Mooie ballon en op de juiste dag geleverd.

Toppie!

Het is een leuke manier om iemand te verrassen. Wordt naar mijn ervaring altijd op de dag geleverd waarop je vraagt. Dus heel tevreden

Balonnen voor elk feestje

Dit keer een ballon voor een geboorte, ruime keuze, makkelijk te bestellen en je word op de hoogte gehouden wanneer de ballon afgeleverd is. Wederom zeer tevreden.

Op tijd geleverd

Kind van 20 past in de verpakking van de ballonnen. Het is fijn om te zien wat een kleinigheidje met een mens kan doen en dat leeftijd niet uitmaakt.

Mooie ballonnen, goede service

Weer supersnel geleverd

Ik bestel mijn ballonnen eigenlijk altijd bij de Ballonnerie. Makkelijk en snel geleverd.

Snel geleverd met het juiste resultaat

Het was makkelijk geregeld, goede site, voor een goede prijs

Goed opgelost!

Na de initiële teleurstelling kreeg ik een telefoontje van de klantenservice van de Ballonnerie en die heeft de klacht toch wel zeer serieus genomen. Zij namen alsnog wèl hun verantwoordelijkheid (kan DHL nog wat van leren!) en hebben een zeer goede oplossing geboden. Ik zal in de toekomst zeker de Ballonnerie nog een kans geven.

Ruime keuze en snelle afhandeling

Super mooie dino ballon en op tijd bezorgd!

Makkelijke site om te bestellen, goede schriftelijke communicatie, zéér betrouwbaar!

Supersnelle service en levering

Supersnelle service en levering

Alles tot de puntjes uitgewerkt Super de super

Je krijgt hem mooi in een grote doos aangereikt. Prima service.

Mooie ballon en goed geleverd

Goede keuze van ballonnen en mooi geleverd op de juiste dag.

Mooie ballon en na 2 weken nog perfect.

We kregen de ballon op de bestelde datum geleverd en dat is inmiddels 2 weken geleden en de ballon (gevuld met helium) hangt nog in een perfecte staat bij ons in de woonkamer. De 16-jarige job was en is er erg blij mee! We zijn erg tevreden!

Er was een foutje gebeurd met het aantal dat geleverd werd. Na 1 telefoontje hebben ze het probleem super snel opgelost!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

de Ballonnerie is klantvriendelijk!

De bestelling voor mijn ballon is goed uitgevoerd. Jammer dat de vervoerder DHL verstek liet gaan maar De Ballonnerie heeft dat met mij goed opgelost.

Hele goede service

De ballonnen tros die ik voor m'n zoontje besteld had was op tijd binnen en netjes verpakt. Bij aankomst was alleen de grootste helium ballon lek. 1mailtje gestuurd en direct antwoord en als oplossing boden zij zelf aan om direct een nieuwe ballon op te sturen! Super lief en scheelde een hoop tranen bij mijn zoontje. Ben een tevreden klant!

Bestelling helemaal naar tevredenheid afgerond!

Prima! Eenvoudig te bestellen en snel geleverd. Tijdens het proces word je goed op de hoogte gehouden. Ik bestel hier de volgende keer zeker weer!

Goede kwaliteit ballon heel mooi

Snel bezorgd, mooie ballon kleinkind was erg verrast

Top... goed leuk top

Top geleverd

Is prima!!

Alles is prima verlopen van bestellen tot het pakket thuis gebracht!!

Een tevreden klant

Ballon was goed verpakt en werd op tijd bezorgd. Bestellen ging ook heel makkelijk.

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam