Super goede ervaring met De Ballonnerie

Niet eerder een ballon besteld bij De Ballonnerie maar doordat andere websites het te druk hadden en de levering niet op tijd kon plaatsvinden, bij De Ballonnerie terechtgekomen en de ballon is op tijd aangekomen. Dit was de eerste keer maar zeker niet de laatste keer dat ik bij De Ballonnerie een ballon heb besteld.

De ballon is perfect op tijd geleverd, ondanks dat het in deze periode op andere websites overal erg druk is en aangegeven wordt dat de bezorging langer duurt. De ballonerie kon de ballon wel op korte termijn leveren, en mijn opa was erg blij verrast met de ballon.

Perfecte service

Aan de telefoon erg geduldig geholpen, voelde fijn

De grote doos alleen is al heel leuk en spannend ook voor volwassenen. De ballonnen die er in zaten zagen er mooi uit. Helemaal prima dus.

Super!!

Zelfs op zaterdag bezorging, leuke doos, kaartje eraan. Echt top!

Gisteren op zaterdag bij mijn kleindochter laten bezorgen. Was deze oma toch nog een beetje bij deze 3e verjaardag. Perfect gegaan. Ze was erg blij met haar Paw Patroll ballon.

Snelle bezorging en concurrerende prijzen

Pluspunten; Goede brede keus en concurrerend qua prijs. En enorm blije ontvanger. Wat minder; dat er niet op zaterdag bezorgd wordt, vooral zoals hier, als iemand op zondag jarig is is bezorging op vrijdag toch ff minder feestelijk. Tevens werkt het bestelformulier bij de opties bezorg en factuuradres ietwat onduidelijk terwijl die merendeels toch meestal verschillend zijn, want wie stuurt nu ballon aanzich zelf?

Supersnel en goed geleverd!

Super service en snelle levering, ook in moeilijke tijden! Top!

Op tijd bezorgd maar wel lek

Klacht is snel opgepakt en netjes afgehandeld. De ballon was op tijd bezorgd maar kwam lek uit de doos ondanks dat de doos zorgvuldig en voorzichtig is geopend. Het was een verjaardagscadeautje voor mijn neefje omdat in deze gekke tijden zijn verjaardag niet gevierd kan worden maar de verrassing viel nu wel in duigen.

Heel teleurstellend

Mijn bestelling is nooit aangekomen bij het adres.

Ballon kwam exact op de afgesproken dag aan. In een stevige doos met balonnen opdruk. Dat zag mijn nichtje van bijna 6 niet eens. Mooie ballon en genoeg helium. Helaas brak na 2 dagen het lintje. Ze was zo blij met haar Eenhoorn ballon dat die mee naar buiten moest naar de trampoline. Laat nu net op dat moment het lintje breken...... Dus de ballon is nu denk ik bij het ISS ruimte station.

Super levering

Had voor de buurjongen een 18 jaar ballon besteld, super levering en leuke ballon

Leuke ballon, snelle levering.

Mijn neefje vond het een ontzettend lekker verrassing!

Groot assortiment, goede prijs kwaliteit verhouding, leuk dat je er een briefje met tekst bij kan doen! Snel geleverd en goede communicatie, ik ga zeker vaker gebruik maken van de ballonnerie!!

Voor de verjaardag van mijn nichtje een ballon besteld. Op tijd geleverd! En super veel keus in ballonnen.

Top! En precies op tijd geleverd en zelfs in Belgie

Goede informatie..snelle levering..mooie ballon in een leuke verpakking.

Goedkoper en sneller dan Hallmark en Greetz!

Goedkoper dan de bekende merken en was ook nog met 3 dagen te leveren. Terwijl de bekende merken minimaal 5 dagen nodig hadden!

In deze rare tijd had ik niet verwacht dat de bestelling op tijd geleverd zou worden maar niets is minder waar. Precies op tijd geleverd, perfect!

Ik had per ongeluk de verkeerde datum geselecteerd en heb meteen gebeld. Was geen probleem en alles was op tijd geleverd. Echt super👍🏻

Snelle service, goede prijs-kwaliteit

Werd de volgende dag geleverd. Helaas wel uurtje later dan gepland, maar dat mocht de pret niet drukken.

Ondanks veel drukte bij webwinkels werd de ballon precies op de verjaardag van ons kleinzoontje bezorgd. TOP! Dubbel blij omdat we er nu niet naar toe kunnen door het coronavirus.

Snelle levering en een blij kind

Super snel en mooi afgeleverd!

Snelle goede levering

Leuk!

Omdat onze kleinzoon 1 jaar werd en we er niet bij konden zijn, hebben we het op deze manier leuk gemaakt.

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam