Eerst heel prettig, maar achteraf toch niet

Dit was mijn eerste keer dat ik bij de ballonnerie heb besteld. Er was een jarige en nu met de coronacrisis kan je natuurlijk niet op bezoek, dus maar een ballon gestuurd. Alles makkelijk en snel geregeld, ballon netjes optijd afgeleverd. Maar nu heb ik dus achteraf gehoord van de ontvanger, dat de ballon met aankomst al deels leeg was en na een paar dagen hij op de grond lag. Ze hebben het mij helaas niet gelijk verteld omdat ze het gebaar heel lief vonden en de pret niet wouden bederven. Ik vind dit heel erg jammer aangezien je verwacht dat de ballon een tijdje bliift zweven, natuurlijk ook geen eeuwen, maar hij hoort niet al op dag 1 leeg te zijn.

De rest kon de volgende dag niet leveren, De Ballonerie wel!

De grote namen als Greetz en Hallmark konden geen next day delivery garanderen, maar hier wel. De communicatie per mail ging goed en het werd zelfs in de ochtend bezorgd. Nu heb ik een blije vriendin die een leuk begin van haar verjaardag heeft ondanks deze rare tijden. Thanks Ballonerie!

Helium ballon besteld. Prima service en geen gedoe. Bleef zeker 2 weken zweven!

Beter dan de rest

Alle andere konden bij onze 100 jarige oma niet meer op tijd leveren, de Ballonerie wel! Fijn!

Great

I'm from Germany and I sent balloons to my sister, who lives in the Nederlands. They called me to inform me about my comment I made during the order. That was very kind and nice. The delivery worked great and I'm totally happy. Only one of the balloons wasn't fully filled with helium or it lost already some, when my sister opended it. But I'm totally satisfied and would order there again another time. Thump's up

Het bestellen en leveren ging prima de ballon is alleen niet zoals op de site

Voor mijn ouders hebben we een ballon besteld waarop zou staan: happy 40th aniversary voor hun 40 jarig huwelijk. De ballon is op de aangegeven dag besteld maar er staat allen happy 40th op. Niet zoals beloofd was op de site dus. Erg jammer. Daarom is mijn beoordeling matig.

Bezorgen goed maar kwaliteit niet

Onderstaande is heel goed opgelost!!! Ik mocht een nieuwe ballon uitzoeken en werd de volgende dag al bezorgd! Bedankt voor de goeie service in deze drukke tijden!! Ik kwam bij mijn oma en zag de ballon... de letters zaten los en ook de foto zat er niet mooi op. Voor Dit geld vind ik het echt geen mooi product en zonde van mijn geld. Ik snap dat jullie her druk hebben maar dit had ik zelf ook wel gekund. Sorry.

Levering prima, snel leeg gelopen

Ik wilde mijn dochter verrassen met ballonnen, dat is ook gelukt, ze werden vrijdagmiddag goed geleverd. Helaas begreep ik van haar dat de ballonnen op zondag al zacht werden en er 1 al naar beneden viel. Dat is jammer, ik had gedacht dat ze zeker een week goed zouden blijven!

Te late levering

Ik had een ballon besteld voor de verjaardag van mijn metekindje (5 jaar), omdat we wegens de coronamaatregelen geen echt bezoekje kunnen brengen. Ik plaatste de bestelling een week op voorhand, dus ruim op tijd. Toch zijn jullie er niet in geslaagd om dit op de juiste dag (gisteren, 8/4) te leveren. Dit is een grote teleurstelling voor een kind van 5 jaar. Ik heb nota bene speciaal jullie webshop gekozen, omdat jullie qua levertermijnen geen problemen aangaven. De Belgische webshops deden dit wel. Die communiceren dus duidelijk eerlijker over de eventuele leverproblemen.

Super snel geleverd

Goede service en snel eeverd, dit konden hallmark en greetz niet wegens drukte. Jullie hebben er een nieuwe klant bij!

Teleurstellend.

Leuke ballon en ook prima op tijd geleverd. HELAAS meteen al half leeggelopen. Geen echt leuke verrassing.

Te late levering door storing bij transporteur

Helaas is het te laat aangekomen door een storing bij GLS. Ik heb speciaal dit als aardigheidje verzonden voor een verjaardag maar is nu mosterd na de maaltijd. Contact gehad met ballonnerie die geven aan dat het pakket geweigerd moet worden door de ontvanger om eventueel geld terug te krijgen. Ik vind het T raar om even tegen degene te zeggen dat ze hun pakje dat als verrassing zou komen maar even moeten weigeren. Had gehoopt op iets meer vanuit de Ballonnerie.

Niet tevreden

Ballonnen tros kwam niet uit de doos bij het openmaken, en dam valt bij mij toch echt heel de verassing weg. Erg jammer dit. Ik bestel toch de volgende keer bij greetz.nl

Prima verzorgd

Mooie ballon maar mag beter opgeblazen worden , nette kaart.

Mooie ballon, helaas was hij niet helemaal gevuld. Hij moest uit de doos geholpen worden. En duidelijk te zien dat hij al "slap" aan het worden was. Wel een nette kaart erbij.

Weer iemand blij...!

Mooie ballon en de bestelling keurig op tijd.

Top! Snelle levering. Mooie kwaliteit!

Betrouwbare levering conform afspraak!

Ik heb voor de eerste keer gebruik gemaakt van de diensten van de Ballonnerie. De Ballon is op de juiste datum afgeleverd. Ik ben hierover zeer tevreden.

Ruime keuze

Heel veel keus. Ballon keurig verpakt en precies op tijd geleverd.

Te laat

Helaas nog niet bezorgd jammer duidelijk datum aangegeven

Geweldig!

De ballonerie heeft n fantastisch gerageerd op onze bestelling gegeven, en een mooi advies gegeven voor de leverde. Dank daarvoor. Snel en goede reactie. Fit bedrijf 100% aan bevolen.

Precies zoals verwacht

Niets aan te merken op de service van De Ballonnerie. Je krijgt wat je bestelt, wanneer je het verwacht.

Bestelling ruim optijd gedaan, en niet optijd geleverd

Bestelling ruim op tijd gedaan, en niet op tijd geleverd...

Alles perfect gegaan en blij kleinkind

Kwaliteit voor een goeie prijs

Mooie ballon die volledig voldoet aan de beschrijving voor een heel goede prijs.

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam