Goed cadeau voor weinig moeite

Had een cadeau nodig voor een vriendin die is afgestudeerd. De Ballonnerie had een mooie tros ballonnen afgeleverd! Met daaraan een persoonlijk bericht die ik had geschreven op de site. Mijn vriendin was er erg blij mee en ik ook!

Leuke verrassing

Keurig ontvangen bij mijn zusje. Zij vond het waanzinnig te gek. Leuke verrassing die ballonpost! Bedankt 👍

Uitstekende levering en service#aanrader

Keurig ontvangen, leuke verrassing die ballonpost!

Ballon viel in de smaak

De ballon was voor een 90ste verjaardag. De jarige vond het erg leuk om hem te krijgen. Ik heb hem zelf niet gezien, maar was blij dat ik het bezorg proces kon volgen en zo kon zien dat de ballon netjes midden op de dag werd bezorgd. Op foto's leek de ballon wat klein, maar de pret was er niet minder om. Ik zou het zo weer doen op deze manier!

Niet goed

Uiteindelijk lag de fout volledig bij GLS,heel netjes opgelost door de Ballonnerie.Geld terug gekregen en bestelling geannuleerd. Lag briefje in brievenbus niet thuis terwijl ik gewoon thuis was,GLS niet bereikbaar op zaterdag en jullie ook niet! Ballon maandag waarschijnlijk al zacht en verrassing te laat!

Optijd en heel mooi

Echt top

Keurig op tijd bezorgd, de ballonnen hadden wel een maatje groter gemogen maar voor de rest is het een leuke tros.

Alles naar wens!

Te laat geleverd, maar ballonnen zelf heel mooi

De bestelling was voor de verjaardag van m’n dochtertje van 2. Echter, kwam de bezorger pas om 22.30 uur in de avond de ballonnen bezorgen! M’n dochter sliep toen natuurlijk al lang. Heel jammer, want de ballonnen zelf zijn erg mooi.

originele muziekballon en levering alles in orde

op de afgesproken dag geleverd, alles top. Erg leuke muziekballonnen.

Levering is prima gegaan naar tevredenheid.

Geweldig leuke ballon voor 80jarige en netjes geleverd

Wat leuk om een 80ballon te bestellen en dan op visite zien om 15 uur dat deze ook al netjes was bezorgd! Toppers..

Snel geregeld en bezorgd

Bestelling is volgens wens verlopen. Ik heb de ballon niet zelf gezien maar mijn vriendin was er erg blij mee!

Mooie grote op goed tijdstip geleverde ballon.

Voor het eerst besteld bij de balonnerie. Ruime keuze, mooi assortiment. De mooie ballon werd gelukkig tussen de middag geleverd, waar ik heel blij mee ben kon de jarige er overdag tenminste ruim van genieten. Zowel ik als bestellen en de ontvanger erg tevreden.

Er was een ballon in de tros geknapt (onderaan dus niet bij openen boot) en de ballonnen waren niet

Zie ervaring

Niet thuis, maar geen bericht ervan

Ik was op de dag van levering niet thuis, maar kreeg geen enkel bericht in de brievenbus ervan dat ze zijn langsgeweest. Toen ik vandaag op de track en trace keek zag ik dat ze 3 dagen geleden zijn langsgeweest en dat mijn pakket nu 30 kl verder in een opslag ligt te wachten. Geen enkel bericht hiervan gekregen

Zeer snelle levering

Prima ervaring

Goede service, prima site, juiste prijs. Ballon netjes op tijd geleverd, voorzien van mooi kaartje en lood in de vorm van een hartje zodat de ballon mooi staat/hangt. Was de eerste keer via de Ballonnerie maar zeker niet de laatste.

Werkte goed, ballon was mooi op tijd en mijn jarige nichtje helemaal blij.

Hartstikke leuk.

Prima prijs en perfecte service. Mijn zus was oprecht verrast en blij met haar ballon.

Te laat ontvangen

Met enige spoed had ik ballonnen nodig voor een feest aankleding op zaterdagavond. Gezocht op internet en gevonden doorslaggevend argument was de belofte van levering op zaterdagochtend van de Ballonnerie. Maandagochtend zijn de ballonnen geleverd, te laat, feest allang voorbij. Excuses achteraf als de levering hebben wij geen grip op, daar heb ik niks aan als klant!

Een mooie verrassing!

Ballon komen in een leuke doos waar ze letterlijk uitvliegen als je de doos open maakt. Het is weer eens wat anders dan een kaartje en werd heel erg op prijs gesteld.

goede en snelle service

I.p.v. een kaart een ballon sturen was een echte verrassing voor de ontvangers

Fantastische en zeer snelle service. Ik had een fout gemaakt en zij hebben dat zeer snel herstelt. Ook zochten ze contact toen ik n fout huisnummer invulde. Echt Geweldig.

leuke ballonnen

prima, dinsdags besteld voor levering zaterdag en kreeg vrijdag mail van verzending. makkelijk uitkiezen, bestellen, boodschap op kaartje erbij. en dus prettige aftersales mailtjes ter info

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam