Geweldig!!

Een heel betrouwbaar bedrijf die meedenkt en super snel levert! Echt een aanrader! Toppers zijn het !

Prima bedrijf/website

I.v.m corona op het idee gekomen om ballonnen voor verjaardag en moederdag naar onze moeders te sturen. Prima uitgebreide website. Heel veel keus. Lage/redelijke bezorgkosten. Snel bestel proces. Goede levering. De ballonnen blijven lang in de lucht. Moeders blij! Alles top dus! Gaan zeker vaker gebruik maken van De Ballonnerie.

Meerdere keren besteld en altijd op tijd bezorgd!

Ik heb meerdere keren ballonnen laten bezorgen. De ontvangers reageren altijd enthousiast. Ballonnerie komt afspraken na en levert op tijd. Ik heb nog nooit een probleem ervaren met Ballonnerie. En wat ook belangrijk is: de prijzen zijn schappelijk.

Perfect!

Order-proces, updates levering details en uiteindelijke levering perfect verlopen. Blij verrast met de mooie verpakking (doos) waar de ballon uiteindelijk in geleverd werd. Tipje: ik had hier op de website naar gezocht maar kon geen informatie vinden.

Verrast

Leuke moederdag ballonnen aan een tros. Geen spijt van en ga zeker vaker bij jullie beatellen.

Snelle levering en ruime keuze

Heb inmiddels twee keer een ballon besteld (beide keren een dag van tevoren) en ze waren op de aangegeven datum geleverd. Hierover wordt ook goed gecommuniceerd. Verder leuke site met ruim assortiment en bij vragen per mail direct antwoord. Ook goed verpakt. Kortom een aanrader!

Alles ging op tijd Super fijn En wat ziet het er onwijs leuk uit Super bedankt

Alles zoals 'beloofd'!

Uitstekend, moederdag cadeau. Prima.

Veel keuze

Leuke website met ontzettend veel keuze om een gewenste ballon uit te kiezen. Ballon was exact zoals omschrijving.

Je krijgt echt waar voor je geld en de service is super!

Ondanks de drukte rondom de Coronacrisis was mijn ballon keurig op tijd. Leuk kaartje erbij. Ik bestel graag weer.

Leuke ballon, mooi kaartje en perfect geregeld

Ik had twee ballonnen besteld, die er allebei heel mooi uitzagen. Het kaartje was op een leuk gekleurd kaartje geprint en de bezorging was keurig op tijd!

Unieke verrassing

Leuke en unieke gift voor mijn moeder op moederdag. Ze was er heel blij mee. Ballonnen zijn wel wat aan de prijzige kant.

Goede prijs kwaliteit verhouding & snelle levering

Ruime keuze aan ballonnen voor een mooie prijs. Makkelijk te bestellen, en snel geleverd.

De dag ervoor kregen we een mailtje dat het pakket werd meegegeven. Ballon werd op de juiste dag bezorgd. Erg blij gezicht van jarige!

geweldige service

snelle bestelling mogelijk en zeer snelle levering. Heel blij mee

Eerste ervaring met Ballonnerie

Eerste ervaring met dit bedrijf en 2 x een bestelling geplaats, een moet nog bezorgd ( in Delft ) de ander is gisteren in Middelburg bezorgd. Bedrijf is een aanrader.

Goed en netjes

Ik had eerst een verkeerde ontvangstdatum aangegeven. Na 1 telefoontje werd het netjes veranderd! Dank

Mooie ballon in leuke vrolijke doos

Veel keus voor een scherpe prijs in vergelijking met andere websites. Goede kwaliteit

Eenvoudig en duidelijk, top ervaring

Overzichtelijk site, veel keuzes. Afwikkeling van uitzoeken naar verzending is eenvoudig.

Denken mee

Het bedrijf denkt altijd mee om voor elke situatie een zo goed mogelijke oplossing te bedenken.

Simpel>makkelijk>overzichtelijk

Snel geregeld, belofte om volgende dag te leveren ook waargemaakt in onzekere tijden zoals nu. Verjaardagwens op juiste dag geleverd, bedankt.

Prima website, levert op gewenste dag en tijdstip. Heel goed.

Ik heb deze site gekozen om een jarige te verrassen, dus met vaste leverdatum. Toen ik op deze datum een mail kreeg dat hij toen pas overhandigd was en de dag erna geleverd zou worden, heeft de klantenservice (‘s ochtends vroeg) snel geschakeld met de vervoerder om hem toch nog op die dag geleverd te krijgen. Snelle, persoonlijke service. En het komt in een supergrote doos, dus de jarige was onwijs blij!

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam