Netjes en op tijd bezorgd! Stevige ballon.
Als cadeau een ballon laten bezorgen. Er was sprake van wat onduidelijkheid over de levering maar erg goed en snel geholpen door de medewerkers van de Ballonnerie!
goede site, genoeg keuzes en keurig op tijd bezorgd
Voor een 60-jarige verjaardag een ballonentros uitgezocht. Volgende dag afgeleverd. De jarige was blij verrast. Erg leuk!
Ruime keuze, Vriendelijk en snel
Het was verder wel op tijd.. alleen de andere ballon met n jongen en meisje erop afgebeeld was toepasselijker dan de beertjes... maar goed..
Beste, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Heeft u hierover al contact opgenomen met onze klantenservice? Momenteel kan ik nog geen klacht van u terug vinden in het systeem, maar we willen dit natuurlijk graag netjes met u oplossen. Zou u misschien een mailtje naar ons willen sturen met hierbij ook een foto van de ballon? Dan kunnen we hiernaar kijken. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Nick De Ballonnerie
De dag voor z'n verjaardag besteld en op de grote dag geleverd. M'n vader (en moeder) vonden het een super leuk idee aangezien ik zelf (nog) niet naar z'n verjaardag kon vanwege de corona.
Snelle levering en veel keus.
Twee keer besteld en allebei de keren heel en op tijd bezorgd. Mooie verrassing voor de jarigen.
Helaas kwam de Ballon leeg en stuk aan. Het was haar eerste Moederdag. Dus erg jammer dat dit mis is gegaan
Beste Sandra, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Heeft u hierover al contact opgenomen met onze klantenservice? Momenteel kan ik nog geen klacht van u terug vinden in het systeem, maar we willen dit natuurlijk graag netjes met u oplossen. Zou u misschien een mailtje naar ons willen sturen met hierbij ook een foto van de lekke ballon? Dan kunnen we hiernaar kijken. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Nick De Ballonnerie
In deze rare tijden moet je toch wat anders verzinnen om een jarige te verrassen. Ik kwam bij de Ballonnerie uit. Een fijne site, veel keuze en goede prijzen. Snel geregeld, en gelukkig op de juiste datum bezorgd. De jarige was blij verrast. Superleuk. Bedankt!
Mooie ballonnen én vlot geleverd.
Foto was goed gelukt op de ballon!
Dure balonnen en van de 3 helium balonnen was er 1 lek bij aflevering. Aangekaart bij klantenservice. Nog geen reactie. Even afwachten of dit naar tevredenheid wordt opgelost
Beste Jur, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik zie dat mijn collega Nick via de mail contact met u heeft opgenomen. Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik deze graag! Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Met De Ballonnerie wel, maar met de levering van GSL totaal niet tevreden. Rekening gehouden met aflevering door voor de zekerheid een dag eerder (vrijdag ipv zaterdag) de levering te plannen, worden de verjaardagsballonnen pas maandag geleverd. Zaterdag is geen afleverdag van GSL blijkt nu. Verrassing is totaal verloren gegaan omdat ik vandaag (verjaardag) het moest melden om niet met lege handen te staan. Jammer.
Snel en op tijd geleverd
Super dat je zo’n ballon pakket zelf kan samenstellen en de site is ook zo makkelijk Het is supergebruiksvrienddelijk Heb na de bestelling contact gehad voor een wijziging en ben ook nog is super goed geholpen
ik heb de ballon op tijd besteld maar is niet aangekomen! erg vervelend vooral voor de jarige! Na email gestuurd te hebben over deze kwestie heeft De Ballonnerie het prima afgehandeld en zal ik waarschijnlijk het toch nog aandurven om alsnog een keer een mooie ballon te bestellen.
Beste Marga, Ik zie dat mijn collega Jill via de mail contact met u heeft opgenomen om te kijken naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Nick De Ballonnerie
Originele beoordeling
Helaas was de ballon voor de helft leeg en helemaal beschadigd Wel snel reactie gekregen en ik krijg mijn geld terug, erg netjes
Beste Suzanne, Wat vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik zie dat mijn collega Nick via de mail contact met u heeft opgenomen voor een tegemoetkoming. Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik deze graag! Met vriendelijke groet, Jill De Ballonnerie
Originele beoordeling
Helaas was de ballon voor de helft leeg en helemaal beschadigd
Mooie ballon en de volgende dag bezorgd
Ik vind de ballonnen er super uitzien er is ruime keuze en de prijs is aantrekkelijk. De communicatie rondom de bezorging verloopt ook prima dus geen enkel minpunt voor ons. Ik weet waar ik de volgende keer weer bestel!
Mijn eerste keer bestellen ging nu niet bepaald goed, ik had met mijn verstrooide hoofd het verkeerde bezorgadres ingevuld maar na 1x mailen werd dat meteen aangepast en kreeg ik nog een telefoontje om misverstanden te voorkomen. De verrassing was erg geslaagd en ondanks deze coronatijden heeft mijn schoonvader zich toch echt wel jarig gevoeld.
Zelfs toen de ballon na een weekend leeg liep, werd er niet moeilijk gedaan en werd de volgende dag direct een nieuwe verstuurd die heel lang de woonkamer versierd heeft
Fijn dat de Ballonnerie veel mogelijkheden biedt. En dat ik heel vlakbij woon, dus makkelijk kan ophalen. Overigens was dat afhalen moeilijk aan te geven in het bestelformulier. Ik moest een bezorgadres invullen. En ook al had ik mondeling contact gehad over 'afhalen - niet bezorgen', toch kreeg ik een mail dat 'de bestelling onderweg was voor bezorging'. Wat bij telefonische navraag niet bleek te kloppen. Dit is wel een punt van verbetering, want schept verwarring en kost tijd.
Erg leuk om een ballon te kunnen sturen, zeker als je iemand niet live kunt zien door social distancing! Helaas was de levering een dag vertraagd waardoor de opa van mn dochtertje de bubbleballon niet op zijn verjaardag geleverd kreeg :-/ Echt heel jammer, maar goed het zijn rare tijden dus we hebben begrip.
Tt Vasumweg 160
1033 SH Amsterdam