Goeie ervaringen

Al een paar keer hier ballonnen besteld! Levering was op tijd! Kwaliteit is goed Klantenservice was goed Niks negatiefs aan toe te voegen

Fantastisch!

Een 3D Geslaagd ballon besteld voor mijn dochter. Nog nooit gedaan zo. Het was ook even na 16.00 uur Maar moest eigenlijk wel de volgende dag worden bezorgt. En dat gebeurde ook. Netjes op de hoogte gehouden over verloop bestelling en mooi optijd bezorgt. Echte verrassing was het. Top!

Top bedrijf!

Ballon besteld voor mijn 30 - jarige dochter Supernetjes op tijd geleverd ! Keurig verzorgd ! Ga volgende keer zéker weer bestellen bij de Balonnerie! Dikke pluim vr gr,Anny

Snelle bezorging en pefecte afhandeling als er iets toevallig niet goed is gegaan

Tevreden maar zeker punten tot verbetering.

Onze start als nieuwe klant verliep met pech doordat er niet besteld kon worden. Communicatie top en later toch besteld. Helaas geen produkt ontvangen op de aangegeven dag. Communicatie wederom goed en oplossingsgerichtheid perfect uitgevoerd. Product een dag later toch nog ontvangen en kwam alles nog goed. Maar eigenlijk te laat. Ruimte tot verbetering zou ik zeggen. Kwaliteit produkt goed en naar tevredenheid.

Super communicatie!

Enorm goede service. We werden goed op de hoogte gehouden over onze bestelling. Eerst vergeten een bericht bij te sturen, na mailtje hadden ze dit direct aangepast. We kregen dan telefoontje dat omdat het om internationale zending ging (belgie) vertraging kon oplopen, zeer netjes. Het kwam ondanks alles perfect op tijd aan. Zeer vriendelijke, behulpzame service.

Veel typefouten op website, link naar des beoordeling niet duidelijk

Zie hierboven

Snel en kundig

Het zou leuk zijn om een preview van de ballon te kunnen zien op de website. Verder was het super snel en was de communicatie ook erg goed.

Goed geregeld!!

Duidelijk site! En de reactie op de ballon was geweldig!!

Super service van NICK

Vanwege weigering van de ballon door mijn ex schoon ouders heeft me kind het ballon niet kunnen ontvangen! Uiteindelijk door de grote hulp en uitstekende service van NICK is het toch opgelost met het bezorgservice en een NIEUWE ballon geleverd bij mijn zoontje. Ben Nick en het bedrijf heel erg dankbaar SUPER service wat je tegenwoordig haast niet meer tegen komt. Ga zo door! geen 10 sterren maar 100 sterren!!

Top leverin

Op tijd geleverd, artikel precies zoals gekocht

super leuke service

Merci voor de goede service en ik heb geluk gehad ballon ondanks corona op tijd bij de jarige

Perfect en snel geregeld!

Ik had snel een ballon nodig en kon deze niet meer bij Hallmark of Greetz krijgen of op tijd laten bezorgen. Ik kende de Ballonnerie nog niet dus het was een beetje een gok voor mij; maar alles is prima gegaan. En de volgende dag al bezorgd!! Super !

Super geregeld en levering volgens afspraak!!

In eerste instantie bij andere firma’s op donderdag geprobeerd ballonnen te bestellen voor moederdag. Deze konden echter allemaal niet meer op tijd bezorgen. Toen uitgeweken naar De Ballonnerie. Ik had geen ervaring met ze, maar alles ging super!! Veel makkelijker te bestellen dan bij Hallmark. De prijzen waren oké, mooi assortiment en ze hielden zich perfect aan de leveringsafspraak!! Ik kon zelfs het afleveradres nog wijzigen nadat ik al besteld had!!!!

Prima oplossing!

Ballon is 2 dagen te vroeg geleverd terwijl in de bevestigingsmail alles goed stond genoteerd. Mijn nichtje was er wel heel erg blij mee. De Ballonnerie heeft contact gezocht, de situatie uitgelegd en stappen ondernomen. Prima opgelost! Volgende bestelling is weer bij de Ballonnerie!

Top ideetje!

Mijn mama was heel blij met de mooie ballon! Heel goed op tijd geleverd en een schitterend resultaat! :-)

Prachtige ballon

Grote ballon, mooie kleuren. Beter te vroeg dan te laat want 2 dagen eerder bezorgd dan gepland!

Ik ben tevreden.

De ballon werd op de afgesproken datum bezorgd.

Super netjes op tijd geleverd voor Moederdag! mijn moeder was echt superblij ermee!!!

Prima geregeld!

De dag ervoor om 16 uur besteld, volgende dag afgeleverd.

Snelle service!

Besteld en de volgende dag geleverd!

Op vrijdag besteld, zaterdag keurig geleverd volgens afspraak. Via tracking systeem goed op de hoogte gehouden. Ballon is is goed verpakt verstuurd en voldoet aan onze verwachting. Dank!

Leuk een ballon

Ik vind het jammer dat de ballon al leeg loopt. Is erg jammer, en bij een tweeling is dat ook zo.

Geweldige service

Mooie kwaliteit ballonnen, we zijn er blij mee

Precies op tijd

Ondanks corona de ballon precies op zijn verjaardag aangekomen. Echt super.

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam