wat afgesproken was bij GLS. Bovendien werd ik niet gevraagd om te tekenen maar stond mijn naam wel online voor ontvangst, Over in de inhoud van mijn bestelling miste ik toch 1 ballon, dus niet goed geteld, maar dat is niet zo punt. Ik maakte gebruik van de aanbieding van 500 ballonnen en kreeg van 2 kleuren heel weinig in de zak, 2x62 stuks roze en fuschia en de rest paars en zilver. Ik had meer kleuren verwacht . Jammer want voor de rest is het bestelling traject goed

Mijn ervaring met De Ballonnerie is uitstekend

De levering was op tijd, de ballonnen set was mooi en goed ontvangen! Zelfs met een zwaartepunt eraan zodat je ze ergens kunt “neerzetten”. Ben erg tevreden!

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam