Teleurstellend

Zondag een bestelling geplaatst voor levering op een dinsdag. Dinsdag was de bestelling aan het einde van de dag nog steeds niet geleverd, hierna telefonisch contact opgenomen met De Ballonnerie. Door de medewerker werd aangegeven dat de verdere afhandeling bij de vervoerder GLS lag en ze hier geen invloed op hadden. GLS gaf in de bevestiging aan ook op een dinsdag te leveren, maar helaas niets ontvangen. De Ballonnerie kon hierin niets betekenen, het is nu woensdagmiddag, maar helaas is er nog steeds niets geleverd. De bestelling is uiteindelijk woensdagmiddag bezorgd. Later ben ik gebeld door de Ballonnerie en zijn de verzendkosten van de bestelling afgehaald.

Levering thuis of ziekenhuis; alles kan!

Super! Nu 2x besteld, en beide keren precies naar verwachting! Top!

Geweldig!

Product boven verwachting, goede levering, fijne terugkoppeling op status bestelling.

Heel tevreden

Super snel in huis

Snelle, correcte levering

Snelle, correcte levering. Prijs/kwaliteit is goed. Fijn dat er ook in kleine hoeveelheden besteld kan worden.

Goede kwaliteit. Ziet er echt top uit. Op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Klantgericht

Service gericht!

Voldeed aan veel meer dan onze verwachting!

In 1 woord top! De ballon was groter dan verwacht en werd precies op het moment van de koffie - toen alle visite er was bezorgd (= natuurlijk toeval, maar was wel erg leuk 🥳)

Bestel nu al een tijdje bij bijzondere gelegenheden hier en tot nu toe ben ik heel tevreden. Zelfs met wijzigingen, ben ik altijd heel goed geholpen!

OK

Prima website, snelle bezorging. Eén minpuntje: de "50th anniversary" ballonnen kwamen niet helemaal zou uit de doos zoals ze op de website stonden afgebeeld: twee van de vijf 'lage' ballonnen hingen boven de hartvormige 'hoofdballon'.

Eenvoudig bestellen en alles op tijd geleverd.

Erg leuk product, bezorging matig

Mooie ballonnen en leuk kaartje erbij, maar GLS is niet echt een fijne bezorgdienst. Als je een feestje hebt, is het niet echt prettig dat je de hele dag zonder opgegeven tijdsvak op je bestelling zit te wachten.

Prachtige ballonnen maar 2 dagen na bezorgdatum geleverd.

Prachtige ballonnen maar 2 dagen na bezorgdatum geleverd en dus te laat voor het verjaardagsfeestje.

Ik ben heel tevreden over de ballon die ik besteld heb bij jullie en is super verzorgd dankjewel

helemaal in orde

Goede kwaliteit en mooie ballonnen

Helemaal leuk.

De ballon, de verpakking en de bezorging voldeed aan alle wensen, twee maal intussen.

Super geregeld

Bestelling netjes op tijd en super goed geleverd.

Grandioos

Recentelijk is mijn vrouw overleden en die regelde altijd ballonnen voor de verjaardag van mijn dochter (35j) sinds ze op zichzelf woont. Die was heel blij en verrast dat ik dit nu heb geregeld via uw site Mijn dank voor deze geweldige ervaring Eric

Bestelling en levering zonder problemen. Alles naar wens verlopen

Teleurstelling

De ballonnen waren mooi en op tijd, maar de mooie tekst voor de kaart was blijkbaar te lang en was zonder overleg vervangen door een hele onpersoonlijke tekst waardoor het hele effect van de verrassing verloren ging...jammerlijk

Helemaal top!

Groot assortiment, snelle levering, goede prijs

Goede levering

Goede levering, optijd, goede prijs en precies zoals besteld.

Slecht . na contact over bezorging....score goed

Slechte ervaring. Pakket niet aangekomen. post nl niet goed gesorteerd....jammer ....ballon te laat. Ballonnerie kunnen hier niks aan doen.

Mooie ballon

Super mooie ballon.. Alleen jammer dat die voor de deur is gezet in de stromende regen. En jij de link sta afgegeven bij de buren

Helaas te laat

Ik heb op 5 december mijn ballon besteld en aangeven dat hij op 12 december geleverd moest worden. Helaas is hij een dag na de verjaardag pas geleverd.

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam