Heel veel keuze en goede kwaliteit.

Superspeciale ballon besteld. Netjes op tijd geleverd en in het echt nog mooier dan op de website. Wat ze ook erg goed doen is een mooi verpakt gewichtje aan het lint hangen waardoor ie op perfecte hoogte blijft zweven. Aanrader!

Leuke ballon, volgens afspraak geleverd!

Helemaal zoals verzocht, dus prima!!!

Prima bedrijf

Duidelijk bestel procedure, veel keus en snelle en nette afhandeling zeer tevreden!

Geweldig hoe ik op zo kort termijn het voor elkaar kreeg dat de ballon de volgende ochtend al bezorgd werd!!!

Tijd levering goed naar doos kwam kapot en in elkaar gedrukt aan

Doos kwam beschadigd en in elkaar gedrukt aan. Het was nog een geluk dat de ballon het overleefd heeft. Zag er onverzorgd uit.

Fantastische ballonnen

Onze kleinkinderen zijn altijd blij met z’n mooie ballon. Wordt netjes in een mioue doos geleverd.

Het bruidspaar was super verrast door dit kadootje! Toch had ik graag nog wat extra's gedaan, Een ballon met hun namen bijvoorbeeld, of een leuker gewichtje, of een ballon in een bepaalde vorm? ( motor, auto oid) Zo maar een paar ideetjes

Uitstekende service.

Perfect!

Perfecte verrassing, vooraf kunnen bestellen, track en trace zodat ik wist dat de ballon op de juiste dag geleverd zou worden. Perfect!

Goede ervaring

Snelle bezorging, leuk verpakt en dat alles voor een leuke prijs. Heel blij mee.

Goed maar de ballon was niet zodanig gevuld met helium dat hij ver omhoog ging helaas.

Leuk product en op tijd geleverd!

Mijn kleinzoon van 1 jaar was verrast door de mooie ballon.

Prima winkel

Super netjes en op tijd geleverd

Super netjes en op tijd geleverd Ziet er verzorgd uit en je krijgt wat je verwacht.

Ik heb eerder al eens deze balonnen besteld toen zeer tevrede . Helaas is deze tweede levering een zware teleurstelling . In de balonnen zitten veel fouten waardoor ze stuk springen bij een volume van 5inch . Zeer jammer bij de eerste 10 ballonen sprongen er al 5 stuk als ze nog zeer klein waren. De kwalitijd laat dus te wensen over. De levering was wel top . Mvg m

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Wederom erg tevreden. Levering zoals afgesproken afgeleverd en bestelde product viel erg in de smaak Kortom : 5 sterren waard voor ons

Alles helemaal prima

Heel goed!

Veel keus! Snel en goede communicatie. Je kan als gast bestellen en hoeft niet perse een account aan te maken! Zo fijn!

Iemand heel erg blij gemaakt.

Op tijd geleverd, netjes verpakt en het is een mooi cadeau voor een betaalbare prijs.

Heel goed!

Prachtige ballon Snelle levering

Eenvoudig en goed geregeld

Leuke feestelijke verrassing voor de ontvanger!

Mooie ballon, had meer gevuld kunnen worden

Tweede keer dat ik hier bestel, vorige keer was de ballon goed opgeblazen en heel mooi. Dit keer was de ballon echter wat zwakjes, dat was jammer, maar deze feedback werd heel goed ontvangen en ik kreeg mijn betaling terug! Heel netjes en goed geregeld.

Leuke en originele verrassing

Mijn kleindochter geslaagd, dus die was/ is innde wolken. Dus een mooie “wolkenballon” laten bezorgen: schot in de roos

Fantastisch!

Mijn bestelling gedaan. Ik dacht dat alles goed was gegaan. Bleek dat dat niet het geval te zijn. Werd ik op de dag van verzending netjes gebeld en ben ik geweldig geholpen door Ballonerie. Met een zeer pro actieve actie hebben ze ervoor gezorgd dat mij alles uit handen werd genomen en direct dezelfde dag werd de bestelling geleverd. Zowel de ontvanger als ik werden super verrast! Ik had zelf geen betere keuze kunnen maken. Top bedrijf met fantastische service! Graag tot de volgende keer!

Levering niet op tijd

Ondanks het kiezen voor een snellere service, zijn de drie dagen geleden bestelde spullen nig niet bezorgd.

Tt Vasumweg 160

1033 SH Amsterdam