Laden reviews...
259 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten vermelden consequent snelle levering, goede ballonkwaliteit en behulpzame klantenservice. Het assortiment is breed en bestellingen verlopen vlot. Verpakking is betrouwbaar en de bezorging komt op tijd. De algehele ervaring is positief en betrouwbaar.
Super mooie ballon besteld en laten bezorgen. Alles was goed geregeld en keurig bezorgd op het aangegeven tijdsbestek. Zeer tevreden!
11 April 2026
Jeannette
Almere
Voor de 2de keer ben ik zeer tevreden.
11 April 2026
Carla
Schoorl
Snelle bezorging en super lief dat ze er een hartje hebben bijgedaan.
7 April 2026
Willeke
Amersfoort
leuke sortering, snelle en adequate bezorging
6 April 2026
jane
Den Haag
Goed contact, goede levering en op tijd en resultaat super!
6 April 2026
Pauline
Diever
Voor het zevende jaar op rij alles weer geweldig. Ballonnerie bedankt. Kinderen blij. Voor opa en oma was het openen van de dozen samen met de kinderen een feest. En ja, ook de ouders hebben geen idee dat de kinderen zich hebben verstopt in de doos.
4 April 2026
Paula
Roden
Ballon is netjes afgeleverd conform bestelling en superfijn dat het naar Duitsland kon!
1 April 2026
Kelly
NIEUW-BEIJERLAND
Vlugge levering
30 March 2026
John
Amstenrade
Makkelijk om te bestellen. Keurig op de afgesproken dag bezorgd.
29 March 2026
Astrid
Purmerend
Top bedrijf, ik ga er vaker wat bestellen.
28 March 2026
Hettie
Nijmegen
De service is ook uitstekend. Er was een ballon al na 2 dagen leeggelopen, na een telefoontje kwam er prompt een nieuw exemplaar
28 March 2026
Wilma
Emmen
Goede en vriendelijke service zowel via de telefoon als email. Ik had wat specifieke vragen en wensen en werd netjes geholpen. En alles is gelukt wat ik wilde. Het product was ook nog eens heel mooi en zoals verwacht.
Patty
Lisse
Voor 16.00 uur besteld, volgende dag bezorgd
Astrid
Aalten
prachtig leuk gedaan. Grote dank
rick
lauwersoog
mijn bestelling kwam helaas beschadigd aan, wat natuurlijk niet de bedoeling is ik heb hierover contact opgenomen en aangegeven dat ik graag een nieuwe ballon wilde ontvangen dit werd direct vriendelijk opgepakt en zonder enige moeite voor mij geregeld er werd snel een nieuwe ballon verstuurd en deze werd al de volgende dag geleverd gelukkig was deze helemaal in goede staat en precies zoals verwacht en ook nog eens heel mooi hoewel het jammer was dat de eerste ballon beschadigd aankwam, ben ik erg tevreden over de manier waarop dit is opgelost de snelle reactie en nette service maken een groot verschil bedankt voor de goede service ik zou hier zeker opnieuw bestellen
Tülin
amsterdam
Zoals gebruikelijk weer perfect geregeld!
Ruud
Roelofarendsveen
Duidelijke website. Prima service/administratie en op tijd geleverd.
Ruby
Utrecht
De ballon was kwalitatief goed en mooi groot! Leuk om cadeau te geven!
Mar
Zeeland
Ik bestel hier altijd de ballonnen voor mijn kleinkinderen. Ruime keuze en de bezorging verloopt correct.
Peggy
Alphen
Snelle service ,makkelijk door de site
Mireille
Hoofddorp
Zie boven
carla chappell
Rotterdam
Op tijd en vriendelijk. Hij was er heel blij mee
Amanie
Vlaardingen
Mooie ballonnen en keurig verpakt
Richard
Voorschoten
Extra betaald om de ballon maandag re laten afleveren en vandaag woensdag nog niet bezorgd !
Beveelt niet aan
11 March 2026
B.E
Alkmaar
Beste Brenda,
wat vervelend om te horen dat uw pakket tot op heden nog niet is afgeleverd, dit is natuurlijk niet de bedoeling.
Ik heb de zending even bekeken en zie dat het pakket door onbekende redenen vertraging heeft opgelopen, ik zal hier een melding van maken bij DHL.
Ik zie dat u met de ballon iemand beterschap wilt wensen, wij kunnen de ballon vandaag opnieuw versturen, met de hoop deze morgen word afgeleverd.
Mocht u dit liever niet willen, zullen wij het gehele bedrag retour storten op uw rekening.
Ik hoor graag waar uw voorkeur naar uit gaat.
Met vriendelijke groet,
Raphaella Pommerel
Mijn ervaring is helemaal prima! Niets om op aan te merken dus vooral zo doorgaan!
8 March 2026
Hanneke