Top!!

Ondanks dat het een bijzondere tijd is om de verjaardag te vieren en dingen te bestellen. Is alles op tijd aangekomen! Niets dan lof over de ervaring die ik heb gehad met de bestelling en de levering. Top mede dankzij jullie een geslaagde verjaardag voor mijn zoon.

Eenvoudig, veel keus en goed uitgevoerd!

Ondanks drukte bij andere ballonnen bedrijven kon de ballonnerie wel binnen 2 dagen leveren. En goed verzorgd!

Heel tevreden

Alles is gegaan zoals k had verwacht supergoed!! Op tyd en alles goed t volgen!

Super snelle levering en blij met het resultaat!

Een van de weinige bedrijven waar ik op het moment een ballon kon laten bedrukken. Vond het uploaden van een foto in eerste instantie lastig, vooral omdat ik zelf ook niet kon zien hoe de foto op de ballon zou komen. Dus voelde als een beetje 'blind' bestellen. Maar de levering ging super soepel en het resultaat via een foto mogen zien: super leuk geworden!

Snel

Tijdige levering, makkelijk bereikaar

Fotoballon kunnen versturen in tijden van Corona :)

Heel fijn dat de Ballonerie onze bezorging voor een foto ballon nog in orde kon maken, waar andere bedrijven daarmee al zijn gestopt. Wel jammer dat je geen voorbeeld van je ballon kunt zien op de website en misschien de foto op basis daarvan nog kunt verplaatsen of veranderen. Nu moest ik me overleveren aan het bedrijf, wat uiteindelijk wel helemaal goed is gegaan!

Mooie ballon, op tijd geleverd wel zonder cadeau verpakking

De beloofde cadeaudoos zat er niet om heen. Helaas alleen n lelijke doos. Gebeld en de dozen bleken op. Had dit gewoon gecommuniceerd van te voren hadden we zelf nog iets kunnen verzinnen. Hoop dat dit onmacht was door de enorme drukte in deze rare tijden Wel mooi op tijd geleverd!!

Goede service en leuke spullen. Enige min punt vond ik dat de site niet heel duidelijk is. Had 2 dezelfde ballonnen in mijn winkel mandje met allebei andere tekst, maar kon niet zien op welke wat stond. Moest ze dus allebei verwijderen en weer 1 opnieuw toevoegen.

Snelle service, jammer van de verkeerde kleur ballon

Ondanks deze gekke tijd met quarantaine ed toch heel fijn dat er de volgende dag al een ballon kon worden bezorgd (in tegenstelling tot een hoop andere bedrijven). Wel heel jammer dat ik een 'knetterroze' had uitgezocht en er een groene is bezorgd...

Een TOP manier om op afstand iemand te verrassen

Ik was op zoek naar een originele manier om iemand in deze corona periode wat op te vrolijken. Ik zag op internet de goede reviews over de Ballonnerie en besloot daarmee in zee te gaan. Een dag later!! kreeg ik al een ontroerd berichtje van de ontvanger van de ballon boodschap. Dankjewel Ballonnerie voor de super snelle service waardoor ik er op afstand voor iemand kon zijn.

Slechte kwaliteit van de ballon

Mijn zoontje was super blij met zijn ballon maar na een dag was de ballon al stuk. Nu mijn zoontje heel erg verdrietig en vraagt of ik hem weer kan plakken

Nog steeds geen idee. Ballon niet bezorgd nog

Nog geen idee aangezien de ballon nog niet is aangekomen. De verrassing is er nu wel van af. Mag hopen dat die morgen bezorgd word. Anders wil ik me geld terug. Snap dat jullie niet de bezorging doen maar diegene waar voor die was was heel de dag thuis en dan zegt de bezorger dat er niemand thuis was? Maar ik weet dat die thuis was ik was er namelijk ook!

Helaas de verkeerde kleur

De bestelling vd ballon kwam gelukkig in de ochtend wat fijn was omdat het om de 1e verjaardag van ons nichtje ging. Zeker in deze tijd dat we elkaar niet fysiek konden zien was het belangrijk er een mooie dag van te maken. Helaas kwam er een blauwe ballon voor haar binnen ipv de roze die ik besteld had...

Toppie

Verassend leuk om te geven.! Netjes en op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Eerste keer een bestelling gedaan,prima verlopen.

Ruime keus, snelle levering.

Opa en Oma blij gemaakt met een smiley ballon nu ze geen bezoek kunnen ontvangen. Ruime keuze en snelle levering - in tegenstelling tot de "grote" websites die ballonnen leveren. Opa en oma waren blij verrast!

Veel keuze, snelle levering

Veel keuze, snelle levering.. ballon naar jarige verstuurd, daarmee onbekend hoe verpakking e.d was..

Snel, goede prijs, leuk aanbod

Leuke prijzen en een onbetaalbare blijdschap bij de ontvanger. Top service en snelle levering! Zeker aan te raden!!

Super verrassing

Ballonnen waren schot in de roos Precies op de goede datum Alleen kaartje was eerst onvindbaar

Netjes op tijd geleverd en ziet er prachtig uit.

Makkelijk en op tijd 👍🏽

Zelfs in de corona tijd op de geplande datum bezorgd!

Snelle levering en gemakkelijk bestellen.

Duidelijk. Snel. En fijn dat we een mail ontvingen toen de ballon was afgeleverd.

Keurig bezorgd!

Goede snelle service

Makkelijk te bestellen en netjes geleverd op afgesproken datum.

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam