Geweldig !!!!

Ik heb een fijne ervaring ! Ik had zelf een fout gemaakt met het adres en de Ballonerie is bereid het zo goed mogelijk voor mij op te lossen ....ik ben daar superblij mee zodat de ballon toch nog bij de juiste persoon aankomt

Neem een andere bezorgdienst

Ja het is druk door Corona, maar PostNL bezorgd hier gewoon nog steeds de dag na verzending. DPD had jullie pakketje eergister ochtend al en je raadt het al, mijn dochter was gisteren jarig... maar GEEN ballon bezorgd...

Nu al verschillende ballonnen laten bezorgen. Elke keer netjes op tijd geleverd, met een grote verassing als gevolg!

Heel goede service

Ik werd zelfs gebeld met de vraag wanneer de ballon het beste aan moest komen aangezien de leveringsdatum in het weekend viel en de donderdag ervoor Hemelvaart was. Heel tevreden over!

Ik ben erg tevreden

Jullie service is heel goed. De ballonnen zijn echt heel goed. Jullie track en trace is ook geweldig.

Leuke ballon met naam

Leuke ballon met naam en bezorgd op de dag van afspraak

Duidelijk bestelproces en snelle levertijd .

Fantastisch snel geregeld en voldoet boven verwachting

Top snelle service Gied verpakt Nog mooier dan verwacht

Mooie ballon en goede service

Prima web-shop! Mijn enige opmerking is: maak het onmogelijk een bezorgdatum te kiezen die voor jullie niet meer haalbaar is. Dat is duidelijker en schept geen onterechte verwachtingen.

Niet op tijd geleverd

De trosballon zou gisteren geleverd worden ivm verjaardag maar helaas nog steeds niet geleverd geworden. Vreemd dat ik nu al deze beoordeling krijg gestuurd terwijl het bestelde nog niet afgeleverd is geworden.

Snelle, goede levering

Snachts een bestelling gedaan en hij was perfect op tijd. Mooie doos met een mooi ballon! Duidelijke site. Ik zou wel een neutrale doos willen zien, zodat het een verrassing blijft wat er in de doos zit. Nu zie je eigenlijk heel snel al dat er een ballon in hoort te zitten. Misschien een tip. Snap echter wel dat op deze manier goede reclame wordt gemaakt.

Toen de ballonen aankwamen was er eentje lek. Meteen een melding van gemaakt. Volgende dag werd ereen nieuwe doos bezorgd met precies dezelfde bestelling erin maar nu wel helemaal goed. Super geregeld van de klantenservice. Jill bedankt

Netjes en op tijd bezorgd! Stevige ballon.

Goede service en communicatie!

Als cadeau een ballon laten bezorgen. Er was sprake van wat onduidelijkheid over de levering maar erg goed en snel geholpen door de medewerkers van de Ballonnerie!

goede site, genoeg keuzes en keurig op tijd bezorgd

Erg leuke ballonnentros

Voor een 60-jarige verjaardag een ballonentros uitgezocht. Volgende dag afgeleverd. De jarige was blij verrast. Erg leuk!

Uitstekende service

Ruime keuze, Vriendelijk en snel

Jammer dat er een andere ballon is geleverd dan die ik had gekozen,

Het was verder wel op tijd.. alleen de andere ballon met n jongen en meisje erop afgebeeld was toepasselijker dan de beertjes... maar goed..

Top service en een blije 70 jarige vader

De dag voor z'n verjaardag besteld en op de grote dag geleverd. M'n vader (en moeder) vonden het een super leuk idee aangezien ik zelf (nog) niet naar z'n verjaardag kon vanwege de corona.

Super gegaan

Snelle levering en veel keus.

2x besteld, 2x prima

Twee keer besteld en allebei de keren heel en op tijd bezorgd. Mooie verrassing voor de jarigen.

Kwam stuk aan

Helaas kwam de Ballon leeg en stuk aan. Het was haar eerste Moederdag. Dus erg jammer dat dit mis is gegaan

Top geregeld!

In deze rare tijden moet je toch wat anders verzinnen om een jarige te verrassen. Ik kwam bij de Ballonnerie uit. Een fijne site, veel keuze en goede prijzen. Snel geregeld, en gelukkig op de juiste datum bezorgd. De jarige was blij verrast. Superleuk. Bedankt!

Mooie ballonnen!

Mooie ballonnen én vlot geleverd.

Foto was goed gelukt op de ballon!

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam