Uitstekend!

Snelle en goede levering!

Het was gewoon goed! Ballon kwam keurig op tijd bij m’n kleindochter aan. Prima 👍

Beide bestellingen op tijd geleverd

2 verschillende bestellingen geplaatst en beide werden op de gewenste dag bezorgd. De ballonnen zagen er mooi uit. Heel tevreden.

niet leuk

voor mijn dochtertje een ballon besteld op tijd gekregen na 2 dagen geen lucht meer in

Ik zou het niet bog eens bestellen

De ballon was niet vol en de tekst stond er niet op

Op tijd geleverd, helaas kregen wij heel slecht bericht van onze lieve vriend, en kon het feest niet door gaan. Werd super opgelost kon het terug sturen en geld retour... echt TOP. Heb ik weer iets nodig zeker hier!!!!!!!!

Mooi ballon, keurig op tijd geleverd

De geboorte ballon voldoet zeker aan onze verwachtingen, eigenlijk boven verwachting want er zijn er 2 ballonnen geleverd.

Goede service, en mooie ballon

Op tijd geleverd bij de jarige job, die helaas nog lag te slapen. Volgende dag alsnog een blije ontvanger.

Mooie producten, keurig op tijd.

Mooie producten, keurig op tijd.

Top geregeld

Gemakkelijke bestelling en snelle levering

Prima geregeld.

Keurig op de afgesproken tijd afgeleverd. In goede staat.

Heel goed en prima geregeld

Super geregeld en prima bezorgt dank daarvoor

Super leuke ballon

Boven verwachting! De ballon was nog mooier dan op de website..erg blij mee!

Top service in uitdagende tijden

Uistekende service in een nogal uitdagende tijd. Een leuke ballon op laten sturen als verjaardagscadeau. De jarige was blij verrast en de ballon is begin van de middag aangekomen. Bestelling is netjes en op tijd aangekomen. Top service!

Top geregeld

Afgelopen week heb ik van jullie een ballon mogen ontvangen. Zo leuk. Dus ik heb zelf nu ook iemand verrast met een ballon.

Ballon was van zeer slechte kwaliteit.

Een simpele collage aan foto’s gedownload om op de ballon te plaatsen. De foto’s waren vooral zwarte vlekken waar niks op te zien was. Heel jammer aangezien er nergens bij vermeld staat dat de foto überhaupt in zwart wit zou zijn. Geen aanrader helaas.

ballon boeket komt half kapot een dag te laat aan

Vanwege de Corona periode is er geen verjaardagsfeestje niet mogelijk voor mijn nichtje, dus maar een mooi (en duur) ballon boeket besteld voor haar 4e verjaardag. Nog duidelijk aangegeven dat het pakket er echt woensdag moest zijn want het is voor de verjaardag van een klein meisje. Ja ja, zal lukken, pakket gaat dinsdag met GLS (grootste piep verzend bedrijf) op de post, ik volg de track en trace en blijft hangen op 'ontvangen door GLS' dus uiteindelijk pas donderdag bij mijn nichtje. Een dag te laat! woensdagmiddag nog een mail gestuurd waar ik na bezorging pas antwoord op krijg. Mijn nichtje mag het grote pakket met haar cadeau wel weigeren, dan krijg ik mijn geld terug?!?!?! Sowieso een paar uur te laat (want pakket was er al) en een hartbrekend antwoord, wie verzint nou zoiets? Misschien door de lange weg in de kou maar 2 vd kleine ballonnen leefden ook al niet meer.

Ballon was 4 dagen te laat bezorgd helaas

Helaas was de ballon niet op tijd bezorgd wat de verrassing een beetje in het water heeft laten vallen. Ook vond ik het jammer dat ik niet kon zien hoe de ballon er uit zou komen te zien met het bestand wat ik meegestuurd had. En de afzender was ook niet bij gevoegd zodat de ontvanger de hele familie af heeft gebeld om te vragen wie de ballon verstuurd had. Al met al bijna 30 euro voor een ballon op deze manier ik zou er niet nog een 2e keer voor kiezen,.

Snelle en goede levering!

De ballon is mooi en precies als op de foto van de website

Snelheid top, alleen kwaliteit minder?

Voor de verjaardag van mijn neefje bij jullie ballonnen besteld, omdat we het niet samen konden vieren en we hem toch graag wilde verrassen. Het uitpakken vond hij super uit zo'n grote doos! Alleen erg jammer dat er nu na een halve dag al 1 ballon slap is. Erg jammer. Dit hadden we niet verwacht na een halve dag. Je betaald er toch een kleine 20 euro voor!

Erg leuke surprise

Mijn kleinzoon vond het leuk en spannend om de grote doos open te maken en de haai was erg leuk en goed gevuld.

Netjes verpakt. Mooie ballon. Op tijd geleverd

Tekst

Jongetje werd 6 in deze rare tijd dus verjaardag vieren zat er niet in. Daarom bij jullie n ballon besteld zodat we er op deze manier toch nog n feestje van konden maken. En aan het filmpje te zien is dat zeker gelukt dus n geslaagd cadeau! Groetjes chantal

Ondanks de drukte optijd binnen

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam