De levering was snel

De levering was snel alleen was een fout in de bezorging ipv naar iemand toe is die naar mijn huis gebracht helaas maar de klantvriendelijkheid is wel goed

Goede service!

Wij hebben kortdag besteld maar ondanks dat zijn de ballonnen mooi op tijd bezorgd voor mijn jarige moeder!

Uitstekende klantenservice en tijdige levering

Mooie ballonnen en super levering

Leuke ballonnen voor een goede prijs en een snelle levering

Supersnel!

Omdat we niet naar de verjaardag van ons neefje konden door Corona, hebben we ad hoc een ballon voor hem besteld. 15.55 uur besteld en 9.15 uur de volgende ochtend bezorgd. TOP!!

Prima en goede bezorging

Leuke verrassing voor onze kleinzoon die we ivm de coronacrisis niet mochten bezoeken op z’n 3de verjaardag! vond het wel een beetje lastig om me op de juiste manier door de bestelling te loodsen; We hadden gekozen voor een fotoballon, maar het eindresultaat was helaas niet zichtbaar...gisteren heeft hij de ballon gekregen en ja z’n foto stond er stralend op ! We gaan er nu voor onze kleindochter ook 1 bestellen

Prima en snel geleverd

Super gegaan en jullie konden als enige de volgende dag leveren

heb weer iemand kunnen verrassen

Op een eenvoudige en leuke manier iemand verrassen als je dat niet persoonlijk kan doen

Verrassing geslaagd

Niet de voordeligste, wél de snelste! Fijne communicatie en ook erg mooie kwaliteit ballonnen.

Goed op tijd geleverd

Mooie, leuke ballonnen. Prima op tijd geleverd

Super snel

Ondanks de crisissituatie was de ballon binnen 24 uur op zijn bestemming 👍

Heel klantvriendelijk

Goeie service en track en trace

Goede service en makkelijk bereikbaar. Top!

Top!!!

Dankje voor de goede levering. Er is een jarig ventje heel blij ondanks er geen bezoek mag komen.

Mooie ballon, lang gevuld en goede verpakking.

Super goed geregeld

Meisje van 3 jaar erg blij gemaakt met een paw patrol ballon. Ze was er super blij mee. De doos openen en dan komt daar een ballon uit. Hoe leuk!

Super leuk.

Ideaal dat je zo'n leuk cadeau op een speciale dag kunt laten bezorgen.

Snel en goed geleverd

In deze zware tijd wilde ik mijn ouders graag iets sturen. Dat werd een ballon met de foto van onze 3 meiden. Het werd met een lach en een traan in ontvangst genomen! Levering super snel en de ballon ziet er goed uit!

Helemaal naar wens en keurig op tijd bezorgd

Muziekballon had wat aanmoediging nodig, verder zeer tevreden

Top geregeld

Keurig op tijd bezorgd

Zeer tevreden.

Ballon is geleverd zoals afgesproken is. Mooie volle ballon.

Top zaak!

Veel voorraad, snelle service, leuke producten, en heel veel keuze enz! Echt een aanrader!!

Supersnel simpel en goede prijs!

Goede service snelle bezorging en aardige telefoniste

Goeie service

Jullie doen wat er belooft wordt 👍 Zou het wel leuk vinde als er wat meer keuze was in de top ballon 🤔

Prachtige ballonnentros

Mijn kleinzoons waren super blij met de prachtige ballonnen tros van Winnie de pooh. Hartelijk dank daarvoor.

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam