Snelle levering en goede kwaliteit ballonnen

Snelle levering en goede kwaliteit ballonnen

Aanrader

Na een vraag over wijziging op het kaartje werd er snel en adequaat gereageerd. De bezorging, was supersnel en op tijd. De ballon was mooi verpakt en kwam na het openen van de doos uit de doos zweven. Heel erg leuk. Een prachtige grote Nijntjeballon.

Probleem met ballon goed gecorrigeerd

Ballon was niet helemaal opgeblazen bij aankomst. Kan gebeuren. Klantenservice heeft een goede oplossing getroffen. Dank!

Leuke ballon, wel prijzig

Leuke ballon kunnen kiezen, snelle levering. De prijs om zo'n gevulde ballon versturen is wel aan de hoge kant.

Een geweldige ervaring

Het was de eerste keer dat ik bij De Ballonnerie een helium ballon heb gekocht. Ik heb een extra verzoek ingediend en tot mijn grote vreugde werd het verzoek gehonoreerd. Het zieke meisje was zo blij met wat ze gekregen heeft. Hartelijk dank.

Bezorging op tijd, wel wat duur maar leuke ballon

Was goed en snel

Jamer als je losse ballonnen koopt,dat je niet weet welk merk het is.

Goede communicatie en prima service! Snelle verzending!

Slecht

Ballon werd te vroeg verstuurd en was niet volledig hard

Heel goed geholpen

2 helium ballonnen besteld voor 12 uur 's middags. De volgende dag geen ballonnen. De dag erna rond 12 nog steeds geen ballonnen. Contact opgenomen met de Ballonnerie. Daar werd ik voortvarend geholpen. Dezelfde avond rond 22 uur werden de ballonnen gebracht. Hartelijk dank.

Super gemakkelijk en betrouwbaar

Grote keus aan ballonnen, fijn dat je ook gevuld met helium ballon kan versturen. Bestelproces was zeer gemakkelijk, stappen waren duidelijk. Informatie over bezorging was accuraat.

Heel tevreden en netjes bezorgd

Besteld, betaald en op tijd geleverd

Mooie, grote ballon, duidelijke levering

Mooi, grote ballon, precies zoals op de afbeelding. Geleverd zoals gewenst, met duidelijk instructies over de bezorging. Gemakkelijk te bestellen. Enige nadeel was dat de ballon niet helemaal hard opgeblazen was, dus waarschijnlijk minder lang plezier.

Nog steeds een geweldige webshop

Al vaker wat besteld, nooit geen problemen. Als er een probleem is , wordt het heel snel en correct opgelost.

Geen leuke verpakking, ballon steeg niet op. Kleine ballon.

Teleurstellend. Verpakking niet leuk, kleine ballon. Steeg niet goed op. Gewicht te zwaar. Te duur voor wat je krijgt.

Geweldig mooie bos met ballonnen

Alleen jammer dat de zwarte ballonnen snel leeg zijn. Die zijn 1 dag blijven hangen Verder ziet het er top uit.

fijn weer, elke bestelling is goed.

top

Snelle en goede service. Blije kleindochter.

Helemaal Top!!

Ballon was geweldig. Snelle levering en de ballon is in zijn geheel goed aangekomen. Super blij mee

Mooie ballon voor een passende prijs

Netjes op tijd bezorgd, altijd weer een feestje om zo’n ballon te mogen geven.

Middelmatig

Bezorging om 22:15 en na 1 week bijna leeggelopen. Ervaar ik als te snel helaas

Snelle goede service

Zeer grote mooie en heel goed betaalbare eenhoorn ballon besteld. Een echt aanrader. Kwam ook op tijd binnen.

Toppie

Goed geholpen ook toen DHL het af liet weten. Een dikke 10 voor jullie