Had een cadeau nodig voor een vriendin die is afgestudeerd. De Ballonnerie had een mooie tros ballonnen afgeleverd! Met daaraan een persoonlijk bericht die ik had geschreven op de site. Mijn vriendin was er erg blij mee en ik ook!
Keurig ontvangen bij mijn zusje. Zij vond het waanzinnig te gek. Leuke verrassing die ballonpost! Bedankt 👍
Keurig ontvangen, leuke verrassing die ballonpost!
Originele beoordeling
Product ligt nog ergens bij buren in de straat als het goed is. Hele dag was er iemand thuis....beetje jammer
De ballon was voor een 90ste verjaardag. De jarige vond het erg leuk om hem te krijgen. Ik heb hem zelf niet gezien, maar was blij dat ik het bezorg proces kon volgen en zo kon zien dat de ballon netjes midden op de dag werd bezorgd. Op foto's leek de ballon wat klein, maar de pret was er niet minder om. Ik zou het zo weer doen op deze manier!
Uiteindelijk lag de fout volledig bij GLS,heel netjes opgelost door de Ballonnerie.Geld terug gekregen en bestelling geannuleerd. Lag briefje in brievenbus niet thuis terwijl ik gewoon thuis was,GLS niet bereikbaar op zaterdag en jullie ook niet! Ballon maandag waarschijnlijk al zacht en verrassing te laat!
Beste Daan, Ik heb geprobeerd telefonisch contact met u op te nemen, maar krijg u helaas niet te pakken. Ik zie in de track en tracé dat u een afspraak heeft gemaakt om het pakket af te halen. Vervelend om te horen dat u thuis was op het moment van bezorging, maar de bezorger niet heeft getroffen. Ik ga ervan uit dat de bezorger wel heeft geprobeerd aan te bellen, wellicht hebben jullie de bel niet gehoord. Voor de bezorger is een niet-thuis bericht namelijk meer werk dan het pakket daadwerkelijk afleveren. We hopen dat de ontvanger alsnog blij is met de ballon. Met vriendelijke groet, Nick De Ballonnerie
Originele beoordeling
Echt top
Keurig op tijd bezorgd, de ballonnen hadden wel een maatje groter gemogen maar voor de rest is het een leuke tros.
De bestelling was voor de verjaardag van m’n dochtertje van 2. Echter, kwam de bezorger pas om 22.30 uur in de avond de ballonnen bezorgen! M’n dochter sliep toen natuurlijk al lang. Heel jammer, want de ballonnen zelf zijn erg mooi.
Beste Sherry, Wat vervelend om te horen. De bezorger zou eigenlijk voor 19:00 uur al zijn pakketten afgeleverd moeten hebben. Wij zullen hier dan ook melding van maken bij GLS. Persoonlijk denk ik dat de bezorger problemen op de weg of met zijn auto heeft gehad, maar dit pakket toch heeft afgeleverd. Onze excuses voor het ongemak en hopelijk was uw dochter alsnog erg blij met haar ballonnen. Met vriendelijke groet, Nick De Ballonnerie
op de afgesproken dag geleverd, alles top. Erg leuke muziekballonnen.
Levering is prima gegaan naar tevredenheid.
Wat leuk om een 80ballon te bestellen en dan op visite zien om 15 uur dat deze ook al netjes was bezorgd! Toppers..
Bestelling is volgens wens verlopen. Ik heb de ballon niet zelf gezien maar mijn vriendin was er erg blij mee!
Voor het eerst besteld bij de balonnerie. Ruime keuze, mooi assortiment. De mooie ballon werd gelukkig tussen de middag geleverd, waar ik heel blij mee ben kon de jarige er overdag tenminste ruim van genieten. Zowel ik als bestellen en de ontvanger erg tevreden.
Zie ervaring
Beste Miriam, Dat is natuurlijk niet de bedoeling en wij willen dit dan ook graag met u oplossen! Zou u mij een foto van het ballonboeket kunnen toesturen? Dan kan ik kijken hoe we dit het beste voor u kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Nick De Ballonnerie
Ik was op de dag van levering niet thuis, maar kreeg geen enkel bericht in de brievenbus ervan dat ze zijn langsgeweest. Toen ik vandaag op de track en trace keek zag ik dat ze 3 dagen geleden zijn langsgeweest en dat mijn pakket nu 30 kl verder in een opslag ligt te wachten. Geen enkel bericht hiervan gekregen
Beste Jolien, Dat is vervelend om te horen. Ik zie in het systeem dat mijn collega contact met u heeft gehad en een nieuwe aflever-afspraak voor u heeft ingepland. Als u nog vragen heeft, kunt u mij altijd bellen of mailen. Met vriendelijk groet, Jill De Ballonnerie
Zeer snelle levering
Goede service, prima site, juiste prijs. Ballon netjes op tijd geleverd, voorzien van mooi kaartje en lood in de vorm van een hartje zodat de ballon mooi staat/hangt. Was de eerste keer via de Ballonnerie maar zeker niet de laatste.
Werkte goed, ballon was mooi op tijd en mijn jarige nichtje helemaal blij.
Prima prijs en perfecte service. Mijn zus was oprecht verrast en blij met haar ballon.
Met enige spoed had ik ballonnen nodig voor een feest aankleding op zaterdagavond. Gezocht op internet en gevonden doorslaggevend argument was de belofte van levering op zaterdagochtend van de Ballonnerie. Maandagochtend zijn de ballonnen geleverd, te laat, feest allang voorbij. Excuses achteraf als de levering hebben wij geen grip op, daar heb ik niks aan als klant!
Beste Kurien, Vervelend om te horen dat u uw pakket eerder had verwacht. Voor onze pakketten geldt voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Vanaf dat moment dragen wij de pakketten over aan de pakketdienst GLS en zijn wij hierin helaas ook afhankelijk van GLS. In de regel wordt uw pakket de volgende dag bij u aangeboden, helaas loopt de pakketdienst soms vertraging op, wat bij uw pakket helaas het geval is. Voor de Ballonpost pakketten (opgeblazen ballonnen), waar u een afleverdatum kunt selecteren, worden de pakketten op vrijdag per expres verstuurt, zodat deze altijd zaterdag aankomen. We vinden het erg vervelend om te horen dat u dit zo heeft ervaren en zouden dit dan ook graag met u oplossen. Wanneer u het pakket naar ons retour stuurt, zullen wij het bedrag van uw bestelling retour storten. Als u nog vragen heeft, kunt u mij altijd bellen of mailen. Met vriendelijke groet, Nick De Ballonnerie
Ballon komen in een leuke doos waar ze letterlijk uitvliegen als je de doos open maakt. Het is weer eens wat anders dan een kaartje en werd heel erg op prijs gesteld.
I.p.v. een kaart een ballon sturen was een echte verrassing voor de ontvangers
Fantastische en zeer snelle service. Ik had een fout gemaakt en zij hebben dat zeer snel herstelt. Ook zochten ze contact toen ik n fout huisnummer invulde. Echt Geweldig.
prima, dinsdags besteld voor levering zaterdag en kreeg vrijdag mail van verzending. makkelijk uitkiezen, bestellen, boodschap op kaartje erbij. en dus prettige aftersales mailtjes ter info
Tt Vasumweg 160
1033 SH Amsterdam