3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede communicatie bij onduidelijkheid bellen ze je nog na

Ik vond de verpakking overdreven groot voor 14 ballonnen . 2 hele grote dozen .

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Tevreden over bestelling! Helaas klapte 2 van de 7 heliumballonnen die ik besteld had binnen 1 dag. Nadat ik dit gemeld had, heb ik een kortingsbon gekregen voor de volgende aankoop. Goed en netjes opgelost!

Pluspunten

Super!! Prachtige ballonnen en uitmuntende service!! En hulde aan Willie en Bas, lifesavers!!

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Helaas verzenden jullie met gls. Deze levert niet bij de buren af en is onze ballon (een Kadootje) niet afgeleverd op de dag voor de verjaardag (we hadden expres een dag speling genomen) en wordt deze nu zelfs pas ná het weekend geleverd wanneer de lol ervan af is...

Pluspunten

Snel, makkelijk

Bezorger mag wel iets geduldiger zijn. Hij stond al bij de buren aan te bellen toen er door de geadresseerde open werd gedaan

Pluspunten

Leuke ballon, op tijd bezorgd met goede Track & Trace. Vlotte reactie op mail met vraag bezorgdag te wijziging.

Pluspunten

Snelle levering , meer dan tevreden !

Pluspunten

Goed mee gedacht over de kleur van de ballonnen. Alles netjes op tijd geleverd!

Ga zo door!!

Pluspunten

Beetje prijzig voor heel veel lucht maar super leuk effect

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot assortiment balonnen. Genoeg keuze

De persoonlijke naam invulling is erg slordig er op geplakt .Is echt afbreuk ipv meerwaarde. Scheef en 1 kant wel beplakt andere kant alleen de 1e letter.was niet mooi.echter na deze klacht is er contact met ons opgenomen en is het zeer netjes recht gezet en.excuses gegeven

Pluspunten

De verrassing was groot bij mijn nichtje....... heel mooi op tijd geleverd en spannende doos

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel verzonden en erg goede telefonische bereikbaarheid

product was niet op de gewenste dag binnen. Dit lag aan de vervoerder; niet aan de Ballonnerie. Aan de andere kant... ik bestel wel met de intentie dat het ook daadwerkelijk op die dag binnenkomt.

Pluspunten

Leuk assortiment en een ballon is een heel verrassend cadeau waar je blij van wordt. Dat was ook de bedoeling voor de ontvangers en dat is gelukt!

Pluspunten

Meer gekregen dan verwacht. Super leuk en echt leuk aanrader. Wilbert heeft ze perfect afgeleverd en geadviseerd waar ze het beste konden staan. Top service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke producten, top dat het thuis geleverd kan worden!

Juist met het product is leverdag halen belangrijk (wij ontvingen de levering een dag te laat. Het boeket had niet de opbouw zoals op het plaatjes en voldeed niet aan de verwachting.

Pluspunten

Super service!

Pluspunten

Klantgericht, goede service komt na wat ze zeggen.

Pluspunten

Goede site makkelijk bereikbaar via mail Op tijd leveren dus toppie

Pluspunten

Vlugge levering, goede informatie. Er was een probleem met een ballon. Nadat ik dit in de beoordeling had weergegeven werd ik spontaan opgebeld door het bedrijf en heeft men er alles aangedaan om de tegenvaller in orde te brengen. Dus een internetbedrijf met de juiste ethische waarden.

Pluspunten

Perfecte verzorging van de bestelling

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam